IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> REGGAE NIGHT IN DĄBROWA !!!
picaro
post śro, 28 lut 2007 - 13:48
Post #21

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 75

tj. powyżej naszej nowej przecudowne biblioteki miejskiej przy ulicy Kościuszki, nad barem Country, taki dupny napis na czerwonej płachcie klub enigma .
mieści się tam coś miedzy 200-300os. tak mi się wydaję przynajmniej, ale Farben Lahre to bym sobie darował, raczej klimat nie na takie kapele, choć to zależy od ich menadżera. Jeśli zagrają za głodowe stawki powiedzmy po 200zl na głowę, przy założeniu że bilety będą poniżej 10zl. heheh
a tak poważniej jeśli masz taki kontakt z nimi to proponuje pogadać z władzami miasta, bądź z dyrektorem PKZ i może ściągnij ich na dni Dąbrowy biggrin.gif to coś bardziej na ich kaliber, bo on już dawno przestali być kapelą z tzw. podziemia. I chłopki porostu chyba żyją z muzyki biggrin.gif a swoją drogą pamiętam że z 13 lat temu mieli grać w DG w TZN, był tam taki klub jak ktoś pamięta, hehe. Ale nie wiem czy wtedy zgrali czy nie bo nie dotarłem na koncert biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_Gość_*
post śro, 28 lut 2007 - 23:41
Post #22

Guests

QUOTE(picaro @ Feb 28 2007, 11:48 AM) *
tj. powyżej naszej nowej przecudowne biblioteki miejskiej przy ulicy Kościuszki, nad barem Country, taki dupny napis na czerwonej płachcie klub enigma .
mieści się tam coś miedzy 200-300os. tak mi się wydaję przynajmniej, ale Farben Lahre to bym sobie darował, raczej klimat nie na takie kapele, choć to zależy od ich menadżera. Jeśli zagrają za głodowe stawki powiedzmy po 200zl na głowę, przy założeniu że bilety będą poniżej 10zl. heheh
a tak poważniej jeśli masz taki kontakt z nimi to proponuje pogadać z władzami miasta, bądź z dyrektorem PKZ i może ściągnij ich na dni Dąbrowy biggrin.gif to coś bardziej na ich kaliber, bo on już dawno przestali być kapelą z tzw. podziemia. I chłopki porostu chyba żyją z muzyki biggrin.gif a swoją drogą pamiętam że z 13 lat temu mieli grać w DG w TZN, był tam taki klub jak ktoś pamięta, hehe. Ale nie wiem czy wtedy zgrali czy nie bo nie dotarłem na koncert biggrin.gif

Nie do końca żyją z muzyki, ale jestem pewien, że nie do końca wyszli z garażu i na Dniach Dąbrowy nie zagrają z całą pewnością. Bilety w klubach kosztują 15/12 i zazwyczaj jest lokalny support. Gdyby jednak ktoś wyraził chęc moge pomóc.
Pozdrawiam olo
Go to the top of the page

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:28
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza