![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 90 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Strzemky Nr użytkownika: 921 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam... Byłem dzisiaj w MŁYNIE, razem z całym klubem kibica... Moim zdaniem jak na pierwszy raz było całkiem nieźle... A byłoby jeszcze lepiej, gdyby na prawdę wszyscy włączyli się do dopingu, i PRZEDE WSZYSTKIM gdyby "wodzirej" nie puszczał muzyki w momencie kiedy my śpiewamy jakieś pieśni... To było na prawdę denerwujące... Ale poza tym myślę że było OK... Pozdrooo :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
Byłem dzisiaj na meczu :]
Atmosfera niesamowita, hala piękna... Troszkę szkoda, że przegraliśmy, ale nie jest źle :] Mogło być gorzej. A jutro do hali po szaliczek ![]() -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z tego miejsca chciałbym wszystkim bardzo podziękować za doping. Jak na pierwszy raz było naprawde dobrze ale .. niestety kręgle sie nie poprzewracały
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
Goły domyślam się, że jesteś w klubie kibica.
Moja rada dla Was. Popracujcie nad dykcją i zgraniem bo kilka metrów obok nie dało się Was w ogóle zrozumieć. No, ale nie wiem czy dacie radę to polepszyć z Waszym "szefem", który jest ponoć lekko zaborczy (nie powiem kto mi to powiedział ![]() -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Witam... Byłem dzisiaj w MŁYNIE, razem z całym klubem kibica... Moim zdaniem jak na pierwszy raz było całkiem nieźle... A byłoby jeszcze lepiej, gdyby na prawdę wszyscy włączyli się do dopingu, i PRZEDE WSZYSTKIM gdyby "wodzirej" nie puszczał muzyki w momencie kiedy my śpiewamy jakieś pieśni... To było na prawdę denerwujące... Ale poza tym myślę że było OK... Pozdrooo :) Tak "wodzierj...ka" myślę, że robiła nam na złość, jej celem dzisiaj było zagłuszenie aktywnie kibicujących, ...ale każdy chce zaistnieć w mediach. ![]() Chciałem serdecznie podziękować wszystkim obecnym na meczu, którzy zasiadali w sektorze KK. Myślę, że na pierwszy raz było zajefajnie. Przed nami jeszcze wiele meczów, a z każdym meczem będzie lepiej z dopingiem i z grą naszych dziewczyn. Jeszcze raz wielkie dzięki z zużycie Waszych gardeł, liczy się zabawa, czego przykładem Wy byliście. pozdr... Ten post edytował endriu pią, 30 lis 2007 - 23:33 -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
Ja myślę, że największe podziękowanie powinny być dla najstarszego kibica MKS-u !
Ten pan (czy dziadziuś jak kto woli) był niesamowity ! Dawał przykład dużo młodszym od siebie ![]() -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czas na mnie :) ... a więc tak : zaczynając od dopingu.. jak na pierwszy raz organizacji to był dobry.. mam nadzieję że kolejne spotkania przyniosą jeszcze więcej dobrej atmosfery na naszej hali .. jedyne co budziło moje wątpliwości to ludzie którzy śpiewali zupełnie coś innego w momencie kiedy Goły zapodał jakąś pieśń.. ale rozumiem że każdy chciał się wyżyć i zaśpiewać coś swojego :) jeśli chodzi o bębny.. ja starałem się ogarnąć "pierwszy" z nich.. niestety kontuzja nie pozwoliła mi dotrwać do końca :) muszę się jakoś zabezpieczać
![]() z Kibicowskim pozdrowieniem :) -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Siedziałem na dole obok boiska i wygładało to tak. Z jednej strony WY prowadzący doping, z drugiej strony PANI ZAGŁUSZAJĄCA WASZ DOPING MUZYKĄ!!!! Zrobiliście naprawdę kawał dobrej roboty, ale z panią zapuszczającą muzykę trzeba zrobić pewne ustalenia. Nie mam zamiaru nikogo krytykować, ale WASZ doping był mało słyszalny jak leciała muzyka z głośników, a siedziałem przy stoliku dla prasy. Wyglądało to tak jakby dwie strony chciały pokazać, kto jest lepszy.
Nie wiem może źle myślę, ale jak chodziłem na inne mecze siatkówki w innych miastach to żadnego dopingu nikt nie zagłaszuł. TA SPRAWA MUSI BYĆ OMÓWIONA I WYJAŚNIONA!!!!! Mam nadzieję, ze w meczu z Gedanią wykorzystacie podarowane Wam przeze mnie konfetti NAJWAŻNIEJSZA RZECZ -JESTEŚMY ZAWSZE tAM GDZIE NASZ MKS GRA A HEJA OOOO MKS !!!! POMYŚLCIE O WYJEŹDZIE do BIELSKA BIAŁEJ!!! BLIŻSZEGO WYJAZDU NIE BĘDZIE mecz 22 grudnia 2007 sobotę. Jakbysmy zebrali 30-40 osób to koszt nie będzie duży. Ten post edytował Robert123 sob, 01 gru 2007 - 11:09 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Siedziałem na dole obok boiska i wygładało to tak. Z jednej strony WY prowadzący doping, z drugiej strony PANI ZAGŁUSZAJĄCA WASZ DOPING MUZYKĄ!!!! Zrobiliście naprawdę kawal dobrej roboty, ale z pania zapuszczającą muzykę trzeba zrobić pewne ustalenia. [...] Wyglądało to tak jakby dwie strony chciały pokazać, kto jest lepszy. Niewiem może źle myślę, ale jak chodziłem na inne mecze sitkaówki w innych miastach to żadnego dopingu się nigdy nikt nie zagłaszuł. TA SPRAWA MUSI BYĆ OMÓWIONA I WYJAŚNIONA!!!!! NAJWAŻNIEJSZA RZECZ -JESTEŚMY ZAWSZE tAM GDZIE NASZ MKS GRA A HEJA OOOO MKS !!!! POMYŚLCIE O WYJEŹDZIE do BIELSKA BIAŁEJ!!! BLIŻSZEGO WYJAZDU NIE BĘDZIE mecz 22 grudnia 2007 sobotę. Jakbysmy zebrali 30-40 osób to koszt nie będzie duży. Dokladnie, im my glosniej to ona tez. Jesli Goły nam cos przekazywal, to ona jak najglosniej muzyke, jakby specjalnie nam na zlosc robila ![]() Wyjazd do Bielska... hm jesli beda jakies konkrety, to napisze czy jestem chetny ![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak na pierwszy raz to mysle ze nie bylo tak zle, a co do tego ze puszczali nam muzyke jak my zdzieralismy gardlo to lepiej sie nie bede wypowiadal
![]() No to trzeba troszke wyleczyc gardlo i w niedziele jedziemy z dopingiem dla koszykarzy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
rzeczywiscie ten wodzirej Wam tam psul.
I te jego "kaczuchy" ![]() szkoda ze nie bylo „we were rack you” do dopingu sie fajnie nadaje. Moze byscie stworzyli jakis "repertuar" i pogadali z gosciem -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jedyne co budziło moje wątpliwości to ludzie którzy śpiewali zupełnie coś innego w momencie kiedy Goły zapodał jakąś pieśń.. miałem o tym właśnie napisać. ludzie, zapamiętajcie, że doping rozpoczyna ta osoba, która ma obycie w tych sprawach ![]() (w tym przypadku był to właśnie Goły) i jeszcze jedno. zauważyłem, że z jakąś pieśnią na początku było u nas kiepsko. Goły zaczął śpiewać, kilku powtórzyło, a reszta nie wiedziała co się dzieje i po jednym wersie wszystko ucichło ![]() omg ![]() |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
i jeszcze jedno. zauważyłem, że z jakąś pieśnią na początku było u nas kiepsko. Goły zaczął śpiewać, kilku powtórzyło, a reszta nie wiedziała co się dzieje i po jednym wersie wszystko ucichło ![]() omg ![]() Goły chciał zapodać to : "Do boooju Dąbrowa, Do boooju Dąbrowa, marsz marsz marsz.. do boooju marsz , zwycięstwo czeka nas, do boju Dąbrowa.." . Niestety część osób w ogóle nie wiedziała o co chodzi, druga część zaczęła śpiewać : ' do boju, do boju, do boju Dąbrowa!" co w ogóle nie miało istnieć :) no ale nic.. dogadamy jak wszystkie inne sprawy i napewno już takiej sytuacji nie będzie ;D :) -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Ja mam takie pytanko- Czy można być w klubie kibica nie będąc osobą pełnoletnią??
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzięki chlopaki za te słowa pochwały ... następnym razem tak jak mówie .. będzie lepiej . Jeśli chodzi o Bielsko to czemu nie tylko tak jak mówie , prawdopodobnie zwnou w czwartek zrobimy kolejne spotkanie i tak zostanie omowionych kilka spraw , jak włąsnie wyjazd do Bielska , szaliki itp .
|
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Goły prowadził b. dobrze, ale odnosiłem wrażenie, że czasami sam nie wiedział co dalej, ale może się mylę :)
Widzę że nie tylko ja odniosłem wrażenie, że pani DJ nas zagłuszała. Trzeba by ją uspokoić :) Szkoda tylko że dziewczyny nie dały rady w tym 4 secie. Co do spotkań KK to wolałbym żeby nie odbywały się one w czwartek ![]() pozdrawiam, i do zobaczenia w niedzielę :) PS. Bierzcie wszystkich znajomych, bo z Krosna ma 80 osób przyjechać :] |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
a do miasta seksu i biznesu czyli Piły chyba nikt nie pojedzie
a to jeszcze z meczu z Kaliszem -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Posiada ktoś filmiki z wczorajszego meczu z Poznaniem?
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
tzn. mogę przychodzić na te zebrania KK?? proszę o odpowiedź osobę która je prowadzi
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 02:25 |