![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: czw, 29 lis 07 Nr użytkownika: 915 Płeć: Mężczyzna GG: 9831873 ![]() |
Będzie to spotkanie KK, tematem głównym będzie wyjazd do Bydgoszczy.
Dyskusja na inne tematy też będzie miała miejsce. Czwartek, 10, styczeń, 2008, godz. 18.00 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
wydaje mi sie, ze na spotkaniu powinnismy omowic sprawe wstepu na sektor ...
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
wydaje mi sie, ze na spotkaniu powinnismy omowic sprawe wstepu na sektor ... To powinien być priorytet. Na zdjęciach umieszczonych na straonie MKS'u widać kto śpiewa a kto nie. Według mnie na sektor powinni mieć wstęp tylko młodzi ludzie, ponieważ to my potrafimy się bawić ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Nie powinnismy, a musimy!!
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
A ja mam taką sugestie by na to spotkanie przyszedł p. prezes Robert Karlik. Powiedziałby wreszcie co z koszulkami, flagami, dofinansowaniem itd. Prosze prowadzących o odpowiedź czy jest to możliwe i o zaproszenie p. prezesa
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kilka spraw porządkowych:
1. "Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego faktu w słowa." powiedział kiedyś Julian Tuwim... ... czyli, nic nie wnoszące do dyskusji posty składające się z kilku wyrazów i jeszcze nie na temat, będę kasował ![]() ![]() 2. Proszę pisać w odpowiednich tematach, 3. Niestety nie udało mi się dłużej porozmawiać w sobotę , ale przedstawiłem prezesowi pytania, które padły na ostatnim zebraniu. Spotkam się z nim w najbliższym czasie i poinformuje Was o ustaleniach na początku przyszłego tygodnia, lub na planowanym spotkaniu. 4. W temacie Kibicowanie w LSK, do końca tego tygodnia, możecie podawać propozycję pytań, jakie mam poruszyć na tym spotkaniu (zresztą prezesi mówili, że zaglądają na forum, to będą mieli czas na ustosunkowanie się do ww. zagadnień/pytań). LISTA PYTAŃ/ZAGADNIEŃ jakie mamy poruszyć: - Koszulki - czy będą wg wzoru wybranego przez kibiców w głosowaniu - Zakup dużej flagi - Sprawa wyjazdów i ewentualnej pomocu ze strony klubu. - Sprawa sektora KK. - Pomoc przy organizacji oprawy. - Magazynek na potrzeby KK. (tutaj mamy już propzycję kierownika hali) Przebieg spotkania i propozycje ze strony klubu, pokażą czy na spotkaniu będzie potrzebna obecność prezesa. 5. Szczęśliwego Nowego Roku - udanej zabawy sylwestrowej. Do zobaczenia w przyszłym roku !!! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 953 Płeć: Mężczyzna ![]() |
oprócz dużej flagi to jeszcze zakup flag na kijach 1,5x1,5m i 1x1m,
Pomieszczenie podobno juz jest nam przydzielone gdzies na 2 piętrze... bęben i wszystkie pozostałe rzeczy z ostatniego meczu podobno miały już tam powędrować. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 71 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 901 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pozwole sobie na złożenie życzeń dla wszystkich osób z KK i dla kibiców MKSu.Niech nowy rok przyniesie nam same szczęśliwe chwile, wiele radości z meczów siatkówki,wspaniałe oprawy:P , głośny doping, aby nasza liczba ciągle wzrastała i żeby kibice Dąbrowy kiedyś może dominowali na scenie kibicowskiej w LSK.
MKS MKS MKS MKS MKS!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wklejam w imieniu Krysi Tkaczewskiej, która miała problem z działaniem forum:
CYTAT Witam wszytskich sympatyków Dąbrowskiej siatkówki :-)
Przede wszystkim chciałam podziękować wam wszystkim (szczególnie KK) za wspieranie nas w naszej walce o utrzymanie się w lidze :-) Oczywiście w imieniu swoim i reszty drużyny. Mówiłam już to wielokrotnie, że jestem pełna podziwu dla was... nie spodziewałam się na początku sezonu, że tak wspaniale się zorganizujecie i będziecie tworzyć tak wspaniałą atmosferę na meczach J Dziękuję wam baaardzo serdecznie !!! Jesteście z nami cały czas , nawet jak przygrywamy... Ta atmosfera jaką zrobiliście po naszym przecież słabym meczu w Bielsku, przeszła moje najśmielsze oczekiwania J Po prostu rewelacja !!! Po meczu z Mielcem chciałyśmy wam podziękować osobiście, tak jak to było po Gedani, ale wszystko tak szybko się potoczyło, że nam to umknęło. Niemniej jednak jesteśmy wam bardzo wdzięczne J dziękujemy z całego serca... Nie udał nam się prezent na święta, ale przynajmniej ten noworoczny nam wyszedł tak jak powinien J Życzę wszystkim kibicom wszystkiego najlepszego na ten nadchodzący 2008 rok !!! Mam nadzieję, że wasze gardła po meczu z Mielcem wyleczyły się na tyle, żeby przywitać go hucznie i szampańsko J Bawcie się dobrze !!! Dziękuję jeszcze raz !!! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 89 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 905 Płeć: Mężczyzna GG: 9925585 Tlen: micael89 ![]() |
bo KRYSIA TKACZEWSKA NAJLEPSZA LIBERO W POLSCE JEST, NAJLEPSZA W POLSCE JEST, NAJLEPSZA W POLSCE JEST!!!
![]() Również życzymy Wszystkiego najlepszego Krysi jak i całemu zespołowi MKS-u zeby zajeli jak najlepsze miejsce w LSK i wygrywały każdy mecz w takim stylu jak z Mielcem ![]() Do siego roku ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Uważajcie co piszecie bo Krysia właśnie czyta ten temat
![]() ![]() Happy new year dla wszystkich :) PS. Wybacz Zibar że spam, no ale w sylwestra odpuść ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: czw, 29 lis 07 Nr użytkownika: 915 Płeć: Mężczyzna GG: 9831873 ![]() |
Dosiego dla wszystkich, którym siatkówka w Dąbrowie nie jest obca.
Dla Krysi i wszystkich lasek MKS-u (znaczy się wspaniałych naszych siatkarek), dla Wiesława...itd. Dla KK i wszystkich aktywnie dopingujących! Nowy 2008 Rok ma być jeszcze lepszy, broń..... nie gorszy, czego wszystkim życzę! Szczęśliwego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RuFuS |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
Wszystkiego najlepszego w nowym roku. Całemu zespołowi MKS przede wszystkim dużo zdrowia, aby omijały go kontuzje i sprawiał nam tyle radości co w ostatnim meczu. Osobiście życzę sobie jak i innym studentom jak najlepszego zdania sesji,która zbliża sie dużymi krokami i żeby zima szybko minęła i można było zagrać jak najszybciej w plażówkę :))) A już niedługo następny meczyk LSK więc trzeba zebrać siły na dobry doping.
Happy New Year all !!!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
1:
Kochana Dąbrowo, kochana Dąbrowo, na zawsze pokochałem Cię, Kochana Dąbrowo, kochana Dąbrowo, ja wierzę, że wygrasz dziś mecz, ważny mecz... la la la la la lalalalalala lalalalalalalalaaaaaa x2 całą piosenkę można z 2/3 razy powtórzyć :) melodię chyba wszyscy znają? 2: Dziś zgodnym rytmem biją nam nasze serca, które My, za Dąbrowę damy w każdy czas, czy czas dobry, czy czas zły! Nie dla nas jest porażki smak, nie dla nas forma zła, Na całe gardło krzyczmy wraz: Dąbrowa Mistrza Polski (?) / (LSK) ma Gdziekolwiek ona będzie grać, blisko czy daleko stąd, tam będzie z nią DĄBROWSKA BRAĆ, aby dopingować Ją... lalalalalalalalalalalala.... ![]() to też znane, prawda? ![]() edit: Nie na temat LSK, ale na temat kibicowania :)zobaczcie jak Panathinaikos się świetnie bawi ![]() http://www.youtube.com/watch?v=FgHmmNz1p5o i http://www.youtube.com/watch?v=OYsQeQhtkYA - ale to już na siatkówce może uda się tak rozbujać halę "Centrum" ![]() ![]() Ten post edytował ario śro, 02 sty 2008 - 19:45 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 90 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Strzemky Nr użytkownika: 921 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wszystko ładnie, pięknie z tymi przyśpiewkami, ale moim zdaniem najpierw powinniśmy się nauczyć "My fani z Dąbrowy" WSZYSCY... żeby to jako-tako wychodziło... Bo na razie to porażka... Dopiero potem można się brać za takie "ambitniejsze" teksty...
Pozdr;) |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam w nowym roku. Odrazu kilka sprostowań :
1. Nie pisać głupot na temat wchodzenia na sektor na karnety - dopinguje KTO CHCE a nie tylko osoby które są w KK! Ci, którzy śpiewać ochoty nie mają ewentualnie zostaną GRZECZNIE wyproszeni z sektora i tyle. Sektor jest ogólnodostępny z tym tylko zastrzeżeniem, że trzeba tam coś robić i nie mówię tu o jedzeniu! 2. Co do propozycji Ario na temat nowych piosenek - nauczmy się tego co jest na tyle dobrze, żeby nie było mruczenia. Wtedy będziemy myśleć nad nowymi przyśpiewkami! 3. Co do sprawy dofinansowania o której tu ktoś pisał - żeby zaprosić p. Karlika.. TO JUŻ BYŁO PORUSZONE! Zapraszam na spotkania a będziesz wiedział wszystko :) 4. Dosiego Nowego i dużo popcornu na meczach ![]() Z kibicowskim pozdrowieniem! Ten post edytował siikor śro, 02 sty 2008 - 23:31 -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 953 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ario większość osób nie potrafi się nauczyć piosenki dąbrowa ale ale gdzie tekst jest prosty jak konstrukcja cepa a co dopiero przyśpiewki gdzie jest 4-6 wersów różnego tekstu
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Witam w nowym roku. Odrazu kilka sprostowań : 1. Nie pisać głupot na temat wchodzenia na sektor na karnety - dopinguje KTO CHCE a nie tylko osoby które są w KK! Ci, którzy śpiewać ochoty nie mają ewentualnie zostaną GRZECZNIE wyproszeni z sektora i tyle. Sektor jest ogólnodostępny z tym tylko zastrzeżeniem, że trzeba tam coś robić i nie mówię tu o jedzeniu! przychodze o 16:35 i szukam wolnego miejsca, bo zostalo juz ich kilka, z czego 1/3 ludzi to rodzice z dziecmi, ktore krzycza co chca i na dodatek denerwuja :/ Az sie zdziwilem na meczu co tak duzo ludzi na sektorze KK, ze moze troche pomoga w dopingu, a tu nic. Jedynie stali bywalcy jak zawsze dopingowali swoja druzyne :):) Co do nowych przyspiewek moja opinia jest taka : nauczyc sie starych i dopiero zaczac myslec o nowych. Skoro sporo osób nie zna : dabrowa ale ale, albo to my fani z dabrowy, to nowe bedzie znała 1/3 ![]() Ten post edytował Prosty czw, 03 sty 2008 - 07:28 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Witam w nowym roku. Odrazu kilka sprostowań : 1. Nie pisać głupot na temat wchodzenia na sektor na karnety - dopinguje KTO CHCE a nie tylko osoby które są w KK! Ci, którzy śpiewać ochoty nie mają ewentualnie zostaną GRZECZNIE wyproszeni z sektora i tyle. Sektor jest ogólnodostępny z tym tylko zastrzeżeniem, że trzeba tam coś robić i nie mówię tu o jedzeniu! 2. Co do propozycji Ario na temat nowych piosenek - nauczmy się tego co jest na tyle dobrze, żeby nie było mruczenia. Wtedy będziemy myśleć nad nowymi przyśpiewkami! 3. Co do sprawy dofinansowania o której tu ktoś pisał - żeby zaprosić p. Karlika.. TO JUŻ BYŁO PORUSZONE! Zapraszam na spotkania a będziesz wiedział wszystko :) 4. Dosiego Nowego i dużo popcornu na meczach ![]() Z kibicowskim pozdrowieniem! Czyli chcesz żeby na sektor whodziły dzieci jedzące popcorn a nie ludzie którzy naprawde chcą se pokrzyczeć i podopingować?? A co do piosennek to licze na to że wreszcie wszyscy sie nauczą tych przyśpiewek które powinny być już znane (Dąbrowa alle alle , To my fani z Dąbrowy) a nie uczenie sie novych skroro większość nie zna tych |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie chodzi mi o to że te dzieci i rodzice mają tam wchodzić, siedzieć i wpierdzielać popcorn tylko o to, że jeżeli już wejdą to wtedy dopiero będziemy ich wypraszać. Bo może się okazać że wejdzie rodzic jeden z drugim i będzie krzyczał od kogoś z KK. Ogarniemy to na następnym meczu i zobaczymy jak wyjdzie :)
Z kibicowskim pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 13:17 |