![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Co do dzisiejszego dopingu to nie byl do konca wysmienity..., bywal juz o wiele lepszy:) Ale nie mowie tez, ze bylo zle:)
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Hmmm w Bielsku chyba był lepszy, ale dzisiaj nie był taki zły. Było nas słychać
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bo problem jest jeden, za dużo przypadkowych ludzi w sektorze...
|
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Szer nie chyba tylko napewno. taka prawda kto nie ma ochoty dopingowac nie sie nie pcha do naszego sektora, sztuczny tlum jest tu nie potrzebny...
Ten post edytował Michael sob, 29 gru 2007 - 19:43 -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Ja tam nikogo nie znam z KK więc nic nie powiem na ten temat ;p
Hmmm Michael jakaś racja w tym jest, ale zabronić nie możemy ;p... Ten post edytował szer sob, 29 gru 2007 - 19:45 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
trzeba pomyśleć nad tym "problemem" bo jakbyśmy stali "w kupie" a nie rozrzuceni po sektorze to by lepiej niosło. A tak jesteśmy przedzieleni przez ludzi zajadających w najlepsze popcornem.
Ogólnie to dziś sporo ludzi było, jakieś 1,5-2k :) |
|
|
![]()
|
|
Czy ja wiem czy nie mozna...:) Chciec znaczy moc:)
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
Inni też tak mogą powiedzieć :). Chce tutaj być więc mogę
|
|
![]()
|
|
no dokładnie, bo albo się śpiewa albo je
![]() |
|
|
![]()
|
|
Hala to nie kino! Wogóle kto wpadł na pomysł by popcorn sprzedawać
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie no, nie róbcie już zamieszania o ten popcorn
![]() Niech sobie ludzie kupują i jedzą, ale nie na sektorze, gdzie siedzi Klub Kibica ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: czw, 06 gru 07 Nr użytkownika: 930 Płeć: Mężczyzna GG: 7678372 ![]() |
No teraz jeszcze slonecznik i kielbaski by sie przydaly
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
O piwie nie wspomonajac:)
Dokladnie trzeba kulturalnie powiedziec przed meczem, albo kibicowanie albo popcorn itp. -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
16:35 wchodze i az sie zdziwilem co tyle ludzi na KK :| wywalic, ale grzecznie : czy beda panstwo dopingowac ? czy dzieci beda ROWNO krzyczec ?
Ten post edytował Prosty sob, 29 gru 2007 - 20:22 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
Po co wiec te tasmy na sektorze, jesli moze tam wejsc kazdy??
|
|
|
![]()
|
|
Spotkanie dotyczace wyjazdu 10 stycznia o 18.00 przed hala.
|
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Ja to myślę żeby zrobić tak, że na sektor można wejść tylko z naszym klubowym karnetem :)
A jak ktoś nie ma karnetu to ma problem, chyba że kogoś w sektorze zna i wtedy można go wprowadzić :) Przecież zawsze na meczach tam od Gołego jest po 5, 6 osób niech jedna stanie przy jednym wejściu i druga przy drugim i problemu nie będzie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 90 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Strzemky Nr użytkownika: 921 Płeć: Mężczyzna ![]() |
w sumie niezły pomysł... Ale są też osoby, które nie należą do KK, a chcą dopingować... I co wtedy? Ja dzisiaj 2 kumpli na sektor wkręciłem... I krzyczeli z nami przez cały mecz... Niech na sektorze siadają ci, którzy na prawdę chcą dopingować i krzyczeć...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Moim zdaniem doping był zajefajny, podziękowała w imieniu drużyny za niego kontuzjowana Ewa Cabajewska!!!
Co do dziadków jak pisaliście, to oni zrobili "młyn" na play... w Krakowie i w Chorzowie, więc dla nich czapki z głów. A grill i piwo wraz z kiełbaskami i musztardą (może ktoś lubi z ketchupem), nie wspomnę o pop...... to tak ale po meczu lub w jego przerwie(pomijając piwo:) ,macie rację. Chcemy Wam podziękować, za liczne przybycie i wspieranie naszych dziewczyn wspaniałym dopingiem!!!!! Życzymy Wam, dziewczynom, zarządowi itd. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, W Dąbrowie są najlepsi kibice i niech tak już pozostanie. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
A ja mam takie pytanko : Czy to zebranie będzie poświęcone TYLKO wyjazdowi do Bydgoszczy czy to będzie zebranie KK i ogólna dyskusja na różne tematy związane z kibicowaniem również w naszej hali???
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 13:08 |