![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: czw, 03 sty 08 Skąd: KALISZ Nr użytkownika: 1,006 Płeć: Kobieta GG: 6297952 ![]() |
Gratulacje panowie...doping w Bielsku podobno bardzo fajny no i spora ekipa zawitała!!
Mam nadzieje, że do Kalisza również przyjedziecie ![]() -------------------- Cała Polska wzdłuż i wszerz spiewa z nami tę pieśń
Cała Polska tak jak ja, wie że mistrzem CALISIA http://www.youtube.com/watch?v=zcdDpWU5mvI...feature=related Mistrz Mistrz CALISIA |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
trochę nas było w Bielsku, super sprawa :)). Skoro teraz jest wyjazd aż do Bydgoszczy to pewnie do Kalisza tez będzie organizowany, oby
![]() Ten post edytował andy czw, 03 sty 2008 - 20:26 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 953 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Potrzebujemy kogoś kto ma maszynę do szycia, potrafi się nią posługiwać i posiadać trochę wolnego czasu żeby nam pomóc.... jak ktoś sam potrafi szyć lub zna taką osobę która nam pomoże w tej sprawie to proszę pisać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: czw, 03 sty 08 Skąd: KALISZ Nr użytkownika: 1,006 Płeć: Kobieta GG: 6297952 ![]() |
Jeśli jednak chcielibyście aby ktoś wam uszył flagę polecam: http://www.szaliki.com/
Również ta firma wykonuje szaliki.. za 100 sztuk zapłaciliśmy 1400zł. -------------------- Cała Polska wzdłuż i wszerz spiewa z nami tę pieśń
Cała Polska tak jak ja, wie że mistrzem CALISIA http://www.youtube.com/watch?v=zcdDpWU5mvI...feature=related Mistrz Mistrz CALISIA |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeśli jednak chcielibyście aby ktoś wam uszył flagę polecam: http://www.szaliki.com/ Również ta firma wykonuje szaliki.. za 100 sztuk zapłaciliśmy 1400zł. nie chodzi nam o uszycie flagi :) Z kibicowskim pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
nie chodzi nam o uszycie flagi :) Z kibicowskim pozdrowieniem! To tak na przyszłość... kiedyś na pewno flaga wam się przyda ![]() -------------------- Cała Polska wzdłuż i wszerz spiewa z nami tę pieśń
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Trochę pomieszałem na zebraniu te koszulki jak się okazuje. Ale myślę że w wybranej "trójce" jak się usunie napis Klub Kibica i walnie tam napis MKS, a na dole zostawi Dąbrowa Górnicza to będzie spoko
![]() |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W sobote 12.01.2008r na portierni hali w godzinach 11 : 00- 12 : 00 będą zbierane pieniadze na szaliki od ludzi ktorzy sie zapisali !!!!!! Pamietajcie ! im szybciej bedzie kasa tym szybciej beda szaliki ! SOBOTA - portiernia !!
|
|
|
![]()
|
|
![]() baczny obserwator:) ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 358 Płeć: Mężczyzna ![]() |
..dajcie jeszcze jakis jeden termin..jutro czy kiedys bo zamowilem dwa a na 11-12ta disiaj nie zdazylem..z gory dzieki..
..post do usuniecia jak ktos mi odpowie:) Ten post edytował gregorian79 sob, 12 sty 2008 - 12:57 -------------------- ..w LSK znów w hali się spotkamy..WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!..
..na dobre i na złe..i w kazdej lidze..będziemy zawsze tam,gdzie one będą grać.. |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kolejne terminy zbiórki pieniędzy na szaliki :
Wtorek tj. 15.01 w godzinach : 12 - 13 Środa tj. 16.01 w godzinach : 11 - 12 Z kibicowskim pozdrowieniem! Ten post edytował siikor sob, 12 sty 2008 - 13:05 -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Toć to dobrze, że kolejne terminy wyznaczyliście ;p
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ŚRODA TO OSTATECZNY TERMIN WPŁATY NA SZALIK ! ! ! PÓŹNIEJ BĘDZIE MOŻNA KUPIĆ ALE W WOLNEJ SPRZEDAŻY OCZYWIŚCIE PO WYZSZEJ CENIE !
|
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Zamowiliscie juz szaliki??
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 953 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W poniedziałek mamy wysłać zaliczkę i wtedy nasze zamówienie zostanie potwierdzone a wykonawca rozpocznie ich produkcje...
|
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
A ile mniej wiecej bedzie trwala ta produkcja?? Mam nadzieje, ze beda juz na mecz z Bialymstokiem:)
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
Spokojnie, do 10 dni od momentu produkcji szaliki będą . Wszystko będzie na bieżąco pisane na forum .
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panowie poniżej przedstawiam link ze SZCZECINA z meczu: Piast - Gwardia Wrocław, może u nas przed meczem z Białymstokiem przydałyby się serpentyny, byłoby fajnie,a widowisko zyskałoby na atrakcyjności. Moze inni "oglądacze" przyłączyliby się do dopingu. Warto coś takiego zrobić i pomysleć o tym. W momencie gdy dwie drużynywychodzą na prezentacje i stoją na parkiecie sznur serpentyn lecących z trybun i zrobiłoby się atrakcyjnie.
http://ligowiec.net/fotografia/mecz-12330/...1180.96527000/0 http://ligowiec.net/fotografia/mecz-12330/...1180.26076000/0 Ten post edytował Robert123 nie, 13 sty 2008 - 11:57 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panowie poniżej przedstawiam link ze SZCZECINA z meczu: Piast - Gwardia Wrocław, może u nas przed meczem z Białymstokiem przydałyby się serpentyny, byłoby fajnie,a widowisko zyskałoby na atrakcyjności. Moze inni "oglądacze" przyłączyliby się do dopingu. Warto coś takiego zrobić i pomysleć o tym. W momencie gdy dwie drużynywychodzą na prezentacje i stoją na parkiecie sznur serpentyn lecących z trybun i zrobiłoby się atrakcyjnie. http://ligowiec.net/fotografia/mecz-12330/...1180.96527000/0 http://ligowiec.net/fotografia/mecz-12330/...1180.26076000/0 To było omawiane na którymś spotkaniu. Ktoś miał załatwić te rolki do kas fiskalnych ![]() Niestety wszystko ucichło. Ale można jeszcze o tym pogadać ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Skoczyć do Makro i kupić ;p. Makro niedaleko, kilka rolek w dobrej cenie jest =]. Dokładnie nie pamiętam ile, bo dawno w Makro nie byłem i nie widziałem ostatnich ulotek reklamowych. Ale tak jak robert mówi, można coś takiego zrobić =]
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Ja się popytam, bo obiecałem Gołemu że spróbuje załatwić.
Jak mi się nie uda, to dopiero wtedy będzie trzeba kupić. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 15:15 |