![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Uwaga !
Jutro ,te osoby które zanotowały obecność na ostatnim spotkaniu klubu kibica proszone sa o przyjście na mecz około godziny 16 , gdyz mamy ograniczoną liczbe wejściowek i trzeba je jeszcze wypełnić !! Wchodzimy tym wejściem co ostatnio i żadnej oficjalnej zbiórki nie ma . Odpowiednie osoby będą stały tam z wejściowkami i listą . Jutro wszyscy Ci , którzy wybierają się na sektor KK proszeni są o założenie BIAŁEJ KOSZULKI /BLUZY. Na meczu będzie zbiórka konfetti i serpentyn na kolejne mecze MKS-u. Tu nie chodzi o to że macie je sobie jutro rzucić , bo na jutro konfetti jest, tylko kto zrobił niech poda komuś od bębnów czy mnie. Kolejna sprawa to prośba o nie przekładanie elementów oprawy z miejsca na miejsce tylko niech każdy użyje tego co ma na krzesełku . Nie zapomnijcie o drobnych na kolejne oprawy , bo pomysłów jest kilka , ale niestety wszystko kosztuje. Śpiewamy głośno nie zwracając uwagi na muzyke , chearleaderki czy inne bobry. Na meczu będzie podanych więcej informacji odnośnie wyjazdu do Bielska -Białej . Do zobaczenia jutro i DO BOJU MKS ! Ten post edytował Goły pią, 14 gru 2007 - 15:09 |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #26 ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 903 Płeć: Mężczyzna GG: 5295797 Tlen: deepablo ![]() |
Prosty ma w większym stopniu rację.
Co do wypowiedzi Stranger'a myślę ze można by spróbować dopingować w rytm jakieś muzyki, ale ważne żeby nie była ona puszczona głośno bo wtedy też z tego wyjdą nici ![]() Klub-Kibica przychodzi koło godziny wcześniej przed meczem, wiec można by w tym czasie przećwiczyć ten element dopingu i zobaczyć czy ogólnie taka opcja da radę ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Myślę, że z kibicowaniem jest coraz lepiej. Odpowiednio dozowana muzyka, plus gardła zasiadających w sektorze KK, a przede wszystkim radosna i pewna gra naszych dziewczyn, przyczyniły się do wspaniałej atmosfery w hali. Atmosfery triumfu.
Brakuje jeszcze tego, aby więcej osób włączyło się w aktywny doping. Są jeszcze niedociągnięcia, moim zdaniem należy zgrać się w momencie wykonywania zagrywki, ( bęben, oklaski) oraz powinniśmy więcej razy liczyć "do trzech" pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Nie wyobrażamy już sobie meczu bez KLUBU KIBICA!
Jesteście świetni i coraz lepiej zorganizowani. Przyjaźń z Panią Muzyką też chyba rozkwita, ponieważ się wzajemnie uzupełniacie. Zawodniczki doceniły Wasz wkład w wygraną i pięknie Wam na zakończenie podziękowały. Taki gest ucieszył wszystkich widzów. W imieniu własnym i grupy znajomych życzę Wam z okazji Świąt spełnienia marzeń osobistych i tych związanych z Klubem Kibica. O zasponsorowaniu Wam koszulek mówimy z każdym zawsze i wszędzie. Może to odniesie pozytywny skutek. Kto wie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Świetne widowisko, historyczne zwycięstwo, mam nadzieję, że nastąpiło zapowiadane przełamanie i teraz mecze z drużynami w naszym zasięgu będziemy wygrywać
![]() Kto nie był niech żałuje ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Klub Kibica potrzebuje osób , które mają zdolności graficzne do tworzenia projektów lub malowania pewnych elementów oprawy o dużych rozmiarach ! chętnych prosze o info na priv .
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 71 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 901 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jutro na spotkaniu ,będzie przeprowadzona zbiórka pieniędzy na oprawę do Bielska.Za pieniądze ,które uda nam sie zebrac zakupimy niezbędne materiały które pozwolą nam w przygotować czegos ciekawego. Chciałem tutaj przypomniec ze 104zł ktore zebralismy tydzien temu sie nierozpłyneły, one dalej są ale jezeli chcemy pokazac sie Bielsku Białej z dobrej strony potrzebna jest większa gotówka!
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 44 Dołączył: pon, 17 gru 07 Nr użytkownika: 960 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciekawy jestem ile osób będzie chętnych na ten wyjazd, wydaje mi się że więcej niż jest miejsc w autokarze. Zobaczymy ja napewno będę.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
kto pierwszy, ten lepszy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 44 Dołączył: pon, 17 gru 07 Nr użytkownika: 960 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie jestem pewien ale wydaje mi się że pierwszeństwo będzie miał klub kibica... co szczerze mówiąc nie jest mi na rękę bo do niego nie należę, no ale trzeba iść i się przekonać a potem się zobaczy.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Jeżeli będzie więcej chętnych, to znajdzie się jeszcze jeden autobus, lub bus.
Wszystko się wyjaśni jutro. Zapraszamy na spotkanie!!! pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gdańsk/DG Nr użytkownika: 906 Płeć: Mężczyzna GG: 3176132 ![]() |
Po pierwsze witam wszystkich, bardzo fajnie że są ludzie w DG którym się chce coś organizować i muszę przyznać, że z meczu na mecz wychodzi wam to coraz lepiej BRAWO. I taka mała propozycja z mojej strony: można zorganizować jakieś dwie puszeczki i przy wejściu ustawić jakieś dwie miłe koleżanki które by zbierały pieniądze na oprawy. Wydaje mi się że np. Pan Prezydent i reszta VIP-ow nie odmówią i wspomogą kibiców, a i poza tymi panami znajdą się inni chętni do pomocy finansowej.
Pozdrawiam i tak 3mać. I jeszcze jedno, ale to do funkcjonowania całego forum, może lepiej będzie stworzyć nowy temat np. "Najbliższy mecz MKS-u" i tam umieszczać tematy dotyczące nadchodzących meczów żeby to zebrać tak bardziej do kupy :) Ten post edytował Tomek_dg pon, 17 gru 2007 - 18:46 |
|
|
![]()
|
|
Była taka propozycja Tomku na jednym ze spotkań KK. Bodajże Endriu miał się dowiedzieć czy jest taka możliwość.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Mogę jedynie pomóc dobrą radą w malowaniu dużych formatów.
Potrzebujecie pewnej ręki np kogoś z plastyka, duży płaski pędzel od taty, kije od szczotki, parę metrów najtańszej tkaniny (z hurtowni, rynku, przeceny, demobilu lub od mamy) i rozrzedzoną farbę emulsyjną. Godzina czasu i transparenty gotowe. Powodzenia! PS Plastycy z PKZ mają wprawę - całe lata wisiały na budynku ich banery. Może pomogą? |
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Mogę jedynie pomóc dobrą radą w malowaniu dużych formatów. Potrzebujecie pewnej ręki np kogoś z plastyka, duży płaski pędzel od taty, kije od szczotki, parę metrów najtańszej tkaniny (z hurtowni, rynku, przeceny, demobilu lub od mamy) i rozrzedzoną farbę emulsyjną. Godzina czasu i transparenty gotowe. Powodzenia! PS Plastycy z PKZ mają wprawę - całe lata wisiały na budynku ich banery. Może pomogą? Moja kumpela chodzi do plastyka do liceum, popytam, może będzie chętna ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Co nam jest potrzebne to my wiemy , tylko potrzebna jest osoba która zrobi ładny projekt , zakreśli szkice czy cokolwiek...Spokojnie priorytetem dla osób ,które ogarniają oprawy w KK jest mecz z BKS Bielsko w lutym w Dąbrowie i z Muszyną więc troche czasu jest na zrobienie czegoś fajnego tylko fundusze fundusze fundusze !! Druga rzecz jeśli chodzi o puszki i ładne dziewczyny to wiadomka tylko oczywiście trzeba to załatwiać z klubem .. A jeśli chodzi o wyjazd to nie ważne czy ktoś jest z Kk czy z kółka różancowego... ma nas tam być jak najwięcej ! ! !
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Po pierwsze witam wszystkich, bardzo fajnie że są ludzie w DG którym się chce coś organizować i muszę przyznać, że z meczu na mecz wychodzi wam to coraz lepiej BRAWO. I taka mała propozycja z mojej strony: można zorganizować jakieś dwie puszeczki i przy wejściu ustawić jakieś dwie miłe koleżanki które by zbierały pieniądze na oprawy. Wydaje mi się że np. Pan Prezydent i reszta VIP-ow nie odmówią i wspomogą kibiców, a i poza tymi panami znajdą się inni chętni do pomocy finansowej. problem w tym, ze nie ma puszki :) -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
problem w tym, ze nie ma puszki :) Puszka już jest :) zostanie uruchomiona w Bielsku ![]() Z kibicowskim pozdrowieniem ! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 08:14 |