![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
BRAWO KLUB KIBICA ! ! !
Dzięki Wam porażka MKS nie była dla nas tak gorzka, a mecz mimo przegranej był udanym widowiskiem. Gratuluję zorganizowania się w tak krótkim czasie. Może sponsorzy docenią Waszą entuzjastyczną bezinteresowność i zafundują wszystkim z KK jednakowe koszulki w ciekawym kolorze? Np. czerwono-zielono-czarne, ale z przewagą czerwonego? Życzę Wam dalszych sukcesów i dobrej współpracy z Panią Muzyką. Nie ma innej drogi - trzeba się polubić i działać w porozumieniu, co wymaga wyczucia z obu stron. BRAWO DZIEWCZĘTA! ! ! Stroje rewelacyjne, opalenizna również! |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tzn. mogę przychodzić na te zebrania KK?? proszę o odpowiedź osobę która je prowadzi Oczywiście. Zebrania są dla Was i prowadzone przez Was, a mają służyć omówieniu tematów jakie sami poruszycie. Ustalcie termin, to poprosimy o udostępnienie sali. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Pamiętajcie że dzisiaj o 16 spotykamy się przed halą i wchodzimy na koszykówkę.
Musimy dać z siebie wszystko bo z Krosna przyjedzie podobno 80 kibiców. Po za tym Krosno ma tyle samo punktów co my, i są na drugim miejscu, więc możliwe że ten mecz zadecyduje o tym kto wygra grupę i awansuje do 1 ligi :) Mam nadzieję że przyjdziecie w dość dużym gronie. |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Co do spotkania, kto ustala godzine i termin ? Nie mozna by bylo zrobic o 17:30 ?
Trzeba sie przejsc do pani wodzirej i omowic z nia sprawe. Bo tak do konca to my nie dojedziemy z dopingiem, skoro bedzie nas zagluszac. Jak dzisiejszy doping ? ![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Termin spotkania KK MKS, to 6,12,2007 czwartek. Zbiórka przed halą przed godz.18, tak jak ostatnio.
Termin ustalili: Kierownik hali, goły i ja. Myślę, że Mikołaj też się zjawi ![]() Zapraszam. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Termin spotkania KK MKS, to 6,12,2007 czwartek. Zbiórka przed halą przed godz.18, tak jak ostatnio. Termin ustalili: Kierownik hali, goły i ja. Myślę, że Mikołaj też się zjawi ![]() Zapraszam. pozdr... aha i ile to bedzie trwało?? 1h czy więcej bo ostatnio nie byłem bo nie mogłem?? |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
spotkanie będzie trwalo dopóki nie ogarniemy tego i owego, około godziny napewno. Na spotkaniu , będą poruszanie rózne tematy , będzie kilka osób spoza KK np. spiker ... Mam nadzieje że razem podyskutujemy na nurtujące nas tematy. Do zobaczenia. aha ! przygotujcie jakieś drobne , bo może sie pojawić jakaś pierwsza zbiórka na oprawe meczu z Gedanią Gdańsk 15-tego..
Ten post edytował Goły nie, 02 gru 2007 - 21:36 |
|
|
![]()
|
|
spotkanie będzie trwalo dopóki nie ogarniemy tego i owego, około godziny napewno. Na spotkaniu , będą poruszanie rózne tematy , będzie kilka osób spoza KK np. spiker ... Mam nadzieje że razem podyskutujemy na nurtujące nas tematy. Do zobaczenia. aha ! przygotujcie jakieś drobne , bo może sie pojawić jakaś pierwsza zbiórka na oprawe meczu z Gedanią Gdańsk 15-tego.. Spoko |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
PRZYPOMINAM O JUTRZEJSZYM SPOTKANIU O 18 I O ZABRANIU JAKIŚ DROBNYCH NA OPRAWE
Ten post edytował Goły śro, 05 gru 2007 - 14:25 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mimo wszystko, poprosiłbym byście zaprzestali spamować
![]() |
|
|
![]()
|
|
Dobra chłopaki koniec rozmywania , macie od takich spraw osobny temat...
|
|
|
![]()
|
|
Podczas dzisiejszej zbiórki zebraliśmy 104 zł ! Dziękujemy
|
|
|
![]()
|
|
Ja mam takie pytanko: Kiedy będą te wejściówki KK (legitymacje, bilety) o których była mowa na zebraniu oraz drugie: Czy będzie jakieś zebranie przed gedanią jeszcze?? prosze o odp.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Ja mam takie pytanko: Kiedy będą te wejściówki KK (legitymacje, bilety) o których była mowa na zebraniu oraz drugie: Czy będzie jakieś zebranie przed gedanią jeszcze?? prosze o odp. albo mi sie zdaje, albo bylo mowione, ze dostaniemy przy wejsciu na nastepny mecz Ten post edytował Prosty pon, 10 gru 2007 - 17:04 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
macie juz cos przygotowane na gedanie?
chcialbym usłyszec doping co najmniej jak na AZS-ie ! ![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Filip, nie martw się nic. Będzie co najmniej jak na AZS'ie.
![]() @wszyscy: Jeśli by ktoś miał po jakimś meczu filmiki, na których było by widać (słychać) doping, to prosiłbym o wrzucenie na neta. Chciałbym zobaczyć jak to wygląda z "drugiej" strony. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: pią, 07 gru 07 Nr użytkownika: 932 Płeć: Kobieta GG: 576797 ![]() |
Na meczu z Gdańskiem na pewno damy z siebie wszystko ;D czytając poprzednią stronę przyłączam się do pochwały dla Gołego - naprawdę świetnie nas mobilizował
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
A co z kibicami z Gdańska?
planują przyjeżdżać? -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 05:17 |