![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
piatek byl daremny - z filmow tylko MTV bylo czad - kabaret skeczow meczacych (tak jak ich piosenka)/reszta nedznie. Dopiero Jachimek i Baltroczyk pokazali klase - a na halamie wyszlem - nie przepadam za nim tak jak za jego "kawalami"
a wczoraj debesciak to bylo mistrzostwo swiata - wszystko cacy/git oprocz kabaretus fraszka - normalnie porazka Ci kolesie - nikt sie nie smial cale 30 min (chlopaki grali od konca caly skecz tylko ze co z tego jak wogole nie bylo smieszne). wiecej ich do pkzetu prosze nie zapraszac ! :) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Byłeś też Hator? Nie widziałem Cię.. szkoda.
![]() No lol co do Fraszki miałem takie samo wrażenie ![]() Dobry jak zawsze był oczywiście serial improwizowany "Spadkobiercy", momentami płakałem (np. jak Kołaczkowska dzwoniła przez telefon) choć dużo ludzi się zmyło nie wiedząc czemu(późna pora?). A można wiedzieć na kogo głosowałeś? Jak dla mnie to: Neo-Nówka, Kabaret Młodszych Panów i Limo.. Ciekaw jestem kto wygra.. ![]() Ten post edytował kwintosz nie, 25 mar 2007 - 15:04 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
1 Neo-nówka
2 Limo 3 Paranienormalni (czy jakos tak ![]() dalej bym dal 4 K Skeczow Meczacych/i kabaret z Rybnika (niestety nie pamietam - ale tez byli swietni) dluuuuuuuuugo nic 6 Made in China (jedynie skecz z prawem jazdy byl mistrzowski) dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo nic - wrecz lata swietlne... 7 Fraszka PS dzis mial isc moj brat ale nie poszedl ostatecznie. PS2 ja Cie widzialem ale w tym czasie rozmawialem ze znajomymi a Ty przechodziles rozmawiajac z dziewczyna w gestym tlumie zaglosowac - wiec sobie juz darowalem za to spotkalem tez innych znajomych, takze troche osob z UM (p. Kocma i PPP) oraz M. Bazylaka (z nim chwilke rozmawialem) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciekaw jestem kto wygra.. ![]() Odpowiedź: 3 m-ce (Ściak) ParaNieNormalni 2 m-ce (Beściak) Limo 1 m-ce (Debeściak) Neo-Nówka Najlepszy film to "Chemia życia" kabaretu Made In China, najlepsza piosenka kabaretu Limo (Szymon Jachimek), tytułu nie pamiętam. Wręczenie nagród zakończyło się heppeningiem z udziałem Dna i obecnych jeszcze kabaretów. A potem byli Hrabi... Jeszcze mnie szczeny bolą od śmiechu. PS Samego konkursu nie widziałem, ale mnie osobiście podobił się film "Animator" Fraszki, dlatego bym ich całkowicie nie skreślał. PS2 Oooops... Hator był szybszy. Ten post edytował Dami7 nie, 25 mar 2007 - 23:49 -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Hator O Ty i nie podeszłeś, no ładnie ładnie..
![]() Ale wracając do tematu. Owszem ten Kabaretus Fraszka, to była tragedia haha ![]() Co dziwne, widziałem kilka miejsc wolnych, choć ponoć biletów brakło. ![]() Ten post edytował kwintosz nie, 25 mar 2007 - 23:51 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co wy z tym "wyszłem" i "podeszłeś"?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co wy z tym "wyszłem" i "podeszłeś"? ![]() Heh, Bałtroczyk mówi "przyszłem, bo miałem blisko, jak daleko, to przyszedłem", może to stąd... Ten post edytował Dami7 sob, 31 mar 2007 - 16:36 -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Aluzja "wyszłem"- "wyszedłem" jak najbardziej na miejscu!
Nawiązuje do Bałtorczyka i nie robi przykrości osobie, która się "przejęzyczyła" Poprawnie: - mężczyźni mówią - "wyszedłem" kobiety - "wyszłam". "Wyszłem", "poszłem", "zaszłem" , to bardzo częste błędy męskiej części Polaków. Może podświadomie utożsamiają się z kobietami? Od dziś będzie lepiej. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jako że impreza cieszy się sporym zainteresowaniem to odgrzewam temat w tym wątku, chyba że admini życza sobie inaczej to niech przeniosą mojego posta do Imprez PKZ
![]() ![]() PROGRAM VII DĄBROWSKA ŚCIEMA KABARETOWA „DebeŚciaK – SIEDMIU WSPANIAŁYCH” 04.04.2008 - 06.04.2008 PIĄTEK 04.04.2008r. 16:00 MECZ PIŁKI NOŻNEJ KABARETÓW BIORĄCYCH UDZIAŁ W KONKURSIE – Hala Sportowo-Rekreacyjna „Centrum” (niestety opcja meczu jeszcze nie jest w 100% potwierdzona, ale powinno się udać) 20:00 KONCERT KABARETOWY „JAK ZDOBYWANO DZIWNY ZAWÓD” 22:00 SPADKOBIERCY – serial improwizowany SOBOTA 05.04.2008r. 16:00 KONKURS 7 WSPANIAŁYCH z udziałem: - Neo-Nówka - Grupa MoCarta - Kabaret Ani Mru Mru - Kabaret Hrabi - Łowcy.B - Teatr Jednego Mima - Ireneusz Krosny - kabaret CIACH NIEDZIELA 06.04.2008r. 17:00 KONCERT LAUREATÓW 20:00 ARTUR ANDRUS z Zespołem – Gwiazda Wieczoru Ceny biletów: piątek: parter 30 zł, balkon I i II 25 zł sobota i niedziela: parter 70 zł, balkon I 60 zł, balkon II 50 zł BIELTY DO NABYCIA OD DZISIAJ 05.02.2008 W KASIE PKZ A TAKŻE PRZEZ INTERNET ORAZ W SIECI SKLEPÓW EMPIK ZAPRASZAMY!!! |
|
|
![]()
|
|
Jako że impreza cieszy się sporym zainteresowaniem to odgrzewam temat w tym wątku, chyba że admini życza sobie inaczej to niech przeniosą mojego posta do Imprez PKZ ![]() ![]() PROGRAM VII DĄBROWSKA ŚCIEMA KABARETOWA „DebeŚciaK – SIEDMIU WSPANIAŁYCH” 04.04.2008 - 06.04.2008 PIĄTEK 04.04.2008r. 16:00 MECZ PIŁKI NOŻNEJ KABARETÓW BIORĄCYCH UDZIAŁ W KONKURSIE – Hala Sportowo-Rekreacyjna „Centrum” (niestety opcja meczu jeszcze nie jest w 100% potwierdzona, ale powinno się udać) 20:00 KONCERT KABARETOWY „JAK ZDOBYWANO DZIWNY ZAWÓD” 22:00 SPADKOBIERCY – serial improwizowany SOBOTA 05.04.2008r. 16:00 KONKURS 7 WSPANIAŁYCH z udziałem: - Neo-Nówka - Grupa MoCarta - Kabaret Ani Mru Mru - Kabaret Hrabi - Łowcy.B - Teatr Jednego Mima - Ireneusz Krosny - kabaret CIACH NIEDZIELA 06.04.2008r. 17:00 KONCERT LAUREATÓW 20:00 ARTUR ANDRUS z Zespołem – Gwiazda Wieczoru Ceny biletów: piątek: parter 30 zł, balkon I i II 25 zł sobota i niedziela: parter 70 zł, balkon I 60 zł, balkon II 50 zł BIELTY DO NABYCIA OD DZISIAJ 05.02.2008 W KASIE PKZ A TAKŻE PRZEZ INTERNET ORAZ W SIECI SKLEPÓW EMPIK ZAPRASZAMY!!! O kur.......!!!!!! ![]() ![]() Spoko jednodniowy wypad na Debeściaka 2 osób i 140 zł nie ma.. Uuuu wielki zawód, wielki... a miałem tą imprezę za wzór.. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fakt że bilety są dość drogie, ale wydaje mi się że przesadzasz, normalnie wjazd na samo Ani Mru Mru kosztuje 50 zł, a tu masz tego troszkę więcej. Zawsze też można kupić tańsze bilety na balkon, bo przy kabaretach to akurat nie ma aż takiego znaczenia gdzie sie siedzi, bo śmiać się można wszędzie. W piątek program uboższy i bilety też tańsze. Więc wybór jest. I wiesz można było zrobić taniej tylko, że nie z taką czołówką kabaretów, a chyba fajnie że się impreza rozwija w takim kierunku. Zresztą kabarety w Polsce są cały czas na topie, więc sobie liczą za występy.
|
|
|
![]()
|
|
Fakt że bilety są dość drogie, ale wydaje mi się że przesadzasz, normalnie wjazd na samo Ani Mru Mru kosztuje 50 zł, a tu masz tego troszkę więcej. Zawsze też można kupić tańsze bilety na balkon, bo przy kabaretach to akurat nie ma aż takiego znaczenia gdzie sie siedzi, bo śmiać się można wszędzie. W piątek program uboższy i bilety też tańsze. Więc wybór jest. I wiesz można było zrobić taniej tylko, że nie z taką czołówką kabaretów, a chyba fajnie że się impreza rozwija w takim kierunku. Zresztą kabarety w Polsce są cały czas na topie, więc sobie liczą za występy. No ja wiem wiem, rozumiem. Wszystko ma swoją cenę. Aczkolwiek i tak uważam że 70 zł to jest dużo, trochę za dużo.. Myślałem że będzie to cena najdroższych biletów w okolicach 55 zł.. no nic trudno, jakoś trzeba to przeboleć. Poza tym, szkoda że odeszli od formuły grania spadkobierców w dniu konkursu głównego.. ![]() Ten post edytował kwintosz wto, 05 lut 2008 - 13:36 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
Troszkę dokładnieszy rozkład jazdy tegoroczego Debeściaka
TUTAJ niestety na sobote już prawie nie ma biletów ![]() ale w piątek jest taniej i też fajnie aha i takie info, że cena na piatek nie obejmuje meczu na hali, tam wjazd prawdopodobnie będzie kosztował 10 zł i bilety można kupić na Hali |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Bilet na koncert Rihanny na warszawskim Torwarze kosztuje 99 zł
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Na GENTELMANA w Hali Ludowej były po 49 zł w przedsprzedaży.
Na Burning Spear i Ba Cissoko w Gdyni były po 69 w przedsprzedaży. Na Ani Mru Mru i Moralny Niepokój w Spodku są w cenie od 50 zł do 80 zł. Na to samo w Sali Kongresowej w Wawie od 50 zł do 150 zł. to takie przykłady bo nie bardzo rozumiem o co ci chodzi Syzio ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Chodzi mi o to że bardzo sobie zawyżają cennik. Za występ światowych gwiazd płaci się niewiele więcej, albo tyle samo!
Ten post edytował syzio sob, 01 mar 2008 - 14:03 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Ale ta gwiazda jest jedna, a tutaj masz ich kilka ;p. Cena nie jest zbyt wysoka jak na repertuar, aczkolwiek może odstraszać... Bo każdy sobie pomyśli, że co to tyle kosztuje... Za kilka kabaretów... Jak dla mnie cena rozsądna, ale mnie i tak odstrasza jak na razie... Przydałoby się jakieś video z debeściaka...
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Tyle że ta jedna gwiazda przebija te Debeściak-owe wszystkie razem wzięte
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
No to możesz iść na tę jedną gwiazdę, zamiast na Debeściaka... No i weź pod uwagę ilość miejsc... Na koncert przyjdzie pare tysięcy, na Debeściaka dużo mniej... Nie wiem ile sala ma miejsc... Ta jedna Twoja gwiazda i tak weźmie za koncert więcej niż kabarety za Debeściaka... Ale bilety na nią są tańsze tylko dlatego, że dużo biletów będzie
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To zorganizować Debesciaka w hali Centrum - jesli miejsc jest za mało
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:50 |