![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
wlasnie przejrzalem pazdziernikowy numer w necie i sa z w nim same pierdoly, dozynki itp jak w jakiejs gminnej gazetce z zapadlej wsi. Szkoda slow juz wiecej tego nie bede czytal bo szkoda czasu i nerwow. Nic sie nie dowiecie o zadnych inwestycjach, planach miasta, jego rozwoju...
Ten post edytował kwintosz wto, 09 paź 2007 - 18:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: wto, 14 wrz 04 Nr użytkownika: 109 Płeć: Mężczyzna Skype: misteradzio2 ![]() |
Jestem gleboko przekonany, ze zwracam sie do ludzi inteligentnych wyksztalconych. Dlatego pozwole sobie skwitowac Panow posty takim oto cytatem Czlowieka Madrzejszego do Wszystkich Wystepujacych na Forum Mieszkancow Dabrowy Gorniczej. Prosze bardzo:
A jam się otruł... wiesz, że byłem struty? (Wspomnienie równą ma trucizny siłę.) Co teraz powiem, będzie złe i zgniłe, I szkieletowe jako ptak zepsuty, Co z nieba zleciał wietrznym zwiany słupem I we mrowisku się przewala - trupem. _____ Nie zdziwlbym sie, gdyby co niektorzy Panowie Forumowicze... A co tam! Jednostka niczym, jednostka zerem! Panowie, spokojnie w srode najpozniej juz bedzie oficjalnie wiadomo, czy czasem Forum nie bedzie juz OFICJALNYM. Kto wie, jak bedzie wola ludu. -------------------- POZDROWIENIA!
Andrzej Bęben _______________ MOTTO OBECNEJ WŁADZY: "Możemy z ufnością patrzeć w przyszłość, idziemy bowiem słuszną drogą, posiadamy pewnych przyjaciół i wiernych sojuszników, przewodzi nam nieśmiertelna idea socjalizmu..." |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Jestem gleboko przekonany, ze zwracam sie do ludzi inteligentnych wyksztalconych. Panie Andrzeju, to bardzo miłe ale jeszcze kilka postów wcześniej zabrzmiał Pan jak pewien mały premier w Stoczni Gdańskiej. Ty my, tam ZOMO... Mam świadomość, że póki bierze Pan pieniądze od obecnego prezydenta póty reprezentuje Pan jego linię i styl. Nawet nie wyobrażam sobie by było inaczej. W końcu jest Pan jego urzędnikiem. Ale zachowania w stylu IVRP osobbiście nie przypadają mi do gustu. Panowie, spokojnie w srode najpozniej juz bedzie oficjalnie wiadomo, czy czasem Forum nie bedzie juz OFICJALNYM. Kto wie, jak bedzie wola ludu. Oj, to by była prawdziwa katastrofa gdyby forum stało się oficjalnym, jedynym i najsłuszniejszym. Mam nadzieję, że twórcy naszego forum nie pójda na żadną kolaborację z władzą. Niezaleznie od tego jaki będzie wynik wyborów. Myślę jednak, że i prezydent, i radni skorzystają z tego medium do kontaktowania się z mieszkańcami. Czy osobiście czy poprzez rzecznika. Są już takie przykłady w Polsce gdzie ludzie "ze świecznika" zniżyli się do poziomu "zwykłego człowieka/klienta/obywatela". Osobiście znam dobrze jedno takie forum i całkiem zgrabnie to wyszło. Może i są nasze posty przerażające, śmieszne i naiwne. Ale są takie z powodu marnej polityki informacyjnej obecnej władzy. Po części właśnie dzięki Panu przezydent Talkowski stracił tu kilkanaście głosów, a może te kilkanaście zyska Pan Podraza. A może Pan Zaguła ? Przy spodziewanej katastrofalnej frekwencji w wyborach to może mieć znaczenie. Nie wiem jakie ma Pan plany na następną kadencję ale proszę pamiętać, że przyjmę Pana tu z otwartymi rękami. Jako rzecznika drugiej kadencji pana Talkowskiego i jako osobę prywatną. Myślę, że inni forumowicze tez. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
Panie Andrzeju, Nie wiem jakie ma Pan plany na następną kadencję ale proszę pamiętać, że przyjmę Pana tu z otwartymi rękami. Jako rzecznika drugiej kadencji pana Talkowskiego i jako osobę prywatną. Myślę, że inni forumowicze tez. Nie! jako rzecznika nie! Nigdy. Jakoś przez ostatni czas nie śledziłem tego wątku i jak teraz przeczytałem co tu się działo od wczoraj to mi szczęka opadła. Ja bym w życiu nie pomyślał, że za moje, nasze pieniądze może być ktoś taki zatrudniony - na stanowisku rzecznika Prezydenta. Panie Andrzeju - niech Pan sobie wyobrazi, że UM to taki Zarząd Przedsiębiorstwa, na czele którego stoi Prezes, który Pana zatrudnił. A ja, klocek, hator, dami7, bzenek i inni to po prostu właściciele tego przedsiębiorstwa, którzy raz na cztery lata wybierają Prezesa. Czy Pan, jako pracownik firmy X, podległy co prawda prezesowi, odważyłby się takim językiem, w taki sposób zwracać do właścicieli firmy?? Jeżeli okaże się, że p. Talkowski utrzyma się na stanowisku, to nie wyobrażam sobie, żeby Pan został. A jako osobę prywatną - zapraszamy :) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A jako osobę prywatną - zapraszamy :) Chyba zartujesz. Postepowanie Pana rzecznika UM w tym watku swiadczy tylko i wylacznie o jego kulturze osobistej, a nie o jego stanowisku w UM. To w jaki sposob pisal tutaj w watku przekresla go w moich oczach jako osobe godna rozmowy, dlaczego? Bo jest osoba publiczna, a tym bardziej do jasnej cholery rzecznkiem obecnego prezydenta. Wiec powinien byc takim "mostem" pomiedzy nami zwolennikami/przeciwnikami p. Talkowskiego, a samym Prezydentem. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Chyba zartujesz. Postepowanie Pana rzecznika UM w tym watku swiadczy tylko i wylacznie o jego kulturze osobistej, a nie o jego stanowisku w UM. To w jaki sposob pisal tutaj w watku przekresla go w moich oczach jako osobe godna rozmowy, dlaczego? Bo jest osoba publiczna, a tym bardziej do jasnej cholery rzecznkiem obecnego prezydenta. Wiec powinien byc takim "mostem" pomiedzy nami zwolennikami/przeciwnikami p. Talkowskiego, a samym Prezydentem. Ja bym się tak nie zapędzał w ocenach. nie znamy sytuacji. Nie zapominaj, że pieniądze bierze od pana Talkowskiego i musi rzecznikować tak jak on sobie to wyobraża. To, że przez kilka lat nie wyleciał ze stanowiska sugeruje, że Talkowski i spółka byli zadowoleni z jego usług. Może po zwolnieniu się z tego etatu stanie się grzeczniejszy i bardziej wylewny. Wystarczy popatrzec na posty kolegi Sołtysika. Od czasu jak jego kadencja się zkończyła jego posty stały się bardziej krwiste i zasadnicze. Wcześniej to były takie dyplomatyczne kluchy. A na forum brakuje kogoś z kim moglibyśmy się konstruktywnie spierać. Przez powyższe wcale nie chciałem powiedzieć, że dobrze oceniam pracę rzecznika. Nie mysłałem, że to napiszę ale chyba Jolka Kocjanowa miała większe jaja od niego. Widac było, że objeżdzała nas z sercem. A ten to jakiś taki nijaki był. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:08 |