![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Na Piłsudskiego ozdoby już wiszą
![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
A czy choinka sama w sobie nie jest kiczem i tandetą ? Sama w sobie nie, bo są choinki i choinki. Na niektóre patrzy się z przyjemnością. Dla mnie całe to zadęcie Bożego Narodzenia jest rekordem obciachu ale kocham to. Poza tym może lepiej byłoby wybrać jakąś jedną ulicę i "wystroić" ją ładnie i porządnie zamiast zamawiać ze 400 byle jakich "ozdóbek". Jak kiedyś będzie całe miasto w ozdobach to by można pomyśleć o jakichś szczególnych bajerach. Na razie ja bym jednak szedł w w ilość i zadowolenie większej części miasta. Przyznam, że sam myślę o jakichś ozdobach na balkonie w tym roku. Oczywiście będą max kiczowate i obciachowe ![]() Na Piłsudskiego ozdoby już wiszą ![]() W Gołonogu też wieszają. Chyba nie mogą się zdecydować czy Wybickiego ma mieć ozdoby z dwóch czy tylko z jednej strony. Dziś jakieś urzędowe konsylium stało, myślało, a potem przewieszali już powieszone ozodoby ![]() Ten post edytował bzenek pią, 27 lis 2009 - 18:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Te ozdoby na Piłsudskiego jakieś takie malutkie, jakoś nie rzucają się w oczy.
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Ruszyło wieszanie światełek 2010. Wczoraj robili na Redenie.
![]() Nie wiem kto wygra wybory ale zwycięzca na dobry początek powinien dokupić całą furę nowych ozdób ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zamiast ładować pieniądze w kampanie mogliby kupić ozdoby
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
A za energię niby jak?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 119 Dołączył: śro, 05 sie 09 Skąd: DG Nr użytkownika: 3,404 Płeć: Kobieta ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Dla każdego mieszkańca z osobna?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 119 Dołączył: śro, 05 sie 09 Skąd: DG Nr użytkownika: 3,404 Płeć: Kobieta ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Bardziej chodzi o rachunki za prąd dla miasta. Znaczy pentagon plus jednostki... Ale z tego to nie wynika i pisze tak, jakby Krzysztof miał moc negocjacji dla całego miasta czyli mieszkańców również ![]() taaaaaaaaaaaaaaa a czy któryś z punktów jego programu nie wygląda przypadkiem jakby chciał obniżyć cenę margaryny we wszystkich dąbrowskich biedronkach? Ten post edytował Aszz wto, 30 lis 2010 - 09:12 |
|
|
![]()
|
|
taaaaaaaaaaaaaaa Sorry - za stroną krzysztofstachowicz.pl "Niższe koszty życia Obniżenie podatków, zahamowanie wzrostu cen wody, obniżenie opłat za wywóz śmieci oraz energię elektryczną." Ja to jednoznacznie rozumiem, że będę płacił niższe podatki, mniej za wodę, wywóz śmieci i energię elektryczną. Bo to są dla mnie niższe koszty życia. |
|
|
![]()
|
|
taaaaaaaaaaaaaaa Sorry - za stroną krzysztofstachowicz.pl "Niższe koszty życia Obniżenie podatków, zahamowanie wzrostu cen wody, obniżenie opłat za wywóz śmieci oraz energię elektryczną." Ja to jednoznacznie rozumiem, że będę płacił niższe podatki, mniej za wodę, wywóz śmieci i energię elektryczną. Bo to są dla mnie niższe koszty życia. Kurde, czuje się jak sztabowiec Stachowicza;) O przetargu na dostawę prądu mówił w WSB - stad mam takie info. Spójrz na punkt o śmieciach. Też pewnie mowa tylko o tych komunalnych, co je odbiera np z MZBMu Alba. Trudno, żeby miał wpływ na cennik w innych firmach< no może w Interpromexie ma;)> |
|
|
![]()
|
|
Wiesz co, mam takie dziwne wrażenie, że koszt prądu i wywozu śmieci z Pentagonu i innych miejskich budynków to promil budżetu miasta. A poza tym - cytat z jego strony wyraźnie sugeruje, że chodzi o koszty ponoszone przez obywateli, więc to po prostu bezczelna ściema. Nie pierwsza zresztą.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
klasyczna kiełbacha wyborcza...
-------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Też pewnie mowa tylko o tych komunalnych, co je odbiera np z MZBMu Alba. Trudno, żeby miał wpływ na cennik w innych firmach< no może w Interpromexie ma;)> nie bardzo ma ![]() koszty wywozu nieczystości reguluje jakiś przepis...ale nie dokładnie jestem w stanie go wskazać...może mi sę uda wieczorem... |
|
|
![]()
|
|
Choinka w centrum wygląda strasznie słabo i ubogo...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 168 Dołączył: pon, 27 mar 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 196 Płeć: Kobieta ![]() |
Choinka w centrum wygląda strasznie słabo i ubogo... ![]() Rok w rok to samo i ze świętami i sylwestrem,szkoda słów... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:22 |