![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: pon, 21 maj 07 Nr użytkownika: 696 ![]() |
generalnie uważam że sama siatkówka czy koszykówka czy piłka nożna nie są złe ale uważam za całkowity brak rozeznania w sporcie jeżeli ktoś mówi że nie warto dawać na dzieci i młodzież. jak sobie wychowamy swoich zawodników to bedą grać dla nas jest to skomplikowany proces wielletni ale z przyszłością. a na dzien dzisejszy wygląda to tak że jak pewna osobia straci władze to się skonczy mmks i za tym większość sekcji niestety smutne ale prawdziwe. nie jestem przeciwny żadnej dyscyplinie sportu uważam tylko że pakowanie w seniorów niema przyszłości nie stać dąbrowy na seniorski wyczynowy sport. lepeij zaiwestować w wyszkolenie młodzieży w 2 może trzech strategicznych dyscyplinach a potem czerpać z tego całymi garsciami. jeżeli ktoś ma jakieś pytania do mnie to czekam na forum. pozdrawiam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przede wszystkim chciałem Cię przeprosić, że nie zacząłem od przywitania, co teraz w imieniu pozostałych forumowiczów czynię
![]() Witaj !!! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam zdecydowanie odmienne zdanie niż TY ZIDANE:
1. Siatkówka to prosty sport do PROMOCJI MIASTA jakim jest DG. Wiesz ja otarłem sie o hokej w Sanoku przez wiele lat tam mieszkając i mając kontakt z trenerem i zawodnikami miasto przez to dostało takiego "KOPA", ze dziś jest zupełnie nie do poznania. Wiesz co dla tego miasta może znaczyc awans do LSK??? To miasto może zostać wypromowane, w TV będą transmisje i dzięki temu wszyscy zyskają. 2. Co do szkolenia młodzieży masz racje po części- wyszkolisz młodzież, zainwestujesz kasę a ona i tak odejdzie do lepszych klubówi zapomni o DG, jaki z tego wniosek??? Szkolić pod drużyny które mamy i rozwijać to drużyny seniorskie muszą być zarówno w kosza jak i siatkę. 3. Jeszcze raz proszę Cie przyjdź w środę o godzinie 17.00 pod halę porozmawiamy - jestem otwarty na dyskusje. Mamy tam spotkanieprzed meczami. Przyjdź, Ten post edytował Robert123 pon, 21 maj 2007 - 12:31 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: pon, 21 maj 07 Nr użytkownika: 696 ![]() |
no ja też chyba się nie przywitałem. sorki. wiele rzeczy mi się nie podoba w sporcie i rekreacji ale pewnie nigdy nie bede miał na nie wpływu jak zwykły mieszkaniec. coż ale ponarzekać warto. ważne że chociaż mamy normalnego prezydenta a nie kukłe na sznureczki z dwoma buldogami. (mowa o jerzyku talkowskim
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
To już se Zidane odpowiedziałeś co do finansowania... Dzięki talkowskiemu kasy miasto ma teraz mało... Po tym sezonie (ciesz się!) bedzie stworzona SSA czyli sportowa spółka akcyjna! Będą sponsorzy, właściciele z udziałami i nie tylko miasto wyłoży pieniądze! Więc nie narzekaj bo kasa od przyszłego roku napewno będzie na pozostałe sekcje! A pan Koćma? Jemu możesz być wdzięczny, że nasze pozostałe drużyny (w tym młodzieżowe i chyba tylko młodzieżowe) nie grają w II lidze i innych...
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Ale smieszne , ale śmieszne ![]() Mam sentyment do dyrektorów , np. Pan Paciej zrobił kiedyś dobrą robotę z koszykarkami. Czekamy , czekamy , czekamy pozdr.... życze siatkarom sukcesu w awansie do ligi tylko po co? takie jest moje pytanie po co mamy awansować ? czekam na odpwoiedź mam nadzieje że niebedzie skreslona jak mój wczoajszy temat. a koszykarze czekają na cud związany z reorganizacją. paranoja paranoa paranoja. i to 2 albo trzeci rok z rzędu nie mogą awansować mimo wzmocnien. kolejna paranoja. |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czekam na odpwoiedź mam nadzieje że niebedzie skreslona jak mój wczoajszy temat Proponuję, żebyś się troche uspokoił i czytal co do Ciebie się pisze. Twój temat nie został skreślony tylko połączony z juz istniejącym (o czym wczoraj Cię poinformowałem Tutaj) a dotyczącym tego samego zagadnienia. Informuję Cię również, że temat Dyskryminacja również przeniosą do tematu SHP. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
SZANOWNY ZIDANE!!
Widać do Ciebie nie przemawiają i tarafiają pewne rzeczy. Dyskusja z Tobą chyba nie ma sensu. JESZCZE RAZ MÓWIĘ, PRZYJDŹ POD HALĘ JUTRO O 17.00 porozmawiamy i GWARANTUJĘ CI, że spotkasz miłych ludzi którzy będą dyskutować z TOBĄ na wiele tematów, proszę przyjdź |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: wto, 20 lut 07 Nr użytkownika: 485 ![]() |
Nasze siatkarki graja w niebiesko czarnych bądź biało czerwonych strojach...a jakie są oficjalne barwy klubowe i herb?
Mod: Przeniosony z tematu I Liag Siatkówki Kobiet Ten post edytował Zibar pon, 11 cze 2007 - 11:25 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 12 Dołączył: wto, 20 lut 07 Nr użytkownika: 485 ![]() |
Czy naprawde nikt nie jest w stanie udzielic mi odpowiedzi?
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
![]() ale co on oznacza to wie chyba tylko tworca i ci ktorym to wyjasnil ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Dzieki za herb a wiesz może jakie są oficjalne barwy klubowe?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Niebiesko - Biało - Niebieskie <- To barwy klubu...
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Christianus zadał pytanie to mu odpowiedziałem... Pisałem to do niego nie do Ciebie...oO
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Wszystkiego dowiemy się w niedługim czasie... Zapewniam
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Przy siatce i pod koszem
[2007-07-10 14:32:21] Drużyna siatkarek MMKS Dąbrowa Górnicza ma już domknięty skład, który wystąpi w LSK. Do końca lipca zostanie przyjęty statut, który ureguluje sprawy organizacyjne i wszelkie kwestie dotyczące struktury klubu. - Z klubu odeszła Urszula Jędrys-Szynkiel, Andrea Pavelkova i Izabela Kunc. Nowe zawodniczki to Katarzyna Wysocka, Magda Piątek i Marta Czerwińska – mówi Piotr Wyrozumski, dyrektor MMKS. -Ustaliliśmy także warunki kontraktu z Ewą Cabajewską. Za kilka dni, gdy tylko pojawi się w Polsce podpisze umowę – dodaje. Wiele emocji wzbudza sprawa sponsora klubu. Pojawia się na ten temat sporo spekulacji i pogłosek. - Finalizujemy kwestie sponsorskie. Już wkrótce wszystko się wyjaśni. Na razie ze względu na tajemnicę handlową nie możemy ujawniać żadnych szczegółów – mówi Robert Karlik, prezes MMKS. Jak zapewniają w klubie finanse w przyszłym sezonie nie będą problemem a budżet pozwoli na występy w ekstraklasie. Nie jest też tajemnicą, że MMKS od nowego sezonu będzie klubem dwusekcyjnym. Oprócz siatkarek w jego strukturach pozostanie drużyna koszykarzy. Pozostałe sekcje przejdą pod skrzydła Centrum Sportu i Rekreacji. - Priorytetem w tej chwili są występy siatkarek w LSK. Jednak nie ma obaw o rozgrywki koszykarzy. Drużyna została zgłoszona do rozgrywek, wpłaciliśmy opłatę startową. Prawdopodobnie uda się również pozyskać jakieś wzmocnienia składu – wyjaśnia Piotr Wyrozumski. Wszystkie zmiany organizacyjne mają na celu sprofesjonalizowanie klubu i dostosowanie go do standardów sportu zawodowego. Sezonowy znak zapytania Niedawno prezes Karlik i trener Waldemar Kawka byli w Kaliszu na spotkaniu przedstawicieli klubów i władz LSK. Omawiano na nim kwestie związane z przyszłym sezonem. Niestety nie udało się ustalić kalendarza rozgrywek. Na razie wiadomo, że na pewno nie wystartują we wrześniu. - To wynik udziału reprezentacji Polski w imprezach międzynarodowych – tłumaczą w klubie. Start ligi we wrześniu kolidowałby z turniejem finałowym Mistrzostw Europy. W listopadzie siatkarki wystąpią w Pucharze Świata. Dlatego nie jest wykluczone, że ziści się „czarny scenariusz” i LSK zainauguruje sezon dopiero w grudniu. Ostateczna decyzja w tej kwestii należy do władz ekstraklasy. Robić swoje Bez względu na terminy startu ligi przygotowania siatkarek i pierwsze treningi rozpoczną się tak jak planowano już wcześniej czyli na początku sierpnia. Około połowy sierpnia powinna odbyć się oficjalna prezentacja drużyny i strojów zawodniczek. Do tego czasu poznamy sponsora, nowy statut oraz strategię promocyjną klubu. - Współpraca z miastem cały czas układa się dobrze. Na pewno podejmiemy wspólne działania promocyjne, które przyciągną kibiców do hali „Centrum” – tak o planach promocyjnych mówi Piotr Wyrozumski. Cel debiutanckiego sezonu w LSK się nie zmienia. Tak jak już nieraz zapowiadano, po rundzie zasadniczej siatkarki mają uplasować się na takiej pozycji, która pozwoli im bez baraży utrzymać się w ekstraklasie. Przemysław Kędzior Mod: Teks jest juz zamieszczony w temacie Przygotowania do LSK Ten post edytował Zibar czw, 12 lip 2007 - 09:28 |
|
|
![]()
|
|
Klub przeszedł reorganizacje i zmienił nazwę, ale przede wszystkim strukturę i dlatego proponuje tym samym zakończyć ten temat, nowe posty dot. MKS-u przeniosłem do nowego tematu o MKS-e i tam prosze pisać dalej, jak również w temacie dot CSiR, który przejął część (a właściwie większość sekcji) klubu MMKS.
Link do tematu MKS Link do tematu CSiR Ten post edytował Zibar pią, 14 wrz 2007 - 08:52 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:03 |