![]() |
![]() |
Guest_Anonymous_* |
![]()
|
Guests ![]() |
Przeczytajcie dzisiejszy artykuŁ " ZagŁĘbie GarbusÓw" w tygodniku "Nie" i wypowiedĹşcie siĘna jego temat
pozdrawiam Kermit |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 312 Dołączył: sob, 13 wrz 03 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) Nr użytkownika: 21 ![]() |
Dziekujemy za juŻ , czekamy na jeszcze !!!
Przyznam sie wam szczerze ,ze ja zawsze marzyŁem aby w miescie powstaŁo miasteczko kowboyskie i wioska indiaĹska . Mam w zwiazku z tym kolejny pomysŁ , ktÓry wpisuje sie w koncepcje walki z bezrobociem pana prezydenta. 1. Atrakcja turystyczna , ktÓra przyciĄgnie tŁumy , ktÓre z kolei zasilĄ kasĘ miejsckich kupcÓw, wŁaŚcicieli hoteli, restauracji itd. 2. Miasteczko kowboyskie poŁoŻona w pobliŻu placu przed PKZ znacznie ograniczyŁaby nadmiar goŁĘbi ( wiadomo, Że kowboy musi nieustannie sprawdzaĆ swÓj refleks i celnoŚĆ swojego colta ) 3. Wydaje siĘŻe najlepsza lokalizacjĄ dla wioski indiaĹskiej bĘdĄ zaroŚla koŁo dawnego budynku PZPR. CzerwonoskÓrzy rÓwnieŻ przyczyniĄ sie do niwelacji problemu ptakÓw pokoju, a ich kobiety bedĄ zaopatrywaĆ pobliskie macro i auchan i real w filety z goŁĘbia (na poŁudniu UE , bardzo poszukiwany specjaŁ) , co automatycznie zmniejszy bezrobocie w naszej krainie. Gdyby jednak okazaŁo siĘ, Że interes nie wypaliŁ bo czerwonoskÓrzy wykopaliby kilof wojenny w pobliŻu zapdajĄcego siĘaquaparku ( teren byŁej kop.Reden) albo kowboye przesadzili z whisky w kultowym westernowym max mario i ostrzelali PKZ, moznaby wykorzystaĆ wyobraĹşniĘi stworzyĆ kolejne miejsca pracy ( jak to mÓwia ziarnko do ziarnkĄ, a zbierze siĘkilka tysiĘcy miejsc pracy) . Mam na myŚli wprowadzenie piewrwszej w kraju straŻy miejskiej na wielbŁĄdach - na wzÓr popularnych ostatnio mudŻahedinÓw. Nie bede juŻ siĘrozpisywaŁ nad walorami turystycznymi tego pomysŁu ani nad oszczednoŚciami ... sami powiedzcie ...czy to nie piĘknĘ? :sleep: -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:37 |