![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Czy MZUM to Pan Dyrektor TOSO? Przed, czy już po konkursie?
Wymienione wymagania to chyba dane z folderu konkretnego, już wybranego samochodu? Do wymagań nt limuzyny dorzuciłbym jeszcze dolny i górny limit cenowy, sugerowałbym markę, może nawet podgrzewane siedzenia? Rozmarzyłem się... |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
jest podpisanie:
"Kierownik Zamawiającego: Tomasz Sołtysik" ja zawsze do takich zakupow mam mieszane uczucia ale mozliwe ze stary juz zjechany (do tego Leganza to tym bardziej). Plusem jest to ze lepiej podjechac pokazac inwestorowi tereny czyms nowym i fajnym niz stara Leganza ![]() PS. ciekawe czy juz pod konkretny model ![]() A termin skladania ofert tylko do 22.03 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
napiszcie jakie macie typy (moze ktos ma 100% "typ"_
jestem ciekawy czy sie sprawdzi - zwlaszcza jak bedziemy pisac tylko 1 marke - bo jak tak to dla mnie bedzie zwykla podkladka pod oficjalny przetarg - tak jak to bylo z tymi "konkursami" na naczelnikow -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
No duzego wyboru to nie ma. Chyba tylko Passat, Vectra, A6, czy Croma. A jak sie dokladnie sprawdzi wyposazenie, to pewnie tylko jeden model spelni warunki przetargu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pewnie jakiś Peugeot z L'emira ';]
|
|
|
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
heheheh-dobre klocek,dobre:D
przypomina mi sie niedawny przetarg na samochody dla CBA,wymagania oprocz full elektryki,skory,klimy,lakieru metalik to jeszcze 16' lub 17' calowe alufelgi:D do tego CBA podalo wymiary auta i tylko jedno wpisywalo sie w kryteria-VW Passat. za 100 tys mozna miec skode octavie z takimi wymaganiami.sprawdzone.ciekawe co wygra. moze maly hazardzik-obstawiamy co kupia.moj typ-SKODA OCTAVIA wersja ambiente z silnikiem 2.0 TDI<140 KM>. Ten post edytował mary cha wto, 20 mar 2007 - 12:25 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: wto, 20 mar 07 Nr użytkownika: 577 ![]() |
Octavia nie spełnia warunków 4500 długość z SIWZ, a ma :
Długość: 4065 mm; Szerokość: 1600 mm; Wysokość: 1430 mm; Rozstaw osi: 2390 mm. Więc albo SuperB ( Prezydent Gocyła kupił takie dla Sosnowca podobno :) lub jakiś Peugeot |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Hmm, ciężko ocenić, ja myślę że już wybrali...
Natomiast na BIP pojawił się przetarg na sprzedaż pięciu samochodów: Volkswagen Transporter, 2X Leganza, Nubira i Polonez Caro.. Po dokładne informacje zapraszam na BIP. Czyli co 5 za 1? ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Octavia nie spełnia warunków 4500 długość z SIWZ, a ma : Długość: 4065 mm; Szerokość: 1600 mm; Wysokość: 1430 mm; Rozstaw osi: 2390 mm. Więc albo SuperB ( Prezydent Gocyła kupił takie dla Sosnowca podobno :) lub jakiś Peugeot E coś nie teges wymiary: Wymiary Škody Octavii (przed / po face liftingu): Długość: 4511 mm / 4507 mm Szerokość: 1731 mm / 1731 mm Wysokość: 1429 mm / 1431 mm Rozstaw osi: 2512 mm / 2512 mm -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: wto, 20 mar 07 Nr użytkownika: 577 ![]() |
Wpisałem w googlach "rozstaw osi Skoda octavia" i tak mi podało, nie sprawdzałem gdzie indziej.
Sory za wprowadzenie w błąd. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmm, ciężko ocenić, ja myślę że już wybrali... Natomiast na BIP pojawił się przetarg na sprzedaż pięciu samochodów: Volkswagen Transporter, 2X Leganza, Nubira i Polonez Caro.. Po dokładne informacje zapraszam na BIP. Czyli co 5 za 1? ![]() Jeśli to ten polonez, com go go widział kiedyś na parkingu pod magistratem, to powinni go sprzedać za 1 zł i przez rok zwracać nowemu właścicielowi koszty eksploatacji... -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
@Dami7-to na 200% ten polonez
![]() przypominam sobie ze ktos go juz chcial kupic-nawet mnie wypytywal co i jak ale nieswiadom odeslalem go na "pokoje"-ale najwyrazniej zrezygnowal. |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
A mnie jedno zastanawia:
QUOTE 7 Moc silnika nie mniejsza niż 140 KM 8 Skrzynia biegów automatyczna Po jakiego ... 140 KM? I dlaczego nie może być np. 90? Dlaczego skrzynia nie może być manualna? Co do innych to się nie czepiam, bo nie jestem upierdliwy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pytanie vacu nie powinno brzmiecc - czemu 140 a 90, ale czemu tylko 140 a nie 250 !!!
takze te 140 kM to w ramach oszczednosci !! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
pytanie vacu nie powinno brzmiecc - czemu 140 a 90, ale czemu tylko 140 a nie 250 !!! takze te 140 kM to w ramach oszczednosci !! ![]() Tyż prawda ![]() Ale na serio - fury rządowe teoretycznie muszą mieć kopa raz - żeby w razie zagrożenia wykonać te bor-ówkowe triki (czytaj żeby borowiki mogły palić gumy w wolnych chwilach), dwa - żeby ew. opancerzenie dźwignąć (tam gdzie jest ![]() ![]() Ten post edytował vacu nie, 25 mar 2007 - 21:30 |
|
|
![]()
|
|
to jest ciekawe pytanie do UM ale ludziom z UM sie nie chce odpisywac.
Obiecalem pare dni wczesniej ze wybiore sie do UM z oficjalna prosba o udost inform publ (w ramach ktorych bda te pytania) tylko ze na razie czasu i mozliwosci fizycznych brak (zwlaszcza w najblizszych 2 tyg) ale potem chetnie sie wybiore - jakbym zapomnial to prosze mi przypomniec :) Ten post edytował Hator nie, 25 mar 2007 - 23:35 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Robi się z tego tematu giełda samochodowa, lub w najlepszym razie automobil klub...
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Witam!
Ale czy nie uważacie że to jednak powinien być samochód reprezentacyjny? No jest kupowany na ładne parę lat, w końcu Leganzą jeździł Lipczyk, Talkowski i trochę Podraza więc ........ pozdro |
|
|
![]()
|
|
zakup sam. reprezentacyjnego to jedno - zachowanie zdrowego rozsadku przy wyborze to drugie
(obawa jest o to pierwsze aby wynikalo z drugiego) Ten post edytował Hator pon, 26 mar 2007 - 22:35 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 312 Dołączył: sob, 13 wrz 03 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) Nr użytkownika: 21 ![]() |
Słyszałem, że duński lewicowy premier jeździł rowerem do pracy. Może w kontekście ostatnich wydarzeń trzeba lewicy nowego podejścia do życia
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:54 |