![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: pon, 12 lut 07 Nr użytkownika: 454 ![]() |
Dobry koncercik, tylko trochę do bani nagłośnienie, ale w pkz zawsze byłą lipa z tym. Ważne, że się dziać zaczęło coś.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() JOHANN STRAUSS: ZEMSTA NIETOPERZA dzień: 12 maja - sobota godzina 18:00 miejsce: Sala Teatralna PKZ bilety w cenie: 50 zł, 45zł ![]() LIGA KABARETOWA dzień: 13 maja - niedziela godzina 17:00 miejsce: Sala Teatralna PKZ bilety w cenie: 8 zł ![]() "FESTIWAL ZDROWIA, URODY I NIEZWYKŁOŚCI" dzień: 19 do 20 maja miejsce: Pałac Kultury Zagłębia bilety w cenie: 5 zł ![]() ANI MRU MRU dzień: 19 maja - sobota godzina: 17:00,19:30 miejsce: Sala Teatralna PKZ bilety w cenie: 45 zł, 40zł więcej informacji na stronie PKZ: www.palac.art.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dodałem imprezy do kalendarza wieć będą się wyświetlały na 5 dni przed w "przypominaczu" na stronie głównej.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hehe fajnie i dzięki. dopiero zauważyłem że jest cos takiego jak kalendarz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No jest jest... przy okazji może więcej się osób o tej opcji forum dowie
![]() Niestety forumowicze mogą dodawać wpisy ale będą one widoczne dopiero po zatwierdzeniu przez moderatorów. Ale po do daniu wystarczy wysłać do nich prv i po sprawie. PS A tak przy okazji pytanie do modów, może przenieśmy "wydarzenia..." na górę strony głównej to będzie ją zauważać więcej osób ?? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmmm, ale kabaret Ani Mru Mru stanowczo za wysoko się ceni! 45 zł za jeden kabaret?!
![]() Ja ze 2 lata temu byłem w PKZ na kabaretonie, gdzie występował A. Grabowski, B. Smoleń i chyba Kabaret Moralnego Niepokoju a całość chyba prowadził jeszcze Bałtroczyk i kosztowało to 30 i 35 zł a nie za jeden kabaret tyle kasy! :/ I to jeszcze często powtarzają swoje skecze... |
|
|
![]()
|
|
No takie chłopaki maja wymagania niestety
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 46 Dołączył: czw, 17 maj 07 Nr użytkownika: 688 ![]() |
witam!
mam pytanie do picaro bo widze, że jesteś nieźle obeznany w temacie PKZ. chodzi mi o to, czy jest możliwość reaktywacji małej sceny PKZ ( w piwnicy). kiedyś tam wiele sie działo. byly regularne koncerty i przeglady kapel rockowych. można bylo posłuchać punk rocka. jak teraz wygląda ta sprawa? da się coś zrobic? p. s. wnioskując po nick`u wydaje mi się, że sie znamy. prawie na 100% gdzie się spotkaliśmy przed laty. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
no szansa to jest zawsze
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a kiedy zaczyna sie remont małej sali kinowej w ktorej ma byc kino offowe?
|
|
|
![]()
|
|
jakoś niebawem, jak tylko urząd się wywiąże z swoich zobowiązań i da drugą część kasy
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() AdminAdminów:) ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 60 Dołączył: śro, 18 paź 06 Nr użytkownika: 236 Płeć: Mężczyzna ![]() |
co sie juz pop....ło ludziom w pkzecie? .. no jak to dzis przeczytalem to prawie spadlem.. "kontrowersyjna wystawa". Ogólnie zakurzone,wypchane zwierzaki leśne i nie tylko, wilki lisy jakies jelonki. Większość gatunki zagrozone. Ekolodzy wstrzasnieci bo to w ogole jakies nielegale.. ech.. WSTYD!
|
|
|
![]()
|
|
też mi się to nie podoba, miałem nadzieje że to bedzie jakas fajna nowa galeria, a to jakaś lipa, nie wiem czy wogóle ktos to odwiedza
![]() a gdzie to przeczytałeś? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Dziennik Zachodni - wczoraj, mała notka o kontrowersyjnej wystawie i fotka Pani Kierownik Galerii wśród zwierzęcych eksponatów.
Czy wystawa jeszcze trwa? |
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() dwie najbliższe imprezki, więcej info na www.palac.art.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() Bileciki na DNO tylko po 10zł ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: sob, 02 gru 06 Nr użytkownika: 353 ![]() |
Już nie mogę się doczekać na występ kabaretu DNO. Są rewelacyjni!!! Na pewno sporo osób wybierze się na ich występ, ja oczywiście też.Bilety są wyjątkowo tanie, na inne kabarety były znacznie, znacznie droższe. W tym wypadku cena nie świadczy o jakości, więc okazja jest extra! Poprzednio b.pozytywnie zaskoczył mnie Kabaret Skeczy Męczących, którego wcześniej nie znałam. Ani Mru-Mru, wiadomo- zawodowstwo...Teraz z wielką, jak zawsze przyjemnością obejrzę DNO. Uwielbiam ich humor i mają dodatkową zaletę. Są Nasi! Dzięki Picaro za informację! Pozdrawiam.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: sob, 02 gru 06 Nr użytkownika: 353 ![]() |
Już nie mogę się doczekać na występ kabaretu DNO. Są rewelacyjni!!! Na pewno sporo osób wybierze się na ich występ, ja oczywiście też.Bilety są wyjątkowo tanie, na inne kabarety były znacznie, znacznie droższe. W tym wypadku cena nie świadczy o jakości, więc okazja jest extra! Poprzednio b.pozytywnie zaskoczył mnie Kabaret Skeczy Męczących, którego wcześniej nie znałam. Ani Mru-Mru, wiadomo- zawodowstwo...Teraz z wielką, jak zawsze przyjemnością obejrzę DNO. Uwielbiam ich humor i mają dodatkową zaletę. Są Nasi! Dzięki Picaro za informację! Pozdrawiam. Post miał się oczywiście znajdować w temacie "Imprezy PKZ". Sprawdziło się przysłowie, że "Jak się człowiek śpieszy, to się diabeł cieszy".Przepraszam za roztargnienie! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 46 Dołączył: czw, 17 maj 07 Nr użytkownika: 688 ![]() |
nie wiem z czego się cieszycie.
to przecież żenada, że tak potężną instytucje stać tylko na taki biedny program. kto dba ( czy raczej nie dba) o marketing w tej instytucji ??? ![]() mój kumpel ma ostry, ale słuszny pogląd na temat działalności pkz " każdy mieszkaniec DG powinien przynajmniej raz dziennie oddać mocz na tę kulturalną ruinę" czy naprawdę nie można zorganizować nic sensowniejszego poza marnymi wystawami albo kolejnymi występami DNO z tym samym programem? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
bez komentarza
![]() no może mały koment ![]() ![]() A i może pan przedstawi jakąś propozycję odnosinie ciekawej imprezy, którą pan by z chęcią widział w PKZ albo poza terenem PKZ. A i może pan się orientuje ile pracy i wysiłku kosztuje zorganizowanie choćby małego koncertu? Bo to naprawdę sporo pracy, ale to trudno dostrzec jeżeli się tego nie robi tylko widzi efekt. pozdrawiam i liczę, iż w przyszłość będzie pan bardziej zadowolony, hehe |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 10:37 |