![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W klubie nic o tym nie wiedzą, więc raczej nie. W sumie to z Gdańska jest trochę daleko, więc taki wyjazd to nie jest łatwa sprawa organizacyjna.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
no tez raczej tak uwazam.... z kalisza do dabrowy jest w miare w miare, ale juz z gdanska to juz drugi koniec polski....
-------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Goły co robimy z oprawą na Gedanie? To konfetti od Roberta będzie? Robimy jakąś kartoniade? Znowu na biało?
![]() |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odpowiem za Gołego :) Kartonów raczej nie będzie, będą za to balony. Co do koszulek to trzeba się dogadać kto jest za itp. Konfetti też będzie, nie martw się
![]() ![]() Z kibicowskim pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK #11 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 110 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 908 Płeć: Mężczyzna GG: 9263959 ![]() |
No pewnie że będzie głośny
![]() ![]() Ten post edytował Daro śro, 12 gru 2007 - 14:53 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Popieram pomysł na białe koszulki, bluzy. Oprócz głośnego dopingu, dodatkowo to pokazuje że nie jesteśmy grupą przypadkowych ludzi
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Na meczu z Poznaniem białe koszulki się wyróżniały (choć nie wszyscy ich mieli)... I tym razem będzie to dobry pomysł :). I spróbuje nagrać Wasze wypociny :). A może i w pewnym momencie sięprzyłącze do Was
![]() ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na meczu z Poznaniem białe koszulki się wyróżniały (choć nie wszyscy ich mieli)... I tym razem będzie to dobry pomysł :). I spróbuje nagrać Wasze wypociny :). A może i w pewnym momencie sięprzyłącze do Was ![]() ![]() zapraszamy serdecznie :) ja również będę miał sprzęt audio/video/still image ![]() ![]() ![]() Z kibicowskim pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Ah i niestety się dzisiaj dowiedziałem, że prawdopodobnie mnie nie będzie na meczu, a szkoda
![]() Zaraz gdzieś wrzuce pare fotek z meczy poprzednich :). Jest też kilka zdjęc najaktywniejszej grupy kibiców ![]() ![]() Fotki z meczu MKS DG - AZS Poznań http://picasaweb.google.pl/szerfl/MKSDBrow...WFPozna20071130 Ten post edytował szer czw, 13 gru 2007 - 00:49 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: czw, 13 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 945 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam Was drodzy kibice. Odwalacie kawal dobrej roboty i jak ktos napisal w miescie 130 tys powinno was jak najwiecej.
Przeczytalem uwzanie caly topic i chce z wami porozmawiac o muzyce na meczu bo na meczu z Gdanskiem to mnie przypadnie puszczanie dzingli. Kawalki beda te same co poprzednio bo juz na Poznan byly przygotowane przeze mnie. Moze cos tam dorzuce. Jezeli macie jakies propozycje to piszcie. Odnosnie zagluszania waszego dopingu to sprawa wyglada nastepujaco: Muzyke mozna puszczac tylko w przerwach technicznych, miedzy setami i gwizdkiem sedziego. Miedzy setami nic nie mozna puscic bo najczesciej tancza wtedy dziewczyny z Salsy do ich muzyki wiec pozostaja przerwy techniczne (30 -60 sek) i przerwy mmiedzy gwizdkami (ok 10 - 15 sek.) Po gwizdku organizator nie moze niczego puszczac i przeszkadzac w meczu. Propozycja jest taka ze moze ustalmy ze w przerwach do gwizdka leci muzyka ktora wspolnie wybierzemy a wy dopingujecie w jej rytm a gdy jest gwizdek to wy dajecie dalej czadu bez muzyki. Wam LSK nic nie zrobi ;-) Chyba ze macie jakies inne propozycje to bardzo chetnie ich wyslucham i pozniej przekaze Pani Edycie ktora bedzie na kolejnych meczach puszczac muzyke. Pozdrawiam Piotrek |
|
|
![]()
|
|
Ja powiem krótko : PUSZCZAJ CO CHCESZ ALE CICHO
![]() Z kibicowskim pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Witam Was drodzy kibice. Odwalacie kawal dobrej roboty i jak ktos napisal w miescie 130 tys powinno was jak najwiecej. Przeczytalem uwzanie caly topic i chce z wami porozmawiac o muzyce na meczu bo na meczu z Gdanskiem to mnie przypadnie puszczanie dzingli. Kawalki beda te same co poprzednio bo juz na Poznan byly przygotowane przeze mnie. Moze cos tam dorzuce. Jezeli macie jakies propozycje to piszcie. Odnosnie zagluszania waszego dopingu to sprawa wyglada nastepujaco: Muzyke mozna puszczac tylko w przerwach technicznych, miedzy setami i gwizdkiem sedziego. Miedzy setami nic nie mozna puscic bo najczesciej tancza wtedy dziewczyny z Salsy do ich muzyki wiec pozostaja przerwy techniczne (30 -60 sek) i przerwy mmiedzy gwizdkami (ok 10 - 15 sek.) Po gwizdku organizator nie moze niczego puszczac i przeszkadzac w meczu. Propozycja jest taka ze moze ustalmy ze w przerwach do gwizdka leci muzyka ktora wspolnie wybierzemy a wy dopingujecie w jej rytm a gdy jest gwizdek to wy dajecie dalej czadu bez muzyki. Wam LSK nic nie zrobi ;-) Chyba ze macie jakies inne propozycje to bardzo chetnie ich wyslucham i pozniej przekaze Pani Edycie ktora bedzie na kolejnych meczach puszczac muzyke. Pozdrawiam Piotrek moja propozycja?- Słuchaj czy w przerwach dopingujemy czy nie bo nie wiadomo jak to bedzie czy goły coś zarzuci czy se damy spokój. Jak bedziemy sie starali dopingować to odpuść sobie jak nie to puść muze ale troche ciszej ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: czw, 13 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 945 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No ok wezme to pod uwage co napisaliscie ale zastanawialem sie nad jakimis kawalkami do ktorych mozecie wybijac rytm na bebnach i wznosic okrzyki. Tak zeby muzyka byla dla was podlkladem.
Takie kawalki z Lecha Poznan i kibicow reprezentaci Polski w pilke nozna sa fajnie zestawione z rytmem bebna i spiewem kibicow: football all stars - ole ole ole Queens - ole ole ole the classics - aida the classics - glory alleluja the football band - na na na Zero - do boju Lub cos do tych dwoch klasykow: I love rock n roll we will rock you To poteguje efekt waszych dzialan. Jak macie jakies ulubione kawalki to zapodajcie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Moim zdaniem należy porozmawiać z prowadzącym "białe koszule", gdyż ich gardła musi być słychać, a także muza musi być, aby poderwać siedzących, do wspólnej zabawy. Przecież o to chodzi
![]() A co do repertuaru, moja propozycja : Deep Purple, utwór znaczy się początek utworu pt. smołk on de łoter ![]() pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Moim zdaniem należy porozmawiać z prowadzącym "białe koszule", gdyż ich gardła musi być słychać, a także muza musi być, aby poderwać siedzących, do wspólnej zabawy. Przecież o to chodzi ![]() A co do repertuaru, moja propozycja : Deep Purple, utwór znaczy się początek utworu pt. smołk on de łoter ![]() pozdr... Wole pobawic sie biorac udzial w dopingu, a nie sluchajac muzyki. Reszty hali i tak bedzie siedziala cicho, zreszta pewnie przyjdzie polowa tego co z Poznaniem po tych porazkach ![]() Ten post edytował Prosty czw, 13 gru 2007 - 22:32 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK #26 ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 903 Płeć: Mężczyzna GG: 5295797 Tlen: deepablo ![]() |
Z mojej strony to wygląda tak.
Skoro dziewczyny z salsy tańczą na przerwach pomiędzy setami to ta muzyka spokojnie wystarczy na mecz ![]() Sam pomagam w nagłośnieniu w PLS'ie na hali w Sosnowcu wiec myślę że trochę racji mi przyznacie ![]() Nie polecam śpiewania pod jakąś muzykę lub coś w tym stylu bo to naprawdę kiepsko wyjdzie. Moja sugestia do Pana prowadzącego mecze to lepiej poderwać naszych przymulonych kibiców do dopingu. Może Pan troszkę częściej komentować przebieg spotkania niż skupiać się na muzyce, krzyknąć do mikrofonu np. "I na zagrywce Ewa Cabajewska !!!" A nie tak spokojnie powiedzieć, może nie przyniesie to rezultatu na 1-szych meczach, ale nasi dąbrowscy kibice jeszcze się muszą dużo nauczyć ![]() Jeśli chodzi o muzykę, którą puszczacie przed meczem to również wypadało by cos zmienić. Jak chodziłem na mecze w I lidze to praktycznie na każdym meczu słyszałem to samo. Nie ma problemu mogę Wam nagrać płytkę z kawałkami które każdy słyszał chociaż raz. Ważne żeby to zmienić, bo przychodząc po raz 20-sty na mecz MKS’u słysząc to samo praktycznie co mecz, naprawdę warto byłoby to zmienić. Oferuje swoją pomoc, w tej sprawie. Bo chce żeby to wyglądało jak na innych meczach w LSK a nie jak na jakimś koncercie ![]() Takie moje sugestie, co myślicie o tym ? ![]() Ten post edytował deepablo czw, 13 gru 2007 - 23:07 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Zamierzenie CSiR'u jest takie zeby poderwac publicznosc jak na meczach w Spodku na lidze swiatowej. Niestety profesjonalnym kibicowaniem nie da sie tego zrobic. Jedynie muzyka ktora wszyscy znaja powoduje ze rece sie same skladaja do kibicowania. Wy tworzycie profesjonala grupe ktora zna sie na prawdziwym kibicowaniu i organizowaniu sie przed meczem i w trakcie niego. Miastu raczej chodzi o to zeby na mecze przychodzili ludzie starsi i mlodzi i cale rodziny.
Przekaze wasze sugestie do CSiR'u bo ja pewnie bede puszczal muzyke to tylko ten jeden raz w zastepstwie P. Edyty bo nie mam z nimi nic wspolnego ;-) Ja tylko pomagam i sponsoruje druzyne bo sam kiedys gralem w siatke :-) |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #26 ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 903 Płeć: Mężczyzna GG: 5295797 Tlen: deepablo ![]() |
No ok
![]() Założenia CSiR’u są trafne lecz jeszcze bardzo dużo nam do nich brakuje. Myślę, że muzyka nie podrywa aż tak bardzo do dopingowania na meczu. Może w jakimś mniejszym stopniu tak, ale jeden powie ze jego satysfakcjonuje Zbyszek Wodecki i muzyka na hali jest totalnie do bani, a drugi powie, że lubi dance czy pop i ze ogólnie mu się podoba, więc myślę że kwestia muzyki to naprawdę jest jedna z mniej ważnych spraw na hali, ale myślę, że wypadało by tą muzykę trochę zmienić. Spoko, jak mamy przerwę techniczną czy czasową to wtedy klub kibica odpoczywa, a to jest czas dla Was, wtedy możecie puszczać muzykę, przypominać sponsorów czy zapowiedzieć następny mecz itp. Lecz gdy mamy po zdobyciu punktu te ok. 10-15 sek. aż do gwizdka sędziego to dajcie szanse klubowi kibica. To powinien być czas dla nich, a Pan spiker może jeszcze poderwać resztę kibiców do wspólnego kibicowania czy dołączenia się do klubu kibica. Myślę, że warto odpuścić puszczanie tej muzyki, mając tak naprawdę 10 czy 15 sekund nie wiele usłyszymy z tej piosenki, a np. krzyknąć „Na zagrywce Ania Białobrzeska” czy „Cała hala dołącza się do klubu kibica” lub „Pomagamy naszym zawodniczką, nie przestajemy dopingować” Pomysłów jest naprawdę wiele i wiem to z mojego doświadczenia. Poza tym KK będzie słychać dobrze nic go nie zagłuszy a przy okazji na pewno znajdzie się ktoś na hali kto się dołączy do kibicowania. Pozdrawiam ! ![]() Ten post edytował deepablo pią, 14 gru 2007 - 00:11 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
No ok ![]() Założenia CSiR’u są trafne lecz jeszcze bardzo dużo nam do nich brakuje. Myślę, że muzyka nie podrywa aż tak bardzo do dopingowania na meczu. Może w jakimś mniejszym stopniu tak, ale jeden powie ze jego satysfakcjonuje Zbyszek Wodecki i muzyka na hali jest totalnie do bani, a drugi powie, że lubi dance czy pop i ze ogólnie mu się podoba, więc myślę że kwestia muzyki to naprawdę jest jedna z mniej ważnych spraw na hali, ale myślę, że wypadało by tą muzykę trochę zmienić. Spoko, jak mamy przerwę techniczną czy czasową to wtedy klub kibica odpoczywa, a to jest czas dla Was, wtedy możecie puszczać muzykę, przypominać sponsorów czy zapowiedzieć następny mecz itp. Lecz gdy mamy po zdobyciu punktu te ok. 10-15 sek. aż do gwizdka sędziego to dajcie szanse klubowi kibica. To powinien być czas dla nich, a Pan spiker może jeszcze poderwać resztę kibiców do wspólnego kibicowania czy dołączenia się do klubu kibica. Myślę, że warto odpuścić puszczanie tej muzyki, mając tak naprawdę 10 czy 15 sekund nie wiele usłyszymy z tej piosenki, a np. krzyknąć „Na zagrywce Ania Białobrzeska” czy „Cała hala dołącza się do klubu kibica” lub „Pomagamy naszym zawodniczką, nie przestajemy dopingować” Pomysłów jest naprawdę wiele i wiem to z mojego doświadczenia. Poza tym KK będzie słychać dobrze nic go nie zagłuszy a przy okazji na pewno znajdzie się ktoś na hali kto się dołączy do kibicowania. Pozdrawiam ! ![]() Ok jak dla mnie to wyglada spoko. Ja bede puszczal muzyke tylko w przerwach technicznych ale taka do ktorej mozecie kibicowawc w jej rytm (to poderwie szarakow do kibicowania), a wy dajecie czadu przed zagrywka i po zdobyciu punktow. Jakby sie wam troche zapomnialo ;-) to przy zagrywce bede puszczal poczatek "Queen - we will rock you" Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
zalozenie CSiRu - zeby przychodzily rodziny, starsi ludzie itd. Jak dla mnie nie mozna tego zrealizowac, bo wiekszosc ludzi odstrasza cena biletu oraz gra siatkarek. Ostatnio u mnie w domu od mamy padly takie slowa: wstep 10 zl, slaba gra - marnowanie czasu i pieniedzy. Dla ludzi, ktorzy maja przyjsc i tak przyjda, a Ci "jednorazowi" i tak nie beda bawili sie przy muzyce :) oczywiscie to tylko moje zdanie
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 05:17 |