![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Jest możliwośc ale nie będziemy tam siedziec ... na kadej hali takie sektory sa z boku ! zrozumcie to że na środkowym sektorze siedza popcorny , bo tam własnie jest dobra widocznosć !! a Ty masz nie ogladac meczu jak nie wiadomo co tylko zając sie dopingiem bo od tego jestesmy ! Nie będę sie spierał (np. Kibice Płomienia (KK) są na środku) wolałbym środek ale sie dostosuje. PS> Na środku znowu będą popcorny i dzieci które sie tylko patrzą ![]() Ten post edytował Padziu wto, 26 lut 2008 - 16:25 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
wiadomo środek idzie pod ludzi którzy chcą oglądać mecz idą na bok, a ci którym to wisi na środku,
CYTAT Na środku znowu będą popcorny i dzieci które sie tylko patrzą ![]() ostatnio przede mną jakaś rodzinka usiadła przede mną, usadowili dziecko na oparciu krzesełka, przez co to dziecko cały czas błotem krzesełko brudziło, rozwalało cały mecz popcorn, wogóle nie patrzyło na boisko (a miało może z 7-8 lat) a na koniec jakby tego było mało colę wylało!!!!!!!!! no to chyba większy pożytek by tam zrobił KK!!!!!!!!!! no i widzisz że dzieci nie tylko patrzą ale robią też inne rzeczy ![]() Ten post edytował filip13 wto, 26 lut 2008 - 17:23 -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Takie małe OT z mojej strony, bo nie wiedziałem w którym temacie to dać.
![]() Pani dyrektor CSiR'u ponownie obiecała, tym razem dzieciom ze SP10 telewizor plazmowy dla najlepiej dopingującej szkoły (na dzisiejszym meczu repry), ciekawe czy dotrzyma słowa. No i 2 kwestia, pani puszczająca muzykę dostała w trakcie meczu upomnienie od 2 sędziego ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: czw, 29 lis 07 Nr użytkownika: 915 Płeć: Mężczyzna GG: 9831873 ![]() |
Hi , obiecano nam koszule, ta Pani i pewien pan K, po meczu z Poznaniem u nas w Dąbrowie mówili, że nas, czyli kibiców ubiorą. Nie ubrali, ale może ubiorą. Ktoś inny przejął stery nad koszulami i chwała mu za to, jak goły pisał będą, na ostatni mecz rundy zasadniczej, ale będą.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!
Wyniki na bieżąco na http://www.volleylive.info/ A na meczu Juniorek to Was nie widziałem!!!! Polki 4:0 Do zobaczyska jutro (do Białegostoku jedziemy w 2 {jak na razie} są chętni - PKP) -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Takie małe OT z mojej strony, bo nie wiedziałem w którym temacie to dać. ![]() Pani dyrektor CSiR'u ponownie obiecała, tym razem dzieciom ze SP10 telewizor plazmowy dla najlepiej dopingującej szkoły (na dzisiejszym meczu repry), ciekawe czy dotrzyma słowa. No i 2 kwestia, pani puszczająca muzykę dostała w trakcie meczu upomnienie od 2 sędziego ![]() ciekawe co jej powiedział ![]() ![]() Ten post edytował Padziu wto, 26 lut 2008 - 21:54 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!
Wyniki na bieżąco na http://www.volleylive.info/ A na meczu Juniorek to Was nie widziałem!!!! Polki 4:0 Do zobaczyska jutro (do Białegostoku jedziemy w 2 {jak na razie} są chętni - PKP) Na takie mecze GENERALNIE SIĘ NIE CHODZI- obok był Płomień i WIĘCEJ SIĘ DZIAŁO NIŻ W DG!!!! (Zresztą jak się ustala termin meczu to nie wtedy, gdy za "ścianą" gra drużyna z Sosnowca o "żcyie") A Tak SWOJĄ DROGĄ TO ZACZNĘ LICZYĆ "WYSTĘPKI" PANI MUZYKI: 1. PP w DG mecz POZNAN - Bielsko Biała (PIONIZACJA pani MUZYKI od trenera BB KREBOKA) 2. MECZ DG - POZNAŃ (UPOMNIENIA OD KIEROWNIKA HALI ILE ICH BYŁO NIE WIEM) 3. MECZ POLSKA SŁOWACJA - UPOMNIENIE od 2 SĘDZIEGO [b]MAM PYTNIE DO ZARZĄDCÓW CSIR-u ile RAZY JESZCZE????????????????[/b] Ten post edytował Robert123 wto, 26 lut 2008 - 22:17 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 198 Dołączył: śro, 14 lis 07 Nr użytkownika: 882 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie odpuszcza-dalej chce być najważniejszą na hali.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 199 Dołączył: śro, 27 lut 08 Nr użytkownika: 1,123 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam.Mialem tego nie pisac ale nasz spiker to kompletna porazka chociaz darze tego Pana szacunkiem uwazam ze nie ma on tego czegos co potrzebne jest do tej roboty.Wczoraj bylem na meczu Plomienia Sosnowiec i powiem jedno atmosfera dzisiejszego meczu w porownaniu z plomieniem to typowa stypa na trybunach.Samo wejscie na rozgrzewke to cos niesamowitego a wszystko to dzieki bardzo dobremu spikerowi,Ten pan posiada wszystko co najlepsze i dzeeki temu atmosfera jest Super.W hali w Dabroowie tego nie ma mimo dopingu Klubu Kibica ktory jest bardzo dobryu to reszta to klapa.Musi znalesc sie osoba ktora nauczy naszych kibicow kibicowac i bawic sie ,pokaze co to to prawdziwy spontaniczny doping a do tego potrzebna jest osoba nakrecajaca to wszystko czyli Znakomity Spiker.Bardzo nie podobalo mi sie to jak przez pierwsze 2 sety Pan Spiker nie pomagal zespolowi....Czytal zreszta jak zawsze nazwiska Pan ktore zdobyly pkt itp Gdy w tym momencie powinien krzyczec i i domgac sie dopingu a wrecz samemu kibicowac.
Jedyne slowa jakie powtarzal przez caly mecz to prosze o doping PS .Moze warto bylo by sie wybrac na innny mecz chociazby na Plomienia i poobserowac jak powinien wygladac doping panie Spikerze |
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
A ja jestem zły, że nikt nie pomyślał o fali :|
Taka inicjatywa powinna wyjść albo od klubu kibica, albo od spikera. Na meczu z Poznaniem była fala i jakoś ludzie bardziej kibicowali (wiem, to było dawno, ale dopiero teraz udało mi się pójść na drugi mecz). Ale fakt, że Dąbrowiacy przychodzą sobie na mecz tylko popatrzeć... A na swoje usprawiedliwienie, że siedziałem cicho mogę dać tylko, że byłem wykończony i gardło mnie bolało ![]() -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 199 Dołączył: śro, 27 lut 08 Nr użytkownika: 1,123 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No tak i znowu sie potwierdzaja moje slowa
Kto ma nakrecic fale?:> SPIKER!!!!!!!!!!!!!!!1 Ten post edytował dakos śro, 27 lut 2008 - 21:27 |
|
|
![]()
|
|
A ja jestem zły, że nikt nie pomyślał o fali :| Taka inicjatywa powinna wyjść albo od klubu kibica, albo od spikera. Na meczu z Poznaniem była fala i jakoś ludzie bardziej kibicowali (wiem, to było dawno, ale dopiero teraz udało mi się pójść na drugi mecz). Ale fakt, że Dąbrowiacy przychodzą sobie na mecz tylko popatrzeć... A na swoje usprawiedliwienie, że siedziałem cicho mogę dać tylko, że byłem wykończony i gardło mnie bolało ![]() Co do fali to na ostatnim meczu (bodajże Białystok) KK próbował robić falę razem ze spikerem - efekt? wyszła za 4 czy 5 razem i z czym do ludzi?? a żeby tego było mało była potem afera tu na forum o nasze: "ruszcie dupy" po 3 czy 4 nieudanej próbie a na płomień większość nie pojedzie bo uzna ze za daleko ![]() |
|
|
![]()
|
|
wystarczy zeby Pan spiker pojechal bo on chyba nie ma pojecia co ma robic:(
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 948 Płeć: Mężczyzna ![]() |
fakt faktem z tym ruszcie dupy to troche niejest ok.to niejest pilka nozna tylko siatkowka KULTURALNA siatkowka.wiec mysle ze grzeczniej byloby ladniej.jedyna wskazowka dla kibicow-podrywajmy sie z krzeselek nie tylko wtedy jak nasze dzewczyny prowadza lecz jak zdobywaja niewazne ktory punkt.pozdrowienia dla wszystkich kibicow
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
fakt faktem z tym ruszcie dupy to troche niejest ok.to niejest pilka nozna tylko siatkowka KULTURALNA siatkowka.wiec mysle ze grzeczniej byloby ladniej.jedyna wskazowka dla kibicow-podrywajmy sie z krzeselek nie tylko wtedy jak nasze dzewczyny prowadza lecz jak zdobywaja niewazne ktory punkt.pozdrowienia dla wszystkich kibicow ![]() ![]() czy ruszcie dupy jest az takie wulgarne ? chcecie fale to namowcie reszte hale, bo nie mam zamiaru wstawac 5 razy skoro i tak sie to nie udaje... albo niech spiker zapowie co do meczu, wynik byl do przewidzenia, ale 2 pierwsze sety zagralismy slabo lekkomowiac ![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 948 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czy wulgarne/zostawmy to to do wlasnej interpretacji.wlasnie pisze ze ze brakuje nam poderwania publicznosci w tych slabszych chwilach.zgadam sie ze spiker powinien bardziej z jajem podrywac nas do kibicowania.wiecej poweru i mysle ze bedzie ok.bo wiemy doskonale ze potrafilismy pokazac piekny doping calej hali
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: czw, 06 gru 07 Nr użytkownika: 929 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam, jestem z kk z Piły, możecie opisać dzisiejszy mecz, jak to wyglądało z waszego punktu widzenia?My śpiewamy i bawimy się zawsze na meczu PTPS-u bez względu na wynik jaki jest na tablicy, nawet jak przegrywaliśmy z Odincowem 10:20, a komentator Polsat Sport podsumował to jednym zdaniem " a kibice ciągle swoje".Mam nadzieję że uda się wam utrzymać w LSK i będziemy się mogli do was wybrać na mecz( tylko żeby nie był w środku tygodnia).Pozdrawiam kibiców z Dąbrowy.
|
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z naszego punktu widzenia wygląda to tak że my robimy swoje , jedziemy z dopingiem cały mecz , spiker mówi swoje , Pani od muzyki robi z nią co chce i kiedy chce a reszta hali swoje , czyli nic. Dzisiaj nas na sektorze ok. 50-60 osob , doping non stop , chyba w 3 secie jednak najlepszy, machamy 5 duzymi flagami na kij . Doping prowadzimy w asyscie jednego bębna. Narazie nic sie na tej hali nie zmieni ... może za 2 , 3 lata pojawi sie jakas moda na siatkówke w tym miescie ..
Ten post edytował Goły czw, 28 lut 2008 - 00:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 05:18 |