![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 36 Dołączył: śro, 15 lis 06 Nr użytkownika: 294 ![]() |
Kończe rozmowe na tym forum, bo to faktycznie nie ma sensu , z jednej strony piszecie ,że każdy może tu wypowiadać swoie opinie a z drugiej strony dostaje ostrzeżenia od moderatora, coś tu chyba nie gra.
Faktycznie ludzie pracujący w sztabie p. Meresa może nie poszaleli z kampanią , ale myślałem,że liczy sie człowiek (czytaj Kandydat). Co do programu kontrkandydata ,czytałem zapis jego chata, jeżeli znajdujecie tam konkrety to bardzo mi przykro, bo takie konkrety to ja i wielu ludzi może przedstawiać. Pozdrawiam i życzę zdrowego rozsądku. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Adam dzieki za informacje z BIP ;-)
Tak patrze na strone Pana Meresa i moze mi ktos podpowiedziec gdzie tam jest jego program wyborczy, co chce zmienic w naszym miescie bo ja tam tego nie widze... |
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Kończe rozmowe na tym forum, bo to faktycznie nie ma sensu , z jednej strony piszecie ,że każdy może tu wypowiadać swoie opinie a z drugiej strony dostaje ostrzeżenia od moderatora, coś tu chyba nie gra. Faktycznie ludzie pracujący w sztabie p. Meresa może nie poszaleli z kampanią , ale myślałem,że liczy sie człowiek (czytaj Kandydat). Co do programu kontrkandydata ,czytałem zapis jego chata, jeżeli znajdujecie tam konkrety to bardzo mi przykro, bo takie konkrety to ja i wielu ludzi może przedstawiać. Pozdrawiam i życzę zdrowego rozsądku. Otrzymałeś ostrzeżenie za zaśmiecanie forum nieobrobionymi tekstami z BIP a nie za poglądy. Moim zadaniem jest dbanie o czytelność tego Forum.I dla twojej informacji to szczegółowy program wyborczy kontrkandydata nie jest zamieszczony w czacie, ale również znajduje się na forum Ten post edytował pozdrawiam śro, 15 lis 2006 - 23:29 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kończe rozmowe na tym forum, bo to faktycznie nie ma sensu , z jednej strony piszecie ,że każdy może tu wypowiadać swoie opinie a z drugiej strony dostaje ostrzeżenia od moderatora, coś tu chyba nie gra. Faktycznie ludzie pracujący w sztabie p. Meresa może nie poszaleli z kampanią , ale myślałem,że liczy sie człowiek (czytaj Kandydat). Co do programu kontrkandydata ,czytałem zapis jego chata, jeżeli znajdujecie tam konkrety to bardzo mi przykro, bo takie konkrety to ja i wielu ludzi może przedstawiać. Pozdrawiam i życzę zdrowego rozsądku. Dostales ostrzezenie mimo prosby moderatora/admina/boosa czy kogos tam ![]() ![]() Wlasnie liczy sie czlowiek drogi Adamie! I popatrz jak podszedl np. do tego forum Pan Meres, a jak Pan Podraza. Ile spotkan mial Pan Meres z ludzmi w naszym miescie, a ile Pan Podraza? Idac dalej, zobacz sobie glupia strone www dwoch kandydatow. Nawet dzis po wynikach Pan Podraza wszedl na forum i napisal posta. Tak trudno Panu Meresowi napisac pare zdan do nas? Przestan sie tak obrazac bo sam zaczales ta wymiane zdan :) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 54 Dołączył: wto, 07 lis 06 Nr użytkownika: 265 ![]() |
Kończe rozmowe na tym forum, bo to faktycznie nie ma sensu , z jednej strony piszecie ,że każdy może tu wypowiadać swoie opinie a z drugiej strony dostaje ostrzeżenia od moderatora, coś tu chyba nie gra. Faktycznie ludzie pracujący w sztabie p. Meresa może nie poszaleli z kampanią , ale myślałem,że liczy sie człowiek (czytaj Kandydat). Co do programu kontrkandydata ,czytałem zapis jego chata, jeżeli znajdujecie tam konkrety to bardzo mi przykro, bo takie konkrety to ja i wielu ludzi może przedstawiać. Pozdrawiam i życzę zdrowego rozsądku. Nikt Cie z forum nie wywala! Najlepiej obrazić sie na cały świat schować głowe i uciec. A jak uważasz ze "kontrkandydat" nie ma programu to wejdź na jego strone gdzie jest cały jego program. -------------------- .
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: śro, 04 paź 06 Nr użytkownika: 225 ![]() |
Cześć! Witam! Dzisiaj melduję się karnie na FORUM i chcę Wam podziękować za wszystko. Mimo braku czasu czytałem Wasze posty i wiele razy wychodziłem z siebie. Nie pisałem? Wy młodzi wyobrażajcie sobie faceta po 50-ce bez pomocy młodych obsługującego komputer życzę dużej wyobraźni. Wiele rzeczy robiłem sam, wiele spraw pozostawało nie załatwionych i dzisiaj muszę to wszystko odrabiać. Nie żałuję bo poznałem wielu nowych ludzi w tym Was, wielu ludzi oddało na mnie głos, jestem Wam wszystkim bardzo wdzięczny. Chciałbym Wam powiedzieć że bardzo się starałem i dziękuję za poparcie i wiele ciepłych słów. Co dalej? Odpowiem na putania i wątpliwości. Jestem po turze rozmów z oboma kandytatami i dziwią mnie spekulacje że popieram kogoś i że zrobię sobie zdjęcie/kursor post 294 ja naprawdę mam dystans do swojego wyglądu ale nie mogę dać drugi raz fotografii z Talkowskim proszę to przyjąć jako pewnik/ chcę rozmawiać o RACJI STANU dla Dąbrowy Górniczej nawet gdy warunkiem będzie moje zniknięcie z naszego miasta. Co jest tą racją stanu ano możliwość naprawy wielu spraw w mieście dla dobra miasta. Ogólniki ale fakt. Mówimy dąbrowiak ale czy to znaczy wszystko? Racja stanu nie ma znaczenia z miejscem urodzenia, pochodzeniem i zamieszkaniem jest kategorią innego wymiaru jest psychką i chrakterem. Obaj mają plusy i minusy. Meres plus to możliwość oceny z zewnątrz miasta i doświadczenie w mundurowym zarządzaniu minus to zaplecze Talkowski z swoimi ludzmi ale też zobowiązania do struktur. Podraza to lekarz który lubi i musi słuchać ludzi/ważne/ za nim jednolita struktura i chyba bardziej kompetentna, wolny od zależności innych niż w naszym mieście. Minus to SLD-dla mnie ważny. Propozycje Podrazy są bardziej klarowne i konkretne Meres ma dla wszystkich ofertą i to niestety przypomina mi Talkowskiego. Na kogo głosować? to Wasza decyzja Ja wstrzymam się od głosu. Mam kilka ofert i myślęże mogę się przydać. Jeżeli nowy PM skorzyta to dla mnie dobrze jeżeli nie to mam inne zajęcia. Dzięki za wszystko pozdrawiam Henryk Zaguła
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Witam!
Ale czego Wy chcecie od tego Meresa jak można wiedzieć coś o mieście jak się w nim nie mieszka od grubo 10 lat jak podaje jego zwolennik/sztabowiec Adam ( 1995-97 ) chyba sam dokładnie nie wie kiedy jego szef wyjechał. Zajął się swoją karierą i miał w nosie DG. Meres zachowuje się jak marynarz pozakładał sobie porty po Polsce i od czasu do czasu do nich wpada. Wczoraj Piekary Sląskie dzisiaj Dąbrowa Górnicza jutro może Ciechanów. Skoro były to te lata (95-97) to zapamiętał z DG jednego człowieka Marka Dula prezydenta DG z którym dobrze układała mu się współpraca. Więc nie dziwcie się że układa się z Talkowskim, który biedaczek nie wie o co chodzi bo wszyscy mu mówili że ma prezydenta w kieszeni na następne 4 lata. To Marek Dul oraz jego poplecznicy sterują Talkiem i szykują dla siebie wygodne stołki teraz pod szyldem PO. A propos ciekawej strony www Pana Meresa to jak zobaczyłem jaka jest jego ulubiona książka to ....... sorry generał-marynarz zatrzymał się na lekturach szkolnych |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
@ Henryk Zaguła
Dziękujemy za obecność na forum - jak łatwo zauważyć nie jest to powszechne wśród kandydatów na prezydenta naszego miasta. Szkoda, że nie wszedł Pan do II tury, jeszcze większa szkoda, że znika Pan z Rady. |
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
A mi pozostaje tylko w imieniu Forum podziękować Panu Henrykowi Zagule za poważne potraktował naszego forum. Liczymy na częstsze wizyty i wymianę poglądów.
Ten post edytował pozdrawiam czw, 16 lis 2006 - 01:01 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: śro, 04 paź 06 Nr użytkownika: 225 ![]() |
Hator! Dzięki Ci za wszystko wiem że nie należysz do moich fanów ale dałeś mi wiele cennych uwag i za to dzięki. Mobilizowałeś mnie i wymagałeś to dobrze bo trzeba wymagać. Myślę że kiedyś będę mógł zobaczyć Twoją twarz i powiedzieć Ci dzięki.
Do wszystkich! Nie obrażajcie innych i nie obrażajcie się. Szkoda Waszego zdrowia bo i tak wszyskto będzie tak jak ma być. Nie rezygnujcie ze swoich marzeń ale nie dajcie się mnipulować. Żyjcie swim życiem bo nikt nie podejmnie decyzji za Was. Henryk Zaguła |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Taki maly OT:
uuuf :) caly sie zaczerwienilem :) Podziekowalem juz na PM ale tak jakos mi lyso i chce jeszcze raz podziekowac publicznie. Osobiscie zaluje ze nie ma Pana w Radzie Miejskiej (dla mnie Pan byl gwarantem na radnego, co do prezydenta - jak wspominalismy "bylo Pana za malo") mam nadzieje (jak inne tutaj osoby) ze bedzie Pan czesto goscil na forum - chetnie podyskutujemy i dowiemy sie co nieco za kulis dabrowskiej sceny ![]() a wracajac do tematu @ Adam - nikt tu nie mowi, ze p Meres jest fe - tylko prosimy o program i konkrety. Napewno byloby inaczej, gdyby sam pan Meres sie tu zjawil i osobiscie wyjasnil co i jak-dostawal odemnie maile z prosbami o uczestnictwo, o czat - a jakos go nie ma, mimo ze jest zarejestrowany na forum. Ale skoro nie ma czasu/checi/mozliwosci to musimy przyjac taka a nie inna postawe wobec niego tzn. bardziej opowiadajac sie za Podraza i programem, ktory przynajmniej jest (a nie jak u p. Meresa) Swoja droga - mozna dyskutowac czy napisanie na zwyklej www 30 hasel mozna uwazac za program. Ale wlasnie Meresowi brakuje tych "dwudziestu paru" i w tym m.in. jest roznica. pozdr Ten post edytował Hator czw, 16 lis 2006 - 00:06 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Panie Henryku
Ktoś to ładnie powiedział że wyborcy, nie są workiem ziemniaków by móc ich komuś przekazać. Nie mniej jednak chciałbym się dowiedzieć, czy dobrze zrozumiałem. Nie chce pan się określić, który z kandydatów jest panu bliższy i jeśli miałby pan podpowiedzieć coś osobom, którzy oddali swój głos na pańską osobę, nie zrobi pan tego? Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do częstego odwiedzania forum i aktywnego pisania. Wszyscy na tym zyskamy.. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
Młodzi Demokraci PO w taki sposób reklamują Meresa:
QUOTE Zbigniew Meres w II turze wyborów prezydeckich!!!! Zbigniew Meres nasz kandydat, Honorowy Obywatel Dąbrowy Górniczej zmierzy się w drugiej turze wyborów prezydenckich z Posłem Sojuszu Lewicy Demokratycznej (SLD) Zbigniewem Podrazą. Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy oddali głos na naszego kandydata na Prezydenta Miasta!!! 26 listopada druga tura wyborów! Nie pozwólmy, żeby wróciły czasy Lipczyka(SLD)!!! Oddajmy swój głos na Zbigniewa Meresa!!! Krzysztof Markowski. MERES PROWADZI!!! Według internetowego badania opinii publicznej zamieszczonego na stronie www.hoga.pl wybory na Prezydenta Dąbrowy Górniczej wygrywa Zbigniew Meres, który w drugiej turze zmierzyłby się z Jackiem Kościelniakiem z PiS-u. Szczegóły badania: Który kandydat na prezydenta Dąbrowy Górniczej jest Twoim zdaniem najlepszy? 1. Meres Zbigniew (PO) 34,39 % 2. Kościelniak Jacek (PiS) 22,93 % 3. Talkowski Jerzy (niezależny) 19,75 % 4. Zaguła Henryk (niezależny) 14,65 % 5.Podraza Zbigniew (SLD+SDPL+PD+UP) 3,18 % 6. Binduchowska-Lach Agnieszka (PPP) 2,55 % 7. Jędrzejewski Maciej (Samoobrona) 2,55 % I co ja mogę napisać. Jestem rozczarowany poziomem PO w DG. Chciałbym znaleźć jakiś sposób zainteresowania centrali PO tym co się dzieje w DG |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Młodzi Demokraci PO w taki sposób reklamują Meresa: I co ja mogę napisać. Jestem rozczarowany poziomem PO w DG. Chciałbym znaleźć jakiś sposób zainteresowania centrali PO tym co się dzieje w DG Prawdę powiedziawszy rozważam napisanie maila ![]() ![]() ![]() @H.Zaguła - moje uznanie dla Pana. Pozdrawiam i liczę, że Pan o nas nie zapomni. Ten post edytował Dami7 czw, 16 lis 2006 - 09:13 -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 302 ![]() |
Gdzie tam PiS, gdzie? Pff ;]
Ja głosowałam na pana Zbyszka Podrazę, gdyż bardzo szanuję go ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: śro, 08 lis 06 Nr użytkownika: 269 ![]() |
Szanowni Państwo!
Serdecznie dziękujemy mieszkańcom naszego miasta za poparcie udzielone w wyborach samorządowych dla kandydatów Prawa i Sprawiedliwości. Dzięki Państwa głosom po raz pierwszy w Dąbrowie Górniczej uzyskaliśmy realny wpływ i możliwość podejmowania współodpowiedzialnych decyzji, które realizowane będą przez nowo wybranego Prezydenta oraz nowo wybraną Radę Miasta. W wyniku demokratycznego procesu wyboru, jak również niezależnej decyzji podejmowanej przez Państwa przy urnie wyborczej zmienimy jakość i mentalność funkcjonowania administracji. Będziemy realizować tylko i wyłącznie dobrze rozumiany interes publiczny współpracując z tymi, którzy utożsamiają się z powyższymi wartościami. Jednocześnie zwracamy się do naszych wyborców i sympatyków o oddanie swojego głosu w II turze wyborów na prezydenta miasta Dąbrowa Górnicza na kandydata Platformy Obywatelskiej Pana Zbigniewa Meresa. Z poważaniem Jacek Kościelniak Poseł na Sejm RP |
|
|
![]()
|
|
Czy mogę prosić tylko o odpowiedz na jedno pytanie: czy PiS wszedł w koalicje z Komitetem Talkowskiego???
|
|
|
![]()
|
|
No to skoro PiS w Dąbrowie popiera osobe (Zbigniew Meres) ktora nie ma wizji na miasto, na stronie www nie ma programu co chce zrobic w naszym miescie to tylko pozostaje sie zalamac.
Rowniez chce sie dowiedziec czy Dąbrowski PiS wszedł w koalicje z KT? Ten post edytował Bartek czw, 16 lis 2006 - 13:01 |
|
|
![]()
|
|
No to skoro PiS w Dąbrowie popiera osobe (Zbigniew Meres) ktora nie ma wizji na miasto, na stronie www nie ma programu co chce zrobic w naszym miescie to tylko pozostaje sie zalamac. Rowniez chce sie dowiedziec czy Dąbrowski PiS wszedł w koalicje z KT? Nie jest źle. Widziałem że Pan Meres już dzisiaj postował w tym temacie ale w ostatniej chwili się wycofał. Przypomina mi się Henryk Zaguła który również miał wielkie opory przed Forum i jakoś mu się nic nie stało. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: śro, 08 lis 06 Nr użytkownika: 269 ![]() |
Szanowni Państwo!
Prawo i Sprawiedliwość jeszcze przed wyborami zawarło deklaracje o współpracy z Platformą Obywatelską. Żadne inne porozumienia nie miały miejsca. z poważaniem Jacek Kościelniak |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 03:14 |