![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 75 Dołączył: sob, 25 lis 06 Skąd: D.G. - mdc Nr użytkownika: 334 ![]() |
Pewnie niktórzy oglądali mecz Skry i w pewnom momencie cała flaga poszła na Trybune. Jeśli mamy taką to mozna by spróbować.
Kumacie o co mi chodzi |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
mecz oglądałem ale flagi nie kojarzę..
![]() ![]() ------------------ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
KK #11 ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 41 Dołączył: śro, 12 mar 08 Skąd: manhattan Nr użytkownika: 1,153 Płeć: Mężczyzna GG: 2890541 Skype: rolnik931 ![]() |
wracając jeszcze na chwile do transparentu, myślałem raczej o przecięciu go na 3 części i zszyciu w jedną tak aby powstała sektorówka
![]() Jeżeli ktoś ma jakieś zdjęcia z meczu prosze o przesłanie ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 953 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rolnik chyba nie widziałeś że na transparencie są płomienie. Po zszyciu tego w sektorówkę nie wyglądałoby dobrze... Flagę na wyjazdy musimy uszyć, a na to potrzebne są pieniądze... Dąbrowianie i transparent z Muszyny idą po sezonie do spalenia...
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Rolnik chyba nie widziałeś że na transparencie są płomienie. Po zszyciu tego w sektorówkę nie wyglądałoby dobrze... Flagę na wyjazdy musimy uszyć, a na to potrzebne są pieniądze... Dąbrowianie i transparent z Muszyny idą po sezonie do spalenia... A tak na marginesie - nie szkoda wam pracy i czasu włożonego w zrobienie transparentu i"Dąbrowian"?? zawsze można zrobić coś nowego a to zostawić i wywieszać na innych sektorach ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 198 Dołączył: śro, 14 lis 07 Nr użytkownika: 882 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z tym pozbyciem się transparentu DĄBROWIANIE to raczej prima-aprilis.Nowe muszą być,ale ten również się przyda.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 953 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Padziu czasu i pracy napewno szkoda, ale trzeba się zmobilizować po sezonie do jeszcze cięższej pracy, zrobić coś lepszego.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Noo wiadomo że trzeba sie zmobilizować i zrobić coś lepszego np jakąs fajną sektorówke coś takiego jak ma Winiary z napisem "Najstarsze miasto najlepsi kibice" wiadomo że nie takie same ale wymyśleć co moze być na niej to nie żaden problem..
![]() ![]() Ten post edytował Lui wto, 01 kwi 2008 - 14:01 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mysle, ze transparent tez mozna wywiesic od czasu do czasu na meczach u siebie. Szkoda bylo by czasu i pracy wlozonej przez Was w jego wykonanie. Szkoda jest umrzeć.. a flagi jak będą to będą lepsze.. Z kibicowskim pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
Witam!! W związku z wyjazdem do Kalisza zakładam ten temat. Na obecną chwilę jedzie nas trzech, mamy jedno wolne miejsce w samochodzie. Autko na gaz więc koszt przejazdu w obie strony przy czterech osobach oscylował będzie w granicach 20 - 25 zeta. Chętnych proszę o kontakt na PW z podaniem nr telefonu ja oddzwonię w okolicach 19 jak będę znał szczegóły. Kto pierwszy ten lepszy. ![]() POZ. Hej, kurde sorry Szczepan ale własnie kolega dzwonił i mam ten turniej w bilarda finałowy:/ więc nie mam jak się wybrać a chcialem bardzo :/ no nic w takim razie czekam na dobre wiadomości z Kalisza oby wygrały dziewczyny ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!!
Szkoda, że było nas trzech, ale to Wasza strata. My ubawiliśmy się przednio w odrużnieniu do Gwiazdek. A mnie nie przepraszaj nie mogłeś i już. Jutro na hale, a w sobotkę do Mielca. POZ. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gdańsk/DG Nr użytkownika: 906 Płeć: Mężczyzna GG: 3176132 ![]() |
Tak tylko dla przypomnienia bo nie jestem pewny na 100% że KK pamięta że 14.04 były urodziny Gosi Lis (przynajmniej tak podaje lsk.net.pl bo na stronie MKS-u nie ma dokładnej daty urodzin). Następna w kolejce jest Ewa Matyjaszek 23.04.
|
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Żeby ktoś nie myslał , że w naszym kraju tylko kibice piłki nożnej są traktowani jak bydło tutaj relacja fanów AZSu Częstochowa podczas dwóch wyjazdów do Bełchatowa na mecze finałowe :
"Skra Bełchatów- AZS Częstochowa Dzień pierwszy nas około 70 osób na sektorze, niestety przez tragiczną grę naszych siatkarzy i kilkanaście bębnów ciężko nam się przebić dopingiem. Podminowani grą naszych i weselną atmosferą na hali wracamy do domu Dzień drugi na sektorze około 60 osób. Na parkiecie to samo co dzień wcześniej. Po meczu przed halą trochę napinki. W eskorcie 7 suk na sygnale ruszamy spod hali, ale nasza podróż nie trwała za długo. Zblokowano ulice i kazano nam wysiąść w lesie, jeżeli nie wysiądziemy padł tekst, że będą nas wywlekać. Kazali ustawić się i kolejno podchodzić do psa z kamerą, pokazywać dowód i podawać dane. Psy wzięły nas w kółko (psiarni było praktycznie tyle samo co nas w autokarze razem wziętych) ,wyciągnęli pały i zaczęli prowokacje. Dwóch z nas wzięli na bok i chcieli na nas wymusić , że to któryś z nas rzucał niebezpiecznymi przedmiotami z autokaru. Padł też tekst , że to też za nasze zachowanie po wyjściu z hali. Niewspominając o tym, że pod halą od jednego psiaka usłyszeliśmy "no to co teraz do lasu i wpierdol". Zawinęli jeszcze jednego do suki , ale wypuścili i dalej z tak licznym wahadłem jechaliśmy aż do trasy. Później była kolejna eskorta , bodajże nadciągnęły posiłki z Radomska ale już był spokój. Opis dnia drugiego by Fanatyk (azsczestochowa.com)" STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI ! ! ! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: czw, 17 kwi 08 Skąd: Mielec Nr użytkownika: 1,225 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!! Szkoda, że było nas trzech, ale to Wasza strata. My ubawiliśmy się przednio w odrużnieniu do Gwiazdek. A mnie nie przepraszaj nie mogłeś i już. Jutro na hale, a w sobotkę do Mielca. POZ. ZAPRASZAMY ![]() -------------------- Jeden Klub, jedna rodzina...
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!!
Wstępnie ustaliliśmy start z BP Krzychu i ja - czekam na kontakt od Gołego, jedno miejsce jest wolne - prosić się nie będę. ![]() Barwy zabrałem dziś z rańca i zostaje kwestia bębna, ale to dotyczy osób zainteresowanych wyjazdem. Ten post edytował Szczepan czw, 17 kwi 2008 - 11:06 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #34 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 152 Dołączył: pon, 11 lut 08 Skąd: wioska rybacka Nr użytkownika: 1,107 Płeć: Mężczyzna GG: 8919493 ![]() |
Myślę, że jeśli ze mną pojedzie tylko Szczepan i Goły to bębęn spokojnie na tylne siedzenie można wziąć... bo niestety bagażnik moje ferrari ma zbyt mały
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MKS !!! MKS !!! MKS !!! Dąąąąąąąąąąąąąąąąąbroooowaaaa !!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobrze sie czujecie fanatycy ?? wstępnie jedzie nas 8 osob ! dajcie se na wstrzymanie bo może pojedziemy tam w 3 samochody a start z BP to se możecie ustalać jak bedziecie jechac we dwóch...
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK #34 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 152 Dołączył: pon, 11 lut 08 Skąd: wioska rybacka Nr użytkownika: 1,107 Płeć: Mężczyzna GG: 8919493 ![]() |
Przeczytaj no to jeszcze raz ze zrozumieniem. Ja tam nie napisałem, że nie jedzie więcej osób, tylko że jeśli moim samochodem pojadą 3 osoby to bęben na tylnym siedzeniu może wylądować. Cała reszta jak na razie to tylko i wyłącznie WSTĘPNE propozycje, które są dogadania. Wszystko dokładnie będziemy wiedzieć i tak najpóźniej w piątek wieczorem - ilu nas jedzie, iloma samochodami, o której i skąd.
Ten post edytował krzysiek czw, 17 kwi 2008 - 16:06 |
|
|
![]()
|
|
Goły nie przeczyta, a już na ludzi krzyczy,.
Mod: Proszę zachowywać kulturalną formę wypowiedzi!!! Ten post edytował endriu czw, 17 kwi 2008 - 17:53 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panowie szacunku trochę na tym forum.. ludzie czytają i potem się dziwić że mają takie a nie inne zdanie o kibicach
![]() SZCZEPAN : rzeczy typu zabieranie flag itp nie ustala się na forum! zastanów się co robisz.. nie pisz skąd wyjeżdżasz, co bierzesz - od tego jest PRWYWATNA WIADOMOŚĆ!! DO WSZYSTKICH : Co do zabrania barw na ten mecz wstrzymajmy się z decyzją ! jeśli ktoś chce dowiedzieć się czegoś więcej na ten temat - zapraszam na PW! Z kibicowskim pozdrowieniem! Mod: Dziś zakończył się nasz pierwszy i zarazem ostatni sezon w LSK. W związku z tym, że temat jest rozbudowany i w lidze zaszły zmiany, dyskusję prowadzimy w nowym temacie "Kibicowanie w +LK" Ten post edytował Zibar pią, 30 maj 2008 - 09:03 -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:22 |