![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Doł±czył: ¶ro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przygotowania do LSK klubu to jedna sprawa, drug± jest przygotowanie kibiców do LSK, jak sami wiemy pozim kibicowania w DG nie jest za wysoki wszystko sie opiera na "ostatni ostatni" , "Dabrowa D±browa" oraz klaskaniu. Zapodajcie jakies orginalne (nie kopiowane z innych klubów ) nazwijmy to sobie "przy¶piewki" które można by było wykorzystać w przyszłym sezonie w LSK i pokazać sie z dobrej strony kibicowskiej Polsce
Ten post edytował georgeb nie, 01 lip 2007 - 11:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa D±browa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Doł±czył: ¶ro, 08 lis 06 Sk±d: ¦ródmie¶cie Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Temat jak najbardziej aktualny, wydzieliłem go, bo warto o tym podyskutować.
Nwew wyzwania dla klubu i dla nas jako kibiców. Nie możemy dac plamy ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 46 Doł±czył: czw, 17 maj 07 Nr użytkownika: 688 ![]() |
Wiatm. Mam pytanie czy kto¶ z kibiców myslał juz o produkcji/zakupie szalików MMKS-u? Wiem, ze jeszce czas bo nazwa sponsora chyba nie jest jeszcze ustalona. Tak czy siak s±dze, że zapotrzebowanie na "gadżety klubowe" jest. Pozdrawiam
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Doł±czył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Proponuję skandowanie imon zawodniczek w momentach "strategicznych" /zagrywki szczególnie/, co uskrzydla i zacie¶nia więĽ kibiców z Dziewczętami.
Nie wiem czemu w meczach finałowych kibice nie posłużyli się t± form± dopingu? A może umie¶cic na koszulkach imiona lub zdrobnienia, które one same lubi±? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Doł±czył: ¶ro, 13 lip 05 Sk±d: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Co do gadżetów to już pewne sprawy s± ugadane... Będzie bęben i flagi klubowe... szaliki, koszulki itp także będ±... Kiedy? Nie wiadomo
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Doł±czył: ¶ro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Niech bedzie panowie, ja zaczne nawi±zuj±c do naszych tradycji górniczych i hutniczych zapodaje oficjalnie "przy¶piewke" nr 1
Jak węgiel czarny, jak stal czerwony, MKS klubie nasz, niezwyciężony, Zwycięstwa smak, chóralny ¶piew, do boju do boju nasz MMKS Oczywiscie to lużna propozycja, zapoda sie jak±¶ kibicowsk± nute i bedzie jak znalazł |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Doł±czył: nie, 26 cze 05 Sk±d: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
przeczytawszy przy¶piewkę niemal rodem z Będzina skojarzyłem inny utwór...
![]() "Górniczo-hutnicza orkiestra dęta, robi nam pa pa rara robi nam pa pa rara" ![]() kto¶ kojarzy melodię ![]() sorki za OT ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Doł±czył: pi±, 01 cze 07 Sk±d: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
fajne ze wreszcie beda jakes gadżety
a poza tym jaki¶ klub kibica ![]() -------------------- ![]() nasza miło¶ć nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Doł±czył: ¶ro, 13 lip 05 Sk±d: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Klub kibica jest praktycznie wymagany w lsk... Co to za doping drużyny bez klubu kibica? Nie może być jak w zeszłym sezonie, że jest 100 kibiców na hali i niektórzy co¶ pokrzycz±, niektórzy poklaszcz±! Koniec z tym!
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Doł±czył: pi±, 01 cze 07 Sk±d: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
kilka lat temu na pocz±tku trochemnie to dziwilo a potem to zauwazylem ze nie ma nawet najmiejszego klubu kibica
![]() ludzi przychodzila garstka ,a o wszystkich meczach (oprócz play-offów) dowiadywałem sie z internetu -------------------- ![]() nasza miło¶ć nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
Tak jak każdy w tym mie¶cie... Tylko stali kibice wiedzieli kiedy s± mecze... Było zero reklamy na mie¶cie... Ale od nowego sezonu się to zmieni...
|
|
![]()
|
|
fajnie to będzie wygladalo jak to wszystko sie zmieni
![]() -------------------- ![]() nasza miło¶ć nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
W±tpie... Klub jak narazie nie wykazuje żadnej inicjatywy... Nawet nagłe odej¶cie trenera Kawki wszystkich zaskoczyło, w tym zawodniczki! Pewnie od nowego sezonu reklama meczy będzie w rękach kibiców, a nie klubu :/... Cóż
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Doł±czył: pi±, 23 lis 07 Sk±d: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Doping ze strony naszego KK słaby
![]() Panowie, może jaka¶ reaktywacja D±browa Fans? |
|
|
![]()
|
|
Największy minus całego spotkania zapisuje komentatorowi i to jego podrywanie kibiców do dopingu "D±browa" "MKS", no nie mogę go słuchać, no nie mogę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa D±browa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Doł±czył: ¶ro, 08 lis 06 Sk±d: ¦ródmie¶cie Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
@ario
CYTAT Doping ze strony naszego KK słaby Panowie, może jaka¶ reaktywacja D±browa Fans? Po pierwsze - to nie był klub kibica (w sensie formalnym) a grupa bardzo sympatycznych ludzi, którzy nigdy wcze¶niej się nie spotkali, a którym z tego miejsca serdecznie chcę podziękować, za to co robili w czasie meczu, żeby rozruszać resztę ludzi w hali. Swoiste pospolite ruszenie. Zapraszam ich wszystkich na następne mecze tak jak się umawiali¶my i jeszcze raz dziękuję. Po drugie - rozumie, że wcze¶niej miałe¶ udział w bardziej zorganizowanym kibicowaniu, więc zapraszam na pi±tkowy mecz z AZS-em, przyjdz ze znajomymi, trochę wcze¶niej, postaramy się załatwić inny sektor, bo ten był nie najlepszy, tzn. ponoć słabo było słychać, choć wszyscy wydzierali się niemiłosiernie. Pomóż zorganizować kibicowanie je¶li masz w tym do¶wiadczenie. Takiemu widowisku powinna towarzyszyć zorganizowana grupa pod szyldem KK. Z tego co wiem, władze klubu s± przychylne takiej inicjatywie, ale brakuje inicjatyw, je¶li jeste¶cie chętni to postaram się zorganizować spotkanie w tej sprawie. Szczegóły podam jak się dowiem konkretów w klubie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Doł±czył: pi±, 23 lis 07 Sk±d: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zibar, chętnie się zaangażuję. je¶li chcesz, to napisz do mnie na gadu gadu (4052173)
edit: stare przy¶piewki DG prowadz±cy: D±browa D±browa D±browa kibicie: D±browa D±browa D±browa p: ten mecz musimy wygrać! k: ten mecz musimy wygrać p: wygramy wygramy wygramy! k: wygramy wygramy wygramy! p: XXX pokonamy k: XXX pokonamy p: XXX pozdrawiamy k: XXX pozdrawiamy hej D±browa, hej D±browa, heja heja hej D±browa..." x2 == D±browa[przerwa]Górnicza, D±browa[przerwa]Górnicza, alealealealea tylko D±browa, alealealealea tylko D±browa.. i tak np. x5 == D±browa najlepszych kibiców w Polsce ma, D±browa, D±browa, D±browa Górnicza! == prowadz±cy: D±±±±±±±±±±±±±±±±±±browaaaaaaaaa kibice: D±±±±±±±±±±±±±±±±browaaaaa p: D±±±±±±±±±±±±±±±±±±browaaaa k: D±±±±±±±±±±±±browaaaaa p: GÓRNICZAAAAA k: GÓRNICZAAAAA p: GÓRNICZAAA k: GÓRNICZA Hej D±browa, hej D±browa, heja heja hej D±browa == Literka M, literka K, literka S jak MKS, lalalala lalalalala, lalalalalalalala == jeszcze jest parę motywów z bębnem, ale to nie mam jak napisać ![]() jak co¶ jeszcze sobie przypomnę to napisze Ten post edytował ario nie, 25 lis 2007 - 19:17 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 198 Doł±czył: ¶ro, 14 lis 07 Nr użytkownika: 882 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kilka propozycji:
Czy wygrywasz czy nie Ja i tak kocham cię W moim sercu zawsze jest D±browski MKS. To my fani z D±browy Klub nasz wyj±tkowy Za klub za MKS Będziemy aż po życia kres. Tylko zwycięstwo D±browa tylko zwycięstwo Tylko zwycięstwo D±browa tylko zwycięstwo. |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Doł±czył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam. Jal słusznie Zibar napisał , nigdy nie bylismy i nie będziemy oficjalnym klubem kibica.Pewne osoby kiedy¶ chciały nas w to wkręcić ale naszczęscie w pore się zorientowalismy o co kaman i podziękowalismy za współprace.Na hali się juz nie ujawniamy bo zagralismy nie fair (wtajemniczeni ludzie wiedza o co chodzi) za co jest nam wstyd. Jednak pare oób od nas było w pi±tkowy wieczór na meczu z Kaliszem i widziało jak to "dopingowanie" wyglada w D±browie. Mi jacy bylismy tacy bylismy ale w 15 osób spiewalismy głosniej, walczylismy o swoj sektor ( eraz siedza tam go¶cie) i mielismy swoj k±cik tam.Na tej hali naprawde nie jest potrzebny megafon , lepiej te pieniadze przznaczyc na 100 balonów , potrzebne jest dobre gardlo i beben a nie orkiestra za 50 zł .. Tak czy siak , z daleko widzialem że bylo tam z 30 osob , ktorymi dalo by sie posterowac co i jak jesli chodzi o doping i wtedy Calisia by napewno nie dominowała.... do zobaczenia w piatek
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 71 Doł±czył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 901 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Według mnie młyn powinien byc przeniesiony na druga strone trybun ,tam gdzie siedza teraz kibice go¶ci chociażby z tego względu ,ze jest wyżej i doping lepiej niesie.Wydaje mi sie ze bedzie bardzo trudno zorganizowac konkretny fan club i konkretny młyn na meczach siatkwoki .Wyniki siatkarek beda o tym decydowały.Byla pierwsza liga przychodzila garstka ludzi teraz jest LSK i moze bedzie przychodzilo o wiele wiecej ale jezeli siatkarki nie beda daw±ły sonbie rady to i zainteresownie bedzie niewielkie.Nie ma sensu tworzyc czegos co bedzie trwało pare meczy i sie rozsypie.Jezeli mamy stworzyc cos na hali to musza sie wszyscy przylozyc do tego i chciec osiagnac cos!
z kibicowskimi pozdrowieniami |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 paĽdziernika 2025 - 19:31 |