![]() |
![]() |
Guest_Anonymous_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Przeczytajcie dzisiejszy artykuŁ " ZagŁĘbie GarbusÓw" w tygodniku "Nie" i wypowiedĹşcie siĘna jego temat
pozdrawiam Kermit |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
Krawiec ja uwaŻam, Że to jest fenomenalny pomysŁ.
MuszĘdodaĆ, Że rÓwnieŻ zastanawiaŁem siĘco moŻna zrobiĆ aby uatrakcyjniĆ nasze miasto. I mam parĘpomysŁÓw: 1. Na terenie obecnego "dworca PKP" proponujĘstworzyĆ stacjĘbadaĹ i lotÓw kosmicznych. Nie musi byĆ ona ogromna - najwaŻniejsze aby byŁa nowoczesna. W ten sposÓb staniemy siĘkonkurencjĄ dla NASA oraz stacji kosmicznej na Bajkonurze, i byĆ moŻe jako pierwsi nawiĄŻemy kontakt z Marsjanami. BĘdziemy najwiĘkszĄ potĘgĄ kosmicznĄ na Świecie, co przyniesie nam wiele korzyŚci nie tylko w sferze badaĹ i technologii, ale takŻe w prawie kaŻdej dziedzinie Życia spoŁecznego. 2. W parku Zielona moglibyŚmy stworzyĆ rezerwat dzikich zwierzĄt, zwany potocznie DĄbrowskim Parkiem Narodowym. Tam mogŁyby przebywaĆ wszystkie bezdomne psy i koty, oraz w specjalnie wydzielonej strefie - dzikie konie zwane takŻe mustangami. Na pewno z tego pomysŁu ucieszyliby siĘlokalni cowboy'e, ktÓrzy mogliby, tak jak na prerii, zapolowaĆ na owe mustangi. 3. KolejnĄ ciekawĄ inwestycjĄ jest wybudowanie meczetu tuŻ obok parkingu na Pogorii 3. UkazaŁoby to Światu, Że jesteŚmy miatem o wysokiej tolerancji religijnej. Na pewno zwiĘkszyŁoby walory turystyczne naszego miasta, szczegÓlnie w oczach takich krajÓw jak Afganistan lub Irak. WyraŻam gŁĘbokĄ nadziejĘ, Że wŁadze miasta wezmĄ pod uwagĘrÓwnieŻ moje pomysŁy. ![]() ![]() ![]() -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:49 |