![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Coraz wiecej ludzi chetnych do kibicowania i bardzo dobrze. Ja jestem nastepny. Czekam na jakies konkrety :)
Pozdro 4 all :) P.S. Pewnie wszyscy wiedza, no ale jakby ktos jeszcze nie wiedzial to: W związku z nakładaniem się godzin relacji w telewizji, PZPS i TV Polsat przesunął godzinę rozpoczęcia piątkowego spotakania na 19.30. W związku z tym, że plakaty były już wydrukowane i rozklejone wcześniej, prosimy o powiadomienie innch zainteresowanych. Za utrudnienie przepraszamy ! Źródło: MKS Dąbrowa Górnicza. Ten post edytował Bartek90 wto, 27 lis 2007 - 18:43 |
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Wypadałoby także mnie coś napisać...
Na meczu z Winiarami byłem z całą grupą 2 rzędów na samej górze, to moi znajomi. Rozmawiałem z człowiekiem, który organizował ten piątkowy doping, ma nasze nazwiska, mam do niego numer telefonu, domyślam się że tym człowiekiem jest Zibar :) Nie chcę się kłucić, ale troszkę mnie zdenerwowały te Wasze komentarze mówiąc jaki to ten doping był średni itd... jak jesteście tacy świetni, to sami coś zorganizujcie na spontanie, coś co będzie lepsze. Sam jestem w stanie na mecze ściągać około 15 osób, więc z tego co czytałem to nasza grupa może być dużo większa niż 20 czy 30 osób. pozdrawiam, i do zobaczenia w piątek, ewentualnie wcześniej jak ustalimy jakąś datę i godzinę spotkania :) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Doping byl ok, ale gdybysmy jeszcze zalozyli np. biale koszulki (bo raczej kazdy posiada takie w swojej szafie :)), zmienili sektor to byloby jeszcze lepiej. Mecz w pt. o 19:30, wiec o 18 mozemy juz wejsc na hale i cos pocwiczyc, pospiewac itd
Ten post edytował Prosty wto, 27 lis 2007 - 18:46 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cieszy mnie, ze sprawa kibicowania się rozwija, postaram się jak najszybiej podac konkretne informacje których oczekujecie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pomysł Prostego mnie sie podoba. Jakieś jednakowe koszulki powinniśmy mieć
![]() Ale to raczej plany na przyszłość |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #26 ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 903 Płeć: Mężczyzna GG: 5295797 Tlen: deepablo ![]() |
No tak z chęcią był przyjechał na piątkowe spotkanie z Poznaniem, lecz inne prywatne sprawy mi nie pozwalają
![]() Moja nieobecność na meczu jest jednorazowa i mogę powiedzieć, że wyskoczyła mi w ostatniej chwili, ale nie martwcie się, będę z Wami myślami ![]() Oczywiście jeśli spotkanie, dotyczące KK będzie w czwartek to na pewno się na nim pojawię. A więc czekam na info. Z tym co powiedział Prosty, to w 100% się zgadzam, możemy na razie ustalić jakiś kolor koszulki czy bluzy, który na pewno większość z Was posiada. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a czy wiadomo coś o kartach/legitymacjach klubowych?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 76 Dołączył: pon, 27 lis 06 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 343 Płeć: Mężczyzna GG: 728011 ![]() |
ja postaram sie w piatek wpasc na mecz i dolaczyc do sektora KK :) qrcze przydal by sie taki duzy beben marszowy jak mieli kibice z Kalisza :) ale takie cos to z 500 zl na Allegro
![]() tak czy siak mam nadzieje ze bedzie coraz wiecej osob chetnych wesprzec nasze siatkarki goracym dopingiem :) -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na hali sadwa bebeny i są dobre nie ma potrzeby kupowania nasępnych. Pałka jest syrena jest, ja przyniose konfetti i zabawa będzie. Spokojnie.
Ten post edytował Robert123 wto, 27 lis 2007 - 23:02 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 76 Dołączył: pon, 27 lis 06 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 343 Płeć: Mężczyzna GG: 728011 ![]() |
nooo sa sa :) ale ktos musi w nie porzadnie walic
![]() a po 2.. najwazniejsze.... NAJGLOSNIEJSZE MUSI BYC... RAZ>>> DWA >>> TRZYYYYYYYYYYY ! i punkt nasz ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 912 Płeć: Mężczyzna GG: 2879925 ![]() |
Witam wszystkich
![]() Pozdrowienia z Kalisz ![]() Ten post edytował Kalisz wto, 27 lis 2007 - 23:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
My również pozdrawiamy, i dziękujemy za słowa zachęty.
Coś zaczyna się dziać w tej dziedzinie w naszym mieście, jeśli zapał nie opadnie i wszystko się poukłada to myśle, że z każdym następnym meczem będzie lepiej. za siatka.org CYTAT - Gospodarze wywiązali się ze swoich obowiązków organizacyjnych perfekcyjnie - powiedział trener Winiar Igor Prielożny. - Było udane widowisko siatkarskie, a w dodatku przyjechała telewizja. Była atmosfera udanego meczu. - czyli nie było tak źle, rówież a moze zwłąszcza dzieki Waszemu zaagażowaniu, takie słowa z ust człowieka, który niejedną imprezę obserwował dobrze wróżą. Imho jednak dopiero ten mecz pokaże prawdziwą ilość sympatyków siatkówki.Dodalismy do galerii zrzuty z Polsat Sport - zapraszam do rozpoznawania siebie i znajomych ![]() To chyba najmłodsza sympatyczka MKS-u ![]() ![]() Pomysł z koszulkami w jednym kolorze jest naprawdę dobry. Zapraszamy chętnych na czwartkowe spotkanie. Ten post edytował Zibar śro, 28 lis 2007 - 09:35 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Pomysł z koszulkami w jednym kolorze jest naprawdę dobry. A jeżeli ktoś np. nie ma białej koszulki swetra itp to może przywdziać coś w kolorze granatowym. Barwy klubu są biało-granatowe, więc myślę, że sektor aktywnego kibicowania w barwach klubu był by jak najbardziej na miejscu. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
no najlepiej byloby ustawic granat-biel, ale to duzo roboty :]
niestety nie zobaczylem sie na zdjeciach ![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
Spotaknie organizacyjne czwartek g. 18.00 przed halą "Centrum".
Czekamy kwadrans i zwartą grupą przejdziemy na miejsce spotkania, aby spokojnie omówić wszystkie sprawy. Zapraszamy -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #11 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 110 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 908 Płeć: Mężczyzna GG: 9263959 ![]() |
A można wiedzieć ile gdzies to spotkanie bedzie trwało i gdzie sie bedzie odbywało??
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Myślę że barwy klubowe są bardzo dobre, bo można zrobić tak, że Ci co przyjdą na granatowo pójdą na dół,a Ci co na biało, pójdą na górę. Jeżeli chodzi o jutrzejsze spotkanie, to oczywiście zgłoszę się i postaram się zebrać jak najwięcej chętnych i głośnych gardeł :)
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Szkoda, że szaliki drogie (25zł) i w dodatku brzydkie.
Może rozdać je gratis, a następną partie zamówić z przewagą koloru czerwonego? W zestaw barw nie ingeruję bo to pewnie tabu, ale w procentowy udział kolorów na szaliku chyba można? |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Spotkanie odbędzie się w budynku hali!!! Co do szalików, nie mam zdania, nie będę się wypowiadał, ale ważne, że są:)
Ale sprawą nadrzędną jest wspólna zabawa i wspieranie naszych siatkarek, nie zależnie od tego czy wygrywają, czy przegrywają. Mamy pierwszy raz w historii miasta zespół w najwyższej klasie rozgrywkowej, pomóżmy tej drużynie!!! Zapraszamy jutro na spotkanie, godz 18.00. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:22 |