![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Na mecz ubieramy sie na biało tak jak zwykle ??
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
@szer, chodzi mi o to, czy każdy przychodzi o której chce
![]() nie ma żadnego zbierania się przed halą itp.? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przychodzimy na te legitymacje które dostaliśmy, nie ma żadnej zbiórki wcześniejszej. Doping prowadzi Bocian. Nie było nic mówione o białych koszulkach, ale co to za problem założyć? Ja i pewnie sporo innych osób założy i tak, i o to apeluje do wszystkich.
![]() |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
OK
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 953 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Koszulki możecie założyć białe, chociaż znając życie to i tak cały sektor nie bedzie takowych posiadał, bo przyjdą jeszcze jakies leśne dziadki które nie wiedzą o koszulkach nic. Bardzo możliwe że jutro będę potrzebował jedną osobę do pomocy przy prowadzeniu dopingu, wiec powtarzać sobie w głowie wszystkie przyśpiewki. Do zobaczenia jutro.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 994 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak zobaczycie kogoś z aparatem, kto do Was będzie podchodził, to mnie nie wystraszcie
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
DĄBROWA ALLE ALLE,
DĄBROWA ALLE ALLE, DĄBROWA [klask] [klask] DĄBROWA [klask] [klask] DĄBROWA ALLE ALLE http://www.legialive.pl/mp3/spiewnik_legia_gol_alle.mp3 JUTRO DEBIUT NOWEJ PRZYŚPIEWKI?! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
debiut ?
w bielsku byla spiewana =] wszyscy musza znac : to my fani z dabrowy Ten post edytował Prosty pią, 28 gru 2007 - 17:13 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
sory, nie wiedziałem
![]() i jak to wyszło? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
sory, nie wiedziałem ![]() i jak to wyszło? slabo, znalo kilka osob ;/ -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to tak ! to co napisał Ario śpiewamy ! postarajcie się! w Bielsku nie było źle jak na pierwszy raz :) ... i powtarzam jeszcze raz : TO MY FANI Z DĄBROWY, ZA KLUB NASZ WYJĄTKOWY! ZA KLUB! ZA MKS ! PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES! to też jutro śpiewacie i ma wyjść extra
![]() ![]() ![]() Z kibicowskim pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
mamy sie bawic przy tym jak w Bielsku :) literka M, literka K ... przez 5 minut
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
Bocian prowadzi doping, a kto bębni?
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 953 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bębnić bedzie woker chyba ze sie ściemni... ja w formie najwyższej nie jestem i nie wiem na ile mi gardło pozwoli drzeć ryja, jak cos to poprosze kogos z was zeby był moim "głosem" hehe
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Heh jakoś damy radę
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Aaa, lajt ;] to widzimy się na hali
pjona |
|
|
![]()
|
|
Przy wejściu na hale będą dzisiaj stały osoby z puszką, proszę o przygotowanie drobnych i dorzucenie się na oprawę bo klasowe mecze już nie długo, przydałoby się jakoś przygotować i pokazać :)
|
|
|
![]()
|
|
wierzę w Bociana i jego umiejetnosci oraz glos
![]() ![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 89 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 905 Płeć: Mężczyzna GG: 9925585 Tlen: micael89 ![]() |
nie przejmuj sie Bocian nam wystarczy zapodac a dalej to juz wiemy co robic
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 75 Dołączył: sob, 25 lis 06 Skąd: D.G. - mdc Nr użytkownika: 334 ![]() |
dzisiejszy doping wyśminity był , to rozumiem , Brawka dla KK , przydała bys ie moze na jakiś ważniejszy mecz z zespołem z górne tabeli jakaś flaga , Np. coś jak na Żylecie z krajobrazem W-wa po zachodzie słońca
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 10:49 |