![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
@endriu, wysłałem Ci e-maila :) mam nadzieję, że jeszcze są miejsca ![]() zostałeś zapisany:) są jeszcze cztery wolne miejsca w autokarze pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 44 Dołączył: pon, 17 gru 07 Nr użytkownika: 960 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak byłem na meczu z Gedanią Klub Kibica śpiewał jakiś kawałek że "Dąbrowa Górnicza to pierwsza liga" hmmm wiem że chodzi o LSK ale kiedy to słyszałem myślałem sobie...żeby to nie było prorocze:)
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
@neodg, właśnie chciałem to dziś napisać.
nie śpiewajmy 1 Liga MKS, bo 1 liga to niższa klasa rozgrywkowa ![]() |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Nie zgadzam sie bo w biedronce na okrzei kasjerka powiedziała mi i koledze że nie ma problemu
ps. będą jeszcze plakaty na hali ? bo jak ja byłem z kolegoą to 25 zostało wzieliśmy i troche mało mi sie wydaje (spławiali w "dużych" sklepach a w małych sklepikach to nie było problemu.) ps2 ja chce jeszcze te plakaty ale zaraz po świętach to se jeszcze pochdze po sklepach |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmmm zobaczymy, jak się spiszą spółdzielnie i inne tego typu... Nie wiem jak to wygląda, ale spółdzielnia "Górnik" jeśli dostaje jakieś plakaty, to na pewno nie trafiają one na jej osiedla, u siebie nigdy nie widziałem.. Poza tym warto by było to sprawdzić, czy spółdzielnie wywiązują się z wieszania, bo szkoda żeby taka pula plakatów przepadała. ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 198 Dołączył: śro, 14 lis 07 Nr użytkownika: 882 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oczywiście-nie żadna 1 liga tylko LSK.Proponuje skandowanie-zawsze w elicie ,Dąbrowa zawsze w elicie 2-krotnie.Cieszy coraz liczniejsza grupa fanów naszej druzyny.Równiez szacunek dla tych co pomogli w niezapomnianych meczach szczegolnie w Krakowie.W Bielsku nie jesteśmy faworytem ale faworyt może mieć słabszy dzień.
|
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Za udostępnienie hali i wielu innych rzeczy do przygotowania oprawy na mecz w Bielsku Białej chciałem w imieniu całego Klubu Kibica podziękować Andrzejowi !! WIELKIE DZIEKI !!!! Z okazji świąt Wszystkiego Najlepszego , Dużo szczęscia , miłosci i przyjazni , wytrwałości w realizowaniu marzeń oraz powodzenia na kibicowskim szlaku życzą KIBICE MKS DĄBROWA GÓRNICZA .
|
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Mam pytanko :)
Co z tym spotkaniem w czwartek o 17?? ![]() Dalej aktualne ?? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Raczej chyba napewno tak :). Info o spotkaniu nawet na stronie MKSu jest :)
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
aktualne na 100%
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 994 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam bardzo serdecznie.
Byłem na meczu z Gedanią jako fotografik (moze ktoś kojarzy, dostałem piłką w aparat) i chciałbym Wam pokazać, a właściwie pochwalic się, kilkoma zdjęciami z tego meczu(myślę, że będziecie zainteresowani), które można zobaczyć tu: http://www.fotografia.nsx.pl/viewtopic.php...asc&start=0 (po kliknięcu na zdjecie, otworzy się większe) PS. Na najbliższy w sobotę, tez się wybieram i jeżeli tylko byscie chcieli, to z wielką chęcią pokaże, co mi się uda pstryknąć. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
A my jako kibice chętnie będziemy pozować do zdjęć
![]() Fotki świetne wyszły i wielkie gratulacje za nie ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 994 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzięki.
Mam jeszcze takie małe pytanie. Jeżeli mecze są transmitowane w tv, to fotograficy też są wpuszczani z aparatem bliżej boiska? Czy już trzeba z trybun focić? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 90 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Strzemky Nr użytkownika: 921 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fotki fajne, ale mogłoby być więcej zdjęć Klubu Kibica
![]() ![]() ![]() Pozdr... ![]() |
|
|
![]()
|
|
Foty klubu postaram się coś cyknąć. Pewnie jak podejdę bliżej to będziecie wiedzieli, że to ja
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co było wczoraj na spotkaniu?
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Aaaa nawet więcej tematów było omawianych... O wyjeździe do Bydgoszczy było, ale później się przerodziło w dyskusję na temat wyjazdów do innych miast lecz uwarunkowane jest to planem LSK (tzn jeśli się zmieni to nic nie wiadomo). Było o jutrzejszym meczu trochu, sprawdzanie frekwencji jaka będzie, omówienie zakupu szalików, koszulek, dofinansowania ze strony klubu, itp., itd., etc....
Ogólnie dużo tematów było ;p. Później jeszcze troche pooglądaliśmy trening dziewczyn i do domu :) -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
A co do jutrzejszego meczu to jak?
Każdy przychodzi jak chce? Kto będzie prowadził doping? |
|
|
![]()
|
|
Każdy przychodzi jak chce? Kto będzie prowadził doping? Tego nie rozumiem ;p... Klub Kibica jest zawsze z dziewczynami ;p... Doping będzie prowadzony przez jakąś inną osobe (wybaczcie, ale nie znam wszystkich ;p)... Więc wypadałoby wpaść na mecz -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 10:35 |