![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: wto, 30 wrz 08 Nr użytkownika: 1,497 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() Chciałbym zaprosić wszystkich wagarowiczów (i nie tylko) na koncert "Rockowy dzień wagarowicza". Wystąpią najlepsze kapele dąbrowskie: Valhalla, KMF, Tylko po chodniku i gościnnie Deathwing. Ruszamy o 16:00 w piątek 20 marca. Wjazd 5 zł... (wiem, że za piątkę można wykonać zakup - Komandos lub jak kto woli - Mamrot, ale od czasu do czasu trzeba się trochę odchamić). Tą piątkę z biletów kasuje PKZ, członkowie kapel grają charytatywnie na rzecz umęczonych zimą i szkołą wagarowiczów ![]() PS Odpiszcie co o tym incydencie myślicie ![]() Ten post edytował murbeton pon, 16 mar 2009 - 12:58 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
ja bym chętnie zobaczył w PKZ, kabaret MUMIO, ciekawy jestem, dlaczego jeszcze na taki pomysł nie wpadł pkz
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
savalas pomysł to był i nawet dwa razy terminy zaklepane tylko jakoś owy kabaret odkąd gra w reklamach olał występy na żywo, albo nas olewa
![]() ![]() pozdro |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
eee co najmniej raz na dwa miesiące są w Katowicach
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
szczerze mówiąc nie kojarzę gdzie i kiedy ale może ktoś ma lepszy kontakt z nimi, nas pani menadżer olewa
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 81 Dołączył: sob, 01 lis 08 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 2,293 Płeć: Kobieta GG: 8646382 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Bo wtedy jeszcze nie grali w reklamach, filmach i pokazać się chcieli. A teraz czasu nie mają i ciężko się dogadać
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 271 Dołączył: nie, 26 lis 06 Nr użytkownika: 336 ![]() |
Kiedy będą w sprzedaży bilety na Sztormana?
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
no i na DeBeŚciaku w niedziele było świetnie. Fenomenalny kabaret Hrabi poprostu mistrzostwo świata. A z konkursowiczów, jak zwykle dobre Limo, niezły Tenor i baaardzo marniutki Świerszczychrząszcz - niewiem kto na nich głosował, ale cieszę się, że niemam takie gustu. Szkoda tylko, że na publice banda wieśniaków, a to chipsy, a to jakieś docinki kabaretom, a to wychodzenie w trakcie, batoniki, pepsi porozwalana po rzędach i to na samym początku sali. Niestety dalej w PKZ, kuleje nagłośnienie, a może bardziej nagłośnieniowiec, o ile przy skeczach jest ok, to już przy śpiewie jest nie wyraźnie, no i ten martwy punkt gdzie od X lat są sprzężenia - amatorszczyzna. Przez to nagłośnienie przestałem chodzić na operetki, w dalszych rzędach nieda się zrozumieć co śpiewają. Ogólnie jednak impreza udana, będe od teraz pewnie co roku, no i na powrót Hrabi czekam.
Ps. Mam pytanko, na pierwszym spotkaniu z W. Cejrowskim, mówił, ze przyjedzie drugi raz, opowiadać już o Ameryce Południowej, czy wiadomo coś na ten temat, kiedy i czy wogóle dojdzie do skutku druga część ? |
|
|
![]()
|
|
Z panem Wojtkiem Cejrowskim na chwilę obecną nic nie wiadomo.
A tym czasem zapraszam na koncert KASI NOSOWSKIEJ z zespołem UniSexBlues Band Pałac Kultury Zagłębia w Dąbrowie Górniczej Niedziela, 5 kwietnia 2009 Godzina 19.00 Sala Teatralna Bilety: 50 zł, 40 zł, 30 zł Rezerwacja biletów - kasa PKZ 032/260-04-17 Bilety można także nabyć w sieci sklepów EMPIK oraz w systemie TicketOnline ![]() I pozwolę sobie mieć zupełnie odmienne zdanie w przypadku Kabaretu Świerszczychrząszcz - dla mnie 100 % profesjonalizm + świetny program. Z kolei jeżeli chodzi o nagłośnienie to też było dla mnie ok. Ale może nie mam takiego słuchu. A akustycy to w tym przypadku byli różni. pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Ciągnąć tematu Debeściaka (w pt. Neo-Nówka super) tutaj nie będę, bo na forum odpowiedni temat istnieje.
![]() Ale podzielam opinię Savalasa co do nagłośnienia. O ile dialogi jeszcze są w miarę wyraźne, o tyle śpiew był do bani (w piątek na Neo-Nówce). To takie moje subiektywne odczucie, ale być może się nie znam albo słoń mi na ucho nadepnął (siedziałem w rzędzie IV).. ![]() Ten post edytował kwintosz pon, 30 mar 2009 - 22:08 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
nagłośnienie to największa wada pkz-tu. Ale nie wierzę że z takim sprzętem nieda się tego ustawić, raczej obstawiam na niedbałość akustyków.
|
|
|
![]()
|
|
niestety coś w tym jest ale przez grzeczność przemilczę i powiem tylko tyle, że jest szansa na poprawę. I oczywiście masz rację sprzęt powoli kompletujemy i jest on coraz bardziej profesjonalny tylko ten problem
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
koncert Nosowskiej rewelacyjny!
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
CYTAT Gala Świry 2009 tuż, tuż
Napisał: Przemysław Kędzior Jedną z gwiazd zeszłorocznej edycji Świrów był Ędward Ącki. ![]() Tegoroczna Gala, jak co roku, odbędzie się w Świrlandii, w tym roku łudząco podobnej do Nibylandii. Do tej baśniowej, choć ogarniętej kryzysem, krainy przeniosą nas Piotruś Pan, Dzwoneczek i Kapitan Hook. Tam czekać już będą wspaniałe kabarety: - Paranienormalni, - Dno, - Słoiczek po Cukrze. Zagrają dla nas: Video i Nieznani Sprawcy. Na deser zaserwujemy światowej klasy duety: Fil i Ivona oraz Flynta i Grobelny zaprezentują kosmiczne hity! Imprezę zaszczycą swoją obecnością nominowani, (lista na www.swirlandia.pl) Będzie można się z nimi spotkać między innymi na czerwonym dywanie przed Pałacem Kultury Zagłębia o 19.45. Laureatów tegorocznego plebiscytu poznamy 18 kwietnia w Pałacu Kultury Zagłębia w Dąbrowie Górniczej. Początek gali o godz. 20.00. Bilety do nabycia na stronie biletyna.pl a od najbliższego czwartku w kasach PKZ. Ewa Bensz, Dział Promocji GWSH w Katowicach www.dabrowa-gornicza.pl -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
ciekawa jestem czy w tym roku też zrobią z Dąbrowiaków Ślązaków :/
-------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Juuż 18 kwietnia?
![]() |
|
|
![]()
|
|
tv silesia, chyba pierwszy raz zatrzymam się na tym programie na dłużej niż 3 sekundy
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ano TVS była i ino tyle :/ Widziałem "wejście" tych tzw. "gwiazd" do PKZ, rok temu chyba były ciekawsze persony? Co to za Gracjan? Imię mi coś mówi ale skąd to i co to to nie wim
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:16 |