IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> DebeŚciaK, Dąbrowska Ściema Kabaretowa
picaro
post wto, 03 kwi 2012 - 18:11
Post #61

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 75

savalas chyba jesteś pierwszą osobą, która pozytywnie skomentowała fakt, że Debeściak był na hali a nie w PKZ smile.gif i że tu jest lepiej. Ważny głos. Z tymi numerkami to nie bardzo wiem o co chodzi ale ktoś coś tam wspomniał po fakcie, że gdzie nie gdzie na trybunach były krzesła bez numerków. Aż zapytam jak sobie z tym radzą na meczach. A co do nagłośnienia, to było to samo co w PKZ i akustycy też ci sami. A więc jak widać, czy bardziej słychać sala PKZ akustycznie, to trudny i drogi orzech do zgryzienia wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Mały77
post śro, 04 kwi 2012 - 06:50
Post #62

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,566

CYTAT(picaro @ wto, 03 kwi 2012 - 18:11) *
Z tymi numerkami to nie bardzo wiem o co chodzi ale ktoś coś tam wspomniał po fakcie, że gdzie nie gdzie na trybunach były krzesła bez numerków. Aż zapytam jak sobie z tym radzą na meczach.

Chyba nie ma takiej sytuacji - po prostu to jest hala sportowa i numerków krzesełek szuka się gdzie indziej wink.gif

+Quote Post
savalas
post śro, 04 kwi 2012 - 07:00
Post #63

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 612

CYTAT(picaro @ wto, 03 kwi 2012 - 15:11) *
savalas chyba jesteś pierwszą osobą, która pozytywnie skomentowała fakt, że Debeściak był na hali a nie w PKZ smile.gif i że tu jest lepiej. Ważny głos. Z tymi numerkami to nie bardzo wiem o co chodzi ale ktoś coś tam wspomniał po fakcie, że gdzie nie gdzie na trybunach były krzesła bez numerków. Aż zapytam jak sobie z tym radzą na meczach. A co do nagłośnienia, to było to samo co w PKZ i akustycy też ci sami. A więc jak widać, czy bardziej słychać sala PKZ akustycznie, to trudny i drogi orzech do zgryzienia wink.gif

no jeżeli co 15 krzesło z numerkiem to gdzie nie gdzie, to super tongue.gif A co do akustyki, w PKZ są bardzo słabi akustycy od lat. Jestem ciekaw czy poradzą sobie po remoncie z tajmeniczym martwym punktem na scenie gdzie sprzęga mikrofon na każdym występie wink.gif Nagłośnienie w hali jest nieco łatwiejsze niż nagłośnienie sali teatralnej wink.gif

+Quote Post
ZMK
post śro, 04 kwi 2012 - 17:14
Post #64

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 1,439

Zobaczcie relację z debeściaka:

http://www.tvzaglebie.pl/?p=1794

+Quote Post

4 Stron V  « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:50
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza