![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
No część słupków zostało zdemontowanych. Powstało chyba z 6 miejsc parkingowych które i tak są cały czas zajęte --- niech zgadne pewnie przez samych kupców. Teraz tylko czekam jak ich dochody gwałtownie pójdą do góry. Przecież to słupki były winne całemu złu w tej okolicy
Ten post edytował kwintosz pią, 29 wrz 2006 - 12:36 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: pią, 21 maj 04 Nr użytkownika: 92 ![]() |
Ojoj! Czyżby ludzie prezydenta sami sobie podkładali pluskwy, żeby je potem znaleleźć�??? Śmierdzi prowokacją Arciszewskiego i Dula??? Czyżby po to, żeby odwrócić uwagę od nakazu zapłaty 97 mln złotych przez Gminę na skutek głupoty i wywołania awantury z mitexem???
Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 22:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Tale chyba sobie sam te podsłuchy podkłada. No Dulek to jeszcze lepszy krętacz. Ciekawe ilu ludzi ma dostęp do tych gabinetów. Pewnie niewiele osób. Do tego dochodzi monitoring um itp to ja moge sie ciupnąć że to zaufane osoby tala poprostu robią prowokacje.
Domniemywanie żeby jakaś firma (czyli mitex) podsłuchiwała tala jest śmieszna. Ja też miałem taki podsłuch i z biedą było coś słychać przez jedną scianę. To tala najwyraźniej mogła podsłuchiwać jego sekretarka. Poparcie społeczne wobec tych 2 panów jest żadne , prokurator na karku więc próbują jeszcze coś wykombinować. Talus idz chłopie juz na emeryturke jak nawet swojego gabinetu nie jesteś w stanie upilnowaś. Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 22:52 |
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Niezly klimat. Koles ma niezle schizy. Ciekawe jak sie ta sprawa zakonczy :). Choc ja rowniez mam dziwne przeczucie, ze ten podsluch mogli podlozyc ludzie prezydenta aby miec nad niem pelna kontrole (zapewne on o tym nie wiedzial). Tak to jest jak mamy "Rzad oficjalny" :)
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
No to mamy własną aferę. Ciekaw jestem niezmiernie czyje nazwisko pojawi się przed słowem "gate"
Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 22:52 |
|
|
![]()
|
|
No jak zwykle nic sie nie pojawi. Przecież to nie pierwszy raz z tymi podsłuchami. Ostatnio nic nie wynikło to i teraz też nic się nie dowiemy. Tale to by pewnie chciał żeby to był mitex gate albo wodociągi gate.
Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 22:53 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 392 Dołączył: sob, 07 lut 04 Skąd: DG - Stary Gołonóg Nr użytkownika: 42 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z resztą - jakby to brzmiało: Dąbrowa GórniczaGate? TaloGate? PodsłuchyUTalesaWBiurzeWKwiatkachIZaDrzwiamiGate?
![]() A słowo gate to chyba brama ale w naszym kochanym polskim grajdołku już tak się przyjłeło -że to synonim afery, a nie (między innymi) część nazwy hotelu w Waszyngtonie - i chyba tak zostanie. Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 22:55 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
A ja kiedyś, od kolegi pracującego w UM, usłyszałem: "Talkowski jest tylko prezydentem na papierze. Na prawdę rządzi jego otoczenie robiąc własne interesy na koszt miasta". Wydało mi się to wtedy lekko przesadzone, ale teraz... Może właĹśnie to otoczenie chce mieć kontrolę nad prezydentem ?
Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 22:56 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Proponuję nazwy dla afery:
Sexgate - Kupcygate - Geantgate - Camelgate - Bledowdesertgate - Beavergate - Marketgate - ... Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 22:56 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: czw, 03 cze 04 Nr użytkownika: 99 ![]() |
QUOTE Ciekawe ilu ludzi ma dostęp do tych gabinetów. Pewnie niewiele osób. Do tego dochodzi monitoring um itp to ja moge sie ciupnąć że to zaufane osoby tala poprostu robią prowokacje. Całkowicie sie zgadzam ... zwłaszcza że to podobno badziewiasty sprzet- nikt komu by zależało na podsłuchu nie zostawiłby "zabawki" z targowiska. ehhhh może komuś potrzebny jest rozgłos, a może ktoś chce dzięki tej "aferze" kogos innego pogrążyć :wink: Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 22:57 |
|
|
![]()
|
|
Jedno jest pewne. Istniej ktoś komu zależy, żeby był o jeden ruch do przodu. To, że podsłuch to zabawka z targu, nic nie znaczy. Może właśnie dlatego z targu, bo wystarczy, a nie wskaże na udziału specjalistów.
Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 22:58 |
|
|
![]()
|
|
No to se tera mogiemy oblukać te donice i framugie... http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35063,2118976.html
A co do różnych gate, to dopisałbym jeszcze QrnikGate, VineyardGate i PogoriaLakeFourGate. Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 22:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
QUOTE(TeodorMotor) ... PodsłuchyUTalesaWBiurzeWKwiatkachIZaDrzwiamiGate ... ![]() ![]() ![]() Tym hasłem rozwaliłeś mi konstrukcję.. Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 22:59 -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
MITEXgate,
w3minutygate, niewiadomojeszczecoalepewniechodziopieniądzegate. Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 23:00 |
|
|
![]()
|
|
QUOTE TeodorMotor napisał: ... PodsłuchyUTalesaWBiurzeWKwiatkachIZaDrzwiamiGate ... Tym hasłem rozwaliłeś mi konstrukcję ... Zaiste, nie takowe były zamiary me. Wybacz. ![]() ![]() ![]() Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 23:03 |
|
|
![]()
|
|
Widze że tale znalazł drugą ofiare afery. Oprócz mitexu podobno tala podsłuchuje też ispat. Ten koleś jeszce troche i wywoła międzynarodową afere a inwestorzy uciekną z naszego miasta.
Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 23:02 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
A może ta pluskwa to ... przygotowania do nowego reality show pt. BIG THALLER!
Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 23:03 -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]()
|
|
QUOTE(Misiek) A może ta pluskwa to ... przygotowania do nowego reality show pt. BIG THALLER ! KOC-JAN-SHOW Ten post edytował kwintosz czw, 28 wrz 2006 - 23:04 |
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Zaraz sie okaze, ze to MY go podsluchujemy
![]() Po to zeby moc go potem obsmarowac na lamach forum Strzezcie sie drodzy koledzy 8) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 11:12 |