![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeszcze w kwesti biletów:
Bilety są także dostępne w sieci sklepów EMPIK i prawdopodobnie będą w KOLPORTERZE, wkrótce na stronie będzie dostępna lista wszytskich punktów. Przy zakupie przez internet naliczana jest prowizja, a odbiór obecnie jest możliwy jedynie za pomocą kuriera lub poczty co również powoduje dodatkowe koszta, choć przy zakupie kilku biletów koszta te nie będą już tak znaczące. Obecnie jesteśmy w trakcie wdrażania możliwości zakupu przez internet i odbioru biletów bezpośrednio w kasie PKZ co oczywiście nie będzie się wiązało z dodatkowymi kosztami. tak więc zapraszam na zakupy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
TUTAJ jest to wyjaśnione
|
|
|
![]()
|
|
21.02.
KABARETON: ZaŻarty, Statyf 23.02. RECITAL JANUSZA RADKA 28.02. ORAZ 11.03. JAŚ I MAŁGOSIA 02.03. SZYMON WYDRA&CARPE DIEM 09.03. TESTOSTERON - TEATR MONTOWNIA Z WARSZAWY 29.03. ROZDANIE NAGRÓD ŚWIRY 2007 04.04 - 06.04 VII DEBEŚCIAK |
|
|
![]()
|
|
Na stornie PKZ www.plac.art.pl uruchominy został Newsletter. Wszyscy zainteresowani otrzymywaniem maili z aktualnym repertuarem mogą wpisywać swoje maile.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Jak że toczyła się dyskusja na temat braku występów tego Bandu, to wrzucam info
KONCERT BIG BANDU "SOJKA BAND" czwartek, 6 marca godzina 18:00 Sala Teatralna PKZ wstęp wolny |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: sob, 02 gru 06 Nr użytkownika: 353 ![]() |
Jak że toczyła się dyskusja na temat braku występów tego Bandu, to wrzucam info KONCERT BIG BANDU "SOJKA BAND" czwartek, 6 marca godzina 18:00 Sala Teatralna PKZ wstęp wolny Nareszcie!!!! Lepiej późno niż wcale... Po kuriozalnym potraktowaniu muzyków Bandu w styczniu i bojkotowaniu tej grupy w ubiegłym roku, ktoś poszedł wreszcie po rozum do głowy. Mam nadzieję, że Artyści puścili w niepamięć skandal związany z obchodami jubileuszu PKZ i (jak zawsze!) pokażą z jaką klasą grają! Życzę bandowi i widzom udanego konceru, a Tobie Picaro dzięki za info! Wybaczamy Ci, że milczałeś jak zaklęty, gdy wybuchła "afera jubileuszowa" wokół Sojka Bandu i trwała dyskusja na ten temat. Szkoda, że nie pisnąłeś słówka co się za tym kryło, bo ciekawość zżerała nas okrutna!!! Trudno, będziemy domyślać się nadal, a na koncert oczywiście przybędziemy! Jeszcze raz dzięki. Pozdrowienia!!!! |
|
|
![]()
|
|
No to jeszcze jedna dobra wiadomość. Jezli się nic nie zmieni to w Dni DG też zoabczymy Big Band
![]() A wtedy milczałem, bo nie byłem kompetentny by to wyjaśnić ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
Jak na Dni DG zaprosicie kapelę Skangur (i koncert się odbędzie) to jestem gotowa nie marudzić na imprezy organizowane przez nasze miasto przez 3 miesiące
![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
Na chwilę obecną mało prawdopodobne, chyba że zagrają za darmochę
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
jak nie znają to poznają i będą prosić o jeszcze
![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Skangura???? Ooooo taaaaaaaaaaaaaaak ja też chcę!
Jeśli się nie mylę, to kiedyś też grali u nas na Dniach DG kilka lat temu. Super kapela, świetna muza a i pewnie fortuny nie zażądają bo to nie kapela formatu Myslowitz czy innych a grają na prawdę świetnie. Poza tym warto założyć temat o Dniach DG 2008. Jestem ciekaw, czemu miasto, nie pyta mieszkańców kogo chcieliby zobaczyć na tym święcie miasta.. Sosnowiec w zeszłym roku tak zrobił i wyszło im fajnie.. P.S tu jest ich oficjalna strona: SKANGUR SITE Ten post edytował kwintosz wto, 04 mar 2008 - 21:23 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
Skangura???? Ooooo taaaaaaaaaaaaaaak ja też chcę! Jeśli się nie mylę, to kiedyś też grali u nas na Dniach DG kilka lat temu. Super kapela, świetna muza a i pewnie fortuny nie zażądają bo to nie kapela formatu Myslowitz czy innych a grają na prawdę świetnie. Poza tym warto założyć temat o Dniach DG 2008. Jestem ciekaw, czemu miasto, nie pyta mieszkańców kogo chcieliby zobaczyć na tym święcie miasta.. Sosnowiec w zeszłym roku tak zrobił i wyszło im fajnie.. P.S tu jest ich oficjalna strona: SKANGUR SITE po wejściu na stronę pierwsze wrażenie jest takie, że zerżnęli sposób pisania nazwy od skankana (moje osobiste wrażenie) tak przy okazji to na myspace skankana jest info, że grają na dniach DG (31 maja) |
|
|
![]()
|
|
Bo to prawda, że grają
![]() A co do Skangura to nie wiem, czy CYTAT zerżnęli sposób pisania nazwy od Skankana, bo akurat wiele kapel grających muzykę SKA, stosuje taką pisownie, troszkę jakby komiksową. Ale jak dla mnie to ta kapale się umywa do Skankana. Szczególnie ten wokal, bo muzyka jest w porządku. CYTAT Jestem ciekaw, czemu miasto, nie pyta mieszkańców kogo chcieliby zobaczyć na tym święcie miasta.. Sosnowiec w zeszłym roku tak zrobił i wyszło im fajnie.. Taka sonda to raczej czysta ściema. Nie wiem jak dokładnie wyglądała ta sonda, ale przypuszczam, że coś w rodzaju: Wybierz kogo byś chciał zobaczyć na dniach miasta ...i tu wymienione kilka gwiazd.... A od przynajmniej pół roku masz już zkalepane te gwiazdy, więc i tak zagra ten z kim są już umowy. Oczywiście inną sprawą jest to, że może akurat ktoś kto się tym zajmuje dobrze wyczuł oczekiwania mieszkańców. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ha! ale na stronie samego pałacu jest sonda
![]() "Najchętniej do Pałacu przyjdę na: koncert rockowy, jazzowy, reggae-ska etc." ![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
Jest
![]() Tylko zauważ, że to troszkę inna sytuacja. Tam nie ma podanych nazw zespołów, kabaretów, teatrów itp. I to traktujemy jako narzędzie badawcze, choć jest ono mało miarodajne i jest wiele znacznie lepszych, jak choćby sama sprzedaż ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Koncert charytatywny dla Adriana
Klub Sportów Wodnych „Fregata” oraz Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji Sp. z o.o. w Dąbrowie Górniczej serdecznie zaprasza na Koncert Charytatywny „Szanty” DLA ADRIANA 12 marca 2008 r, godz. 18.00 w Pałacu Kultury Zagłębia w Dąbrowie Górniczej Celem koncertu jest zebranie funduszy na sfinansowanie zakupu specjalistycznej protezy nogi oraz rehabilitacja Adriana, pozwalając tym samym na powrót do zdrowia i normalnego życia. W programie: - Koncert zespołu szantowego BEZ PANIKI - Licytacja fotografii i pamiątek żeglarskich - Koncert zespołu szantowego DRAKE Patronat honorowy: Prezydent Miasta Dąbrowy Górniczej – Zbigniew Podraza Wstęp: „cegiełka” o wartości 20 zł Zapraszamy Państwa do dokonywania dobrowolnych wpłat na konto: Fundacja „Uśmiech Dzieciom” ul. Gliwicka 11/6, 40-079 Katowice, Bank Śląski O/Katowice 14 1050 1214 1000 0022 9797 0499, z dopiskiem dla Adriana Łączymy wyrazy szacunku i z góry dziękujemy za okazaną pomoc i zrozumienie nie tylko w imieniu własnym, ale przede wszystkim w imieniu Adriana -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: sob, 02 gru 06 Nr użytkownika: 353 ![]() |
Dzięki informacji Picara byliśmy 6.03 na długo oczekiwanym koncercie Sojka Bandu. Ci, którzy też byli zapewne się ze mną zgodzą: Orkiestra potwierdziła wielką klasę, wykonując popisowo swój urozmaicony repertuar. Zespół, grając "na żywo", dał estradowy show i udowodnił, że ma w szeregach znakomitych instrumentalistów i świetnego (!) "wokalisto- konferansjera". Pan Grzegorz to dla nas nowe odkrycie, do tej pory słyszeliśmy go tylko jeden raz. Jest to talent wokalny czystej wody, z prowadzeniem koncertu też poradził sobie znakomicie! Wszyscy muzycy grali extra, więc orkiestra brzmi super, ale dla nas szczególnie miłe były popisy klawiszowca i solówki na saksofonie szefa Bandu! Przed tymi Artystami po prostu padamy na kolana. Wielki, wielki szacun Panowie!!!!! Ps. Im bardziej zachwycamy się Sojka Bandem, tym gorzej myślimy o tych, którzy TAAAKI zespół "ukrywali" przed publicznością ![]() |
|
|
![]()
|
|
Na wyraźną prośbę młodszej i ładniejszej części naszej "spółki" dodaję odnośnie koncertu z dnia 6.03.: Paniom ( nam też) oprócz Big Bandu spodobał się również młody, zdolny i przystojny wicedyrektor PKZ. Powitał gości i złożył życzenia kobietom w stylu rasowego konferansjera, czyli sprawną polszczyzną, z nutką subtelnego humoru! Bardzo nam się to podobało, wszak doceniamy ludzi inteligentnych i dowcipnych zarazem
![]() Ten post edytował Kobra wto, 11 mar 2008 - 08:49 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Ale wazelina!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:50 |