Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Doładowanie konta Orange na kartę
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > BAZAR
aston
Mam do sprzedania doładowanie konta Orange na Kartę (poza Zetafon) za pomocą Przelew SMS
usługa opisana na stronie Orange: Orange - Przelew SMS

Obecnie w taryfach Orange na kartę nie trzeba doładowywać konta zdrapkami, a aby przedłużyć ważność konta na połączenia wychodzące wystarczy raz na rok wysłać darmowego SMSa o treści START pod bezpłatny numer 8002
Usługa opisana na stronie Orange: Orange - 1 rok ważności konta

Osobiście mam taryfę Orange Free na Kartę
Ja kupuję doładowania (kody, zdrapki, czy doładowania elektroniczne z banku) i do każdego dostaję pakiet GB na transfer danych, jednak po każdym doładowaniu zostają mi środki na koncie (więcej korzystam z internetu niż dzwonię z tego numeru) dlatego mogę ten nadmiar sprzedać.
Zysku z tego nie mam, ale znacznie obniża mi to koszt internetu mobilnego (np kupuję doładowanie 100/110 za 100zł Orange daje mi 6GB transferu + 110zł na konto + 5zł na Skarbonkę, a środki z konta sprzedaję za 69zł i w ten sposób za 31zł mam 6GB).

Mogę sprzedać doładowanie w przedziale 100 do 200zł (lub wielokrotność) w cenie 60% wartości doładowania + 20gr (czyli np za doładowanie 100zł = 60zł + 20gr ... 20gr to koszt wykonania przelewu niezależnie od jego kwoty do 200zł).
Taki przelew z reguły wykonuje się w przeciągu 20 minut, a oczywiście interesowałby mnie osobiste przeprowadzenie ewentualnej transakcji w Strzemieszycach.

Jeśli ktoś ma pytania ogólne co do tego doładowania to proszę pisać w tym temacie, jeśli są to jakieś konkretne pytania czy oferty to proszę pisać przez wiadomość prywatną.

Na wszystkie pytania postaram się szybko odpowiedzieć.
Prosty
Polecam smile2.gif
aston
CYTAT(Prosty @ nie, 08 sty 2012 - 21:20) *
Polecam smile2.gif

Dziękuję za udaną transakcję smile2.gif
Pozdrawiam

Oczywiście ogłoszenie nadal aktualne, ponieważ jeszcze mi trochę doładowań zostało.
michall
Czy jest to nadal aktualne?
aston
Nieaktualne.

Orange skasowało tą usługę praktycznie więc temat można zamknąć.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.