![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na ostatnim meczu u siebie (z Gedanią) zobaczyłem na kartce z piosenkami fajną przyśpiewkę
![]() ![]() Dąbrowa alle, alle, Dąbrowa, alle, alle Dąbrowa (2x bęben + oklaski) Dąbrowa (2x bęben + oklaski) Dąbrowa, alle, alle Myślę, że następnym razem weźmiemy ją w obroty ![]() Jeśli ktoś nie zna melodii to PROSZĘ KLIKNĄĆ TUTAJ |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ario nie zaśpiewaliśmy bo baliśmy sie że wyjdzie taka lipa jak z To my fani z Dąbrowy .. ale spokojnie i ta pieśn będzie królować na nszych sektroach w niedalekiej przyszlosci :) PS dlaczego nie jedziesz do Bielska ?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 90 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Strzemky Nr użytkownika: 921 Płeć: Mężczyzna ![]() |
są zapisy jeszcze dzisiaj i jutro o ile się nie mylę to w godzinach 16-17 na hali
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ile osób jest już zapisanych? :)
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 71 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 901 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak sie zapiszesz to bedziesz wiedzial jaki masz numer "biletu" i ile osob jedzie:)Namawiajcie znajomych, kolegów rodzeństwo, koleżanki, zeby także jechały/jechali.Wyjazd jest niedaleki.Znając życie to niektórzy rodzice boją sie o swoje dzieci bo myślą, że syn,córka wroci z podbitym okiem albo jakiś chuligan wbije mu nóż w plecy.Informuje, że siatkówka, a piłka nozna to dwie rózne dysyscypliny i o niebo inni kibice!(na myśli mam zachowanie) :).nie pamietam kiedy osotnio na hali nameczu siatkówki zdażyly sie jakies incydenty pozasportowe!chyba to bylo w spodku ale i tak to był turniej w piłkę,wiec probujcie przekonac rodziców bo nikomu napewno nic sie nie stanie,a zabawa bedzie znakomita!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Mam pytanko gdzie sie należy zgłosic żeby rozwieszć plakaty ?? i jaki te plakaty tam są?? o wyjeździe do Bielska czy o meczu z Mielcem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
UWAGA.
Jest jeszcze osiem wolnych miejsc w autokarze. Chętnych proszę o delkarację na anfeidal@interia.pl . Decyduje kolejnoiść zgłoszeń. Zgłoszenia będą przyjmowane do godz. 8.00 , 20.12.2007 Jeżeli uzbierało by się więcej chętnych, jest do dyspozycji bus, który pomieści 18 osób, tylko koszt przejazdu busem wzrasta do 20 PLN. Jeżeli dostanę deklarację na e-mail, to z zainteresowanymi spotkamy się pod halą w piątek o godz 17.00. pozdr... Ten post edytował endriu śro, 19 gru 2007 - 14:20 -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
do portierni hali (tak było ostatnio) Są (będą) tam plakaty na mecz z Mielcem u siebie.
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Dzięki zgłoszę sie po nie około 16 i porozwieszam po mieście
|
|
|
![]()
|
|
tylko nie wieszaj na tych okrąglakach reklamowych...bo dzień później calutki słup obklejony jest jedną reklamą...zazwyczaj nauki jazdy
![]() PS. Ja również z kolegami, wybieram się na wieszanie plakatów :) Ten post edytował Kamil_ śro, 19 gru 2007 - 14:25 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Mydlice obeszłem z plakatami... 2 zostawiłem w Zamoyskim, 2 w bibliotece i 1 w żulowni koło Grand Canion (troche się baba pluła)... W albercie i na poczcie mnie spławili... Ale cóż jeszcze się rozwiesi xD
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
wieszałeś wyjadówki czy na mecz z Mielcem?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Te na mecz ze stalą of course :). Reszte jaka została rozwiesze z 2-3 dni przed samym meczem
|
|
![]()
|
|
tak pytam, bo nie wiedziałem właśnie czy już są na hali, w takim wypadku i ja idę po "swoją" część do rozwieszenia :)
|
|
|
![]()
|
|
@endriu, wysłałem Ci e-maila :) mam nadzieję, że jeszcze są miejsca
![]() |
|
|
![]()
|
|
No to powodzenia oczywiście życzę
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
@szer: w większości dużych sklepów spławiają...nas ostatnio spławili w Lidlu i Biedronce :)
|
|
|
![]()
|
|
Biedronke to ja szerokim łukiem ominąłem, a o tesco nie wspominam. Tam jest raczej pewne, że nie wezmą... Hmmm zobaczymy, jak się spiszą spółdzielnie i inne tego typu...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 08:22 |