![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
no właśnie, fajna pamiątka dla kibica, no to co szer?
-------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
filip13 nagrane to to będę miał... Czy przekonwertuję czy dam Szczepanowi to zobaczę... Ale wybaczcie... Nie będe tego każdemu z KK nagrywał. Hurtownią nie jestem... :|
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
to wrzucisz na jakis upload ...
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 43 Dołączył: czw, 06 gru 07 Nr użytkownika: 928 Płeć: Mężczyzna GG: 4560890 ![]() |
Ja dzis zajme się obserwacją trybun
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
I jak to wygladalo z trybun?? Mysle, ze bylo dobrze
![]() -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Jeśli mam być szczery to... doping nie za dobry :|. Wiele razy było tak, że była po prostu cisza i nic się nie działo... Trzeba to będzie poprawić
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
Jeśli mam być szczery to... doping nie za dobry :|. Wiele razy było tak, że była po prostu cisza i nic się nie działo... Trzeba to będzie poprawić ![]() Owszem nie był za dobry ale jak śpiewa (choćby) połowa tych co są na trybunie to są tego efekty ... Dobra teraz do Muszyny tam trzeba się sprężyć i rozwalić tą "halę"!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie narzekać, doping nie był najgorszy ;]
Dobrze, że chociaż za czwartym (?) razem poszła "Dąbrowa Fala" ![]() Jak się podoba szalik? ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Co do szalika to dziwny ten niebieski, no ale jest oczoje...ny ;p. Hehehe
![]() Doping nie był zły, gdy w ogóle był ;p. Razi trochę ta cisza niekiedy. No ale to trzeba opanować. Dopiero pierwszy sezon jesteśmy w LSK i pierwszy raz mamy KK, więc spodziewać się wielkich atrakcji nie można ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Co do fali to poszła za 4 razem po tym jak pół sektora zaczęło krzyczeć "ruszcie dupy" - trzeba na 2 raz rozruszać trochę tych dziadków
Co do szalika to jest bardzo fajny i zauważyłem że więcej ludzi wzięło nasz niż klubu. Czy ktoś jest z tego powodu zdziwiony?? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!!!
Panie i Panowie mamy jedną z najładnieszych drużyn, jedną z najładnieszych hal, a do tej pory w DG nie było takich imprez. Ludziska muszą się oswoić i rozruszać (dajcie im czas), a będziemy jedną z najładnieszych publiczności!!! POZ. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jest nadzieja, że pojawi się TVRip z wczorajszego meczu?!
|
|
|
![]()
|
|
Nadzieja matką głupich.... Cały mecz mam na dwóch płytach dvd... wycinanie wszystkich reklam i poskładanie do kupy :|... Za długo konwersja będzie trwała...
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 89 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 905 Płeć: Mężczyzna GG: 9925585 Tlen: micael89 ![]() |
daliscie nadzieje na film a teraz mowicie ze nie bedzie wiec jak to jest
![]() Ten post edytował micael sob, 02 lut 2008 - 13:36 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Może będzie... I ja na pewno nadziei nie dawałem ;p. Powiedziałem tylko, że będę miał nagrane.
Się dowiedz ile trwa konwertowanie ponad 2godzin materiału video, który zajmuje więcej niż 6gb... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
to chociaz niech ktos zapoda fotkami
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
Foty niedługo wrzucę... Są też filmiki (bodajże 5)...
A co do materiału polsatu sport, to nie wiem jak to będzie ;p. Może uda mi się powycinać kilka akcji i wrzuce na YT -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szer przegraj ten materiał na płytki i weź na spotkanie KK, ja obrobię wytnę reklamy i zrobi się OK aby nikt nie miał pretensji. Gadacie ale mało kto się angażuje.
-------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
Hmmm no spoko przegram... U mnie z tego co pamiętam to bardzo długo idzie konwertowanie (na pewno do avi, a później jeszcze rmvb) jednego pliku .vob, a co dopiero bodajże 5 czy 6 ;p.
|
|
![]()
|
|
Nie obiecuję, że zrobie to w 5 min
W dwa dni po otrzymaniu płytek powinienem się wyrobić [wycinka, składanie, dodatki w 1 dzień a w 2 kompersja, w nocy niech sobie pudło mieli] dlaczego? bo co poniektórzy pracują. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 08:22 |