Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: REGGAE NIGHT IN DĄBROWA !!!
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Impreza
michu
Smell Like Roots Vol.7

kolejna potańcówka w jamajskich klimatach - poprzednie odbywały się w Sosnowcu.

Info na obrazku poniżej
picaro
No nareszcie się coś dzieje miłego, heeh nie wiedziałem, że w Enigmie takie biby będą ale to jest świetna wiadomośc, żeby tylko ludzie dopisali i się sprawili, a tak wogóle to można wiedzieć, jeśli się ktoś orientuje kto wpadł na pomysł tej imprezki (bo może się znamy), heh. pzdr
i do zobaczenie przy bujających rytmach! trzeba będzię ściągnąć troche znajomych, żeby było miło, w końcu dawno w DG nie było nic z pod znaku takich rytmów.
Mick
Pamięta ktoś Reggae Festiwal na Zielonej - chyba w 1997 roku? Jak dla mnie to najlepsza impreza jaka się odbyła w DG. smile.gif
Szkoda, że nie udało się tego kontynuować.
picaro
hehe już wiem naturalnie kto jest odpowiedzialny za cełe to zamieszenia wiec do zobaczenia w sobote i ciesze się ze komus sie wreszcie chcialo

pewnie ze pamiętam, niezła była imprezka ale skończła się małym syfem i dlatego później nic nie wyszło, zresztą podobnie było z soundsytemami na zielonej, po trzeciej edycji gdy się juz troche nagłośniła ta imprezka i przyszło więcej ludzi, były zadymy i tyle z wszystkiego ale teraz się nie damy, buraki do domu i na disco do remizy, hehe. Zresztą wiele imprez się tak kończyło w DG !
A co do festiwalu Reggae, to kto wiem może jeszcze kiedyś ?! hehe
mary cha
super ze taka impra sie w koncu odbedzie na tym naszym "koncu swiata".zobaczymy jak sprawdzi sie nowy klub.powiem szczerze-zajrzalem tam raz ok 1:30 w nocy-8 osob i muza.tyle.cos sie degie nie bawi w weekendy.
KoreK
muzyczne zaproszenie na Smell like roots vol 7
http://www.republika.pl/libero4hh4/jingiel..._roots_vol7.mp3
picaro
No fajne zaproszenie, powinno hulać na stronie urzedu miasta odrazu przy jej włączaniu laugh.gif

no to ludki drogie reklamować, jeszcze raz reklamować i ściągać znajomych bo salka jest spora, a nawet jak ktoś nie jest miłośnikiem takich rytmów to i tak będzie się dobrze bawił, jeśli tylko lubi się pobujać biggrin.gif a szkoda by było , żeby się zmarnowała taka szansa na rokręcenie w Dg wreszcie czegoś z sensem czy sensi, hehe

lokal jest troche w stylu Denzig PRL ale może i to jest klimat, he.
Bartek
QUOTE(KoreK @ Jan 31 2007, 08:34 AM) *
muzyczne zaproszenie na Smell like roots vol 7
http://www.republika.pl/libero4hh4/jingiel..._roots_vol7.mp3

Super! biggrin.gif

Taka impreza powinna byc wlasnie latem na zielonej! Kocyk, piwko, grill i taka muzyka biggrin.gif
KoreK
miał być ogień i był
impreza baaaaardzo ognista !!!!!
BaloMan
W imieniu Jah Killers i Uszat sound system dziękuje wszystkim za przybycie to była naprawde udana biba!!
Już niedługo spotkamy sie na kolejnej odsłonie SMELL LIKE ROOTS.
Pozdrawiam.
picaro
no było bardzo przyjemnie, wszyscy nieobecni mają czego żałować!

jak się okazuje w Dg jest takie zapotrzebowania na imprezki tego typu, że trzeba będzie szukać większej sali biggrin.gif
właściciel knajpy chyba też jest usatysfakcjonowany, bo syfu nie było a piwka się polało mnóstwo, i choć z początku było troszke przyciasno, to później się jakoś to wszytsko ułożyło i mozna się było przyjemnie pobujać, a przy okazji zaliczyłem miłą banie osobistą. Droga do domu była długa, pzdr Aga, hehe

wielkie dzieki dla obu soundsystemów!!! cool.gif
i do zobaczenia na kolejnej tanecznej nocce, oby się to stało tradycją naszego miasta, a może i uda się latem coś większego zrobić wink.gif
michu
fajnie, że się udało,
mnie w piatek grypa rozłożyła i po balu... sad.gif

motyla noga!!!!!! mad.gif mad.gif mad.gif
Balo Man
Kilka fot z imprezy

Reszta na
www.libero.xt.pl

P.s.
Jest mały problem bo stronka nie toleruje IE wymagana jest OPERA lub MOZILLA.

Pozdrawiam.
picaro
no to chyba będzie kolejna impreza 17.02.07 czyli już za nie całe dwa tygodnie. Klub ten sam czyli enigma, cena za wjazd prawdopodobnie ta sama, godzina też podobna, a muzyka ciut bardziej dubowa, ale też bujająca. Info jeszcze do potwierdzenia ale narazie jest wszytsko na dobre drodze, niebawem plakty i więcej konkretów biggrin.gif
picaro

Tak więc 17.02.07 kolejna impreza w Enigmie, tym razem spod szyldu SKA! Zapraszam wszytskich w imieniu organizatora. Nie zapomnijcie powiadomić znajomych!!! biggrin.gif
Po koncercie będzie równie miło, bowiem impreza trwa do rana w rytmach roots reggae, które bedzie podawał nie jaki Papaj!
Więc do zobaczenia!
Balo Man
Picaro jeśli robisz impreze to utwórz ją jako nowy post, a nie ciągnij jej w tym wątku.
To są dwa oddzielne wydarzenia muzyczne, robione przez zupełnie inne osoby i pod innym szyldem!
Pozdrawiam.
picaro
OK już jest nowy i dzięki za podpowiedź no i sorki że się wbiłem nie w temat! huh.gif
i również pozdrawiam biggrin.gif
michu
i to jest słuszna koncepcja:

Smell Like Roots vol.8

Rainbow Hi Fi Soundsystem
[Mikael, Jahdas, JaOko]

Jah Killers Soundsystem
[Balba, Qba, BaloMan, KoreK]

Klub Enigma
3.marca.2007
godz.20.00
bilet 5 zł
olo
Gdzie jest ta Enigma i ile tam wejdzie ludzi? Pytanie najzupełniej poważne. Jeżeli spełni warunki sprowadzę do miasta Farben Lehre.
gość
daj se olo spokój Farben Lahre żeś pojechał haha laugh.gif
picaro
tj. powyżej naszej nowej przecudowne biblioteki miejskiej przy ulicy Kościuszki, nad barem Country, taki dupny napis na czerwonej płachcie klub enigma .
mieści się tam coś miedzy 200-300os. tak mi się wydaję przynajmniej, ale Farben Lahre to bym sobie darował, raczej klimat nie na takie kapele, choć to zależy od ich menadżera. Jeśli zagrają za głodowe stawki powiedzmy po 200zl na głowę, przy założeniu że bilety będą poniżej 10zl. heheh
a tak poważniej jeśli masz taki kontakt z nimi to proponuje pogadać z władzami miasta, bądź z dyrektorem PKZ i może ściągnij ich na dni Dąbrowy biggrin.gif to coś bardziej na ich kaliber, bo on już dawno przestali być kapelą z tzw. podziemia. I chłopki porostu chyba żyją z muzyki biggrin.gif a swoją drogą pamiętam że z 13 lat temu mieli grać w DG w TZN, był tam taki klub jak ktoś pamięta, hehe. Ale nie wiem czy wtedy zgrali czy nie bo nie dotarłem na koncert biggrin.gif
Gość
QUOTE(picaro @ Feb 28 2007, 11:48 AM) *
tj. powyżej naszej nowej przecudowne biblioteki miejskiej przy ulicy Kościuszki, nad barem Country, taki dupny napis na czerwonej płachcie klub enigma .
mieści się tam coś miedzy 200-300os. tak mi się wydaję przynajmniej, ale Farben Lahre to bym sobie darował, raczej klimat nie na takie kapele, choć to zależy od ich menadżera. Jeśli zagrają za głodowe stawki powiedzmy po 200zl na głowę, przy założeniu że bilety będą poniżej 10zl. heheh
a tak poważniej jeśli masz taki kontakt z nimi to proponuje pogadać z władzami miasta, bądź z dyrektorem PKZ i może ściągnij ich na dni Dąbrowy biggrin.gif to coś bardziej na ich kaliber, bo on już dawno przestali być kapelą z tzw. podziemia. I chłopki porostu chyba żyją z muzyki biggrin.gif a swoją drogą pamiętam że z 13 lat temu mieli grać w DG w TZN, był tam taki klub jak ktoś pamięta, hehe. Ale nie wiem czy wtedy zgrali czy nie bo nie dotarłem na koncert biggrin.gif

Nie do końca żyją z muzyki, ale jestem pewien, że nie do końca wyszli z garażu i na Dniach Dąbrowy nie zagrają z całą pewnością. Bilety w klubach kosztują 15/12 i zazwyczaj jest lokalny support. Gdyby jednak ktoś wyraził chęc moge pomóc.
Pozdrawiam olo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.