IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Doładowanie konta Orange na kartę, Doładowanie o 100zł za 60,2zł
aston
post nie, 08 sty 2012 - 12:57
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 1,404

Mam do sprzedania doładowanie konta Orange na Kartę (poza Zetafon) za pomocą Przelew SMS
usługa opisana na stronie Orange: Orange - Przelew SMS

Obecnie w taryfach Orange na kartę nie trzeba doładowywać konta zdrapkami, a aby przedłużyć ważność konta na połączenia wychodzące wystarczy raz na rok wysłać darmowego SMSa o treści START pod bezpłatny numer 8002
Usługa opisana na stronie Orange: Orange - 1 rok ważności konta

Osobiście mam taryfę Orange Free na Kartę
Ja kupuję doładowania (kody, zdrapki, czy doładowania elektroniczne z banku) i do każdego dostaję pakiet GB na transfer danych, jednak po każdym doładowaniu zostają mi środki na koncie (więcej korzystam z internetu niż dzwonię z tego numeru) dlatego mogę ten nadmiar sprzedać.
Zysku z tego nie mam, ale znacznie obniża mi to koszt internetu mobilnego (np kupuję doładowanie 100/110 za 100zł Orange daje mi 6GB transferu + 110zł na konto + 5zł na Skarbonkę, a środki z konta sprzedaję za 69zł i w ten sposób za 31zł mam 6GB).

Mogę sprzedać doładowanie w przedziale 100 do 200zł (lub wielokrotność) w cenie 60% wartości doładowania + 20gr (czyli np za doładowanie 100zł = 60zł + 20gr ... 20gr to koszt wykonania przelewu niezależnie od jego kwoty do 200zł).
Taki przelew z reguły wykonuje się w przeciągu 20 minut, a oczywiście interesowałby mnie osobiste przeprowadzenie ewentualnej transakcji w Strzemieszycach.

Jeśli ktoś ma pytania ogólne co do tego doładowania to proszę pisać w tym temacie, jeśli są to jakieś konkretne pytania czy oferty to proszę pisać przez wiadomość prywatną.

Na wszystkie pytania postaram się szybko odpowiedzieć.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
aston   Doładowanie konta Orange na kartę   nie, 08 sty 2012 - 12:57
Prosty   Polecam   nie, 08 sty 2012 - 19:20
aston   CYTAT(Prosty @ nie, 08 sty 2012 - 21...   nie, 08 sty 2012 - 19:34
michall   Czy jest to nadal aktualne?   śro, 07 mar 2012 - 16:44
aston   Nieaktualne. Orange skasowało tą usługę praktyczn...   pią, 30 mar 2012 - 20:26

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:20
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza