![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 77 Dołączył: sob, 04 lis 06 Nr użytkownika: 261 ![]() |
Panie Prezydencie gratuluje nowej funcji Prezesa jednostki organizacyjnej gminy - jak zawsze do usług.
Wraca stare........ |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
PICK - czym sie objawia to "stare" o ktorym piszesz bo jestem ciekawy :) ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 77 Dołączył: sob, 04 lis 06 Nr użytkownika: 261 ![]() |
Przypominam że PAn Prezydent ma na swoim koncie zarzuty prokuratorskie, ponieważ piastował urząd c-ce Prezydenta za kadencji PAna MArka Lipczyka
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
mowa o Tomku Soltysiku?
-------------------- |
|
|
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
PICK: dzięki za gratulacje, jeśli za "stare" uważasz rozwój i dobrobyt Dąbrowy Górniczej to ja też się cieszę, że wróciło, zarzut mam w liczbie pojedyńczej i nie dlatego, że bylem viceprezydentem tylko dlatego, że potem prezydentem był Talkowski
![]() przypome Ci również, że ostatnio sądy uwolniły od zarzutów niegospodarności postawionych przez prokuraturę dwóch znanych polityków: Andrzeja Sośnierza i Ryszarda Grobelnego - obu zarzuty postawione przez prokuraturę nie przeszkadzały w pełnieniu funkcji publicznej, a już na koniec to jeśli uważasz, że jesteś mądrzejszy, lepiej wykształcony, uczciwszy i masz lepsze doświadczenie zawodowe ode mnie, to niedługo rada nadzorcza ogłosi konkurs na stanowisko prezesa zarządu, zapraszam do współzawodnictwa, pzdr jak zawsze do usług toso |
|
|
![]()
|
|
a już na koniec to jeśli uważasz, że jesteś mądrzejszy, lepiej wykształcony, uczciwszy i masz lepsze doświadczenie zawodowe ode mnie, to niedługo rada nadzorcza ogłosi konkurs na stanowisko prezesa zarządu, zapraszam do współzawodnictwa, a gdzie ty tomek startujesz jesli mozna wiedziec? :) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
1. mozna wiedzieć, o jaka społkę chodzi?
2. Tomek ma rację, fakt, że ktoś ma przedstawiony zarzut nie stanowi przeszkody w pełnieniu funkcji w organach spółek kapitałowych (art. 18 Kodeksu spółek handlowych). Dobrze by było, gdyby przebieg postępowania konkursowego był jawny na tyle na ile jest to mozliwe. Z drugiej strony, skoro Tomek cos wie na ten temat to stawia Go to w lepszej sytuacji niz potencjalnych konkurentów, którzy o konkursie dowiedzą się z ogłoszenia. |
|
|
![]()
|
Guests ![]() |
chodzi o MZUM,
o konkursie wiem tyle co wszyscy tzn. że będzie, Pan Prezydent Podraza w swojej kampanii wyborczej deklarował obsadzanie stanowisk kierowniczych w drodze konkursu, więc jest to wiedza powszechnie znana ![]() konkurs ma ogłosić Rada Nadzorcza spółki pzdr |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 36 Dołączył: śro, 15 lis 06 Nr użytkownika: 295 ![]() |
To jak to wreszcie jest ???
Dowodzisz już tą jednostką organizacyjną czy dopiero bedzie konkurs ??? ![]() |
|
|
![]()
|
Guests ![]() |
dowodzę tymczasowo na czas do rozstrzygnięcia konkursu
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no i fajnie :)
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Zmienił stryjek siekierę na kijek
![]() Panie prezydencie szanujmy się nawzajem - Pan żartował z tym konkursem oczywiście ![]() A tak poza tym czy prawdą są plotki, że w pierwszy dzień po objęciu urzędu zarekwirował Pan komputery firmowe :) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE A tak poza tym czy prawdą są plotki, że w pierwszy dzień po objęciu urzędu zarekwirował Pan komputery firmowe Chyba dyski, a nie kompy? No, no... Może będą odczytywać wykasowane informacje jak w Rywin-Gate ![]() Ciekawe cóż na nich było.... ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
BTW. Dul ma hummera? ![]() Nieee... to taki złośliwy żart był :) Ma coś ogromnego, terenowego, z dużą ilością chromowanych rurek i przyciemnianymi szybami. Na oko kosztował ze 200tyś. Czyli do hummera nieco brakuje (chyba?). Marki nie pamiętam - najprawdopodobniej jakaś japońsko-koreańska :) |
|
|
![]()
|
Guests ![]() |
PICK: obrażasz mnie, potem piszesz o szanowaniu się nawzajem, a potem znów mi ubliżasz - nie dostrzegsz pewnej niekonsekwencji w tym co robisz, skoro mnie nie lubisz to se używaj, ale odpuść frazesy o szacunku etc. etc.
wybaczcie ale z przyczyn oczywistych nie mogę upubliczniać tego co się dzieje w spółce, którą kieruję, choć nie ukrywam, że pokusę mam ogromną, byłoby co opowiadać ![]() pzdr |
|
|
![]()
|
|
PICK: obrażasz mnie, potem piszesz o szanowaniu się nawzajem, a potem znów mi ubliżasz - nie dostrzegsz pewnej niekonsekwencji w tym co robisz, skoro mnie nie lubisz to se używaj, ale odpuść frazesy o szacunku etc. etc. wybaczcie ale z przyczyn oczywistych nie mogę upubliczniać tego co się dzieje w spółce, którą kieruję, choć nie ukrywam, że pokusę mam ogromną, byłoby co opowiadać ![]() pzdr Hmm, zawsze mozna anonimowo ;-) Ewentualnie spisac wszystko i gdy juz nie bedziesz kierowal w tej spolce ujawnic to i owo ;-) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Gratulacje z okazji objęcia tak zaszczytnego stanowiska!
Starania zostały nagrodzone, ale liczył Pan zapewne na coś więcej? a |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:32 |