![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
wlasnie przejrzalem pazdziernikowy numer w necie i sa z w nim same pierdoly, dozynki itp jak w jakiejs gminnej gazetce z zapadlej wsi. Szkoda slow juz wiecej tego nie bede czytal bo szkoda czasu i nerwow. Nic sie nie dowiecie o zadnych inwestycjach, planach miasta, jego rozwoju...
Ten post edytował kwintosz wto, 09 paź 2007 - 18:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: wto, 14 wrz 04 Nr użytkownika: 109 Płeć: Mężczyzna Skype: misteradzio2 ![]() |
Panie Klocek!
jak Pan wiesz raz tylko podalem post na to forum. Acz czytam je systematycznie. Czasem sie ubawie, czasem sie zatrwoze, czasem... Ale to cos Pan napisal w swym ostatnim poscie sprawilo, ze musialem zareagowac. Raz: jako JESZCZE przez pare tygodni rzecznik. Dwa: jako JESZCZE przez pare tygodni tzw. red. nacz PD. Trzy: jako Bęben najzwyklejszy. Jak sie wypowiem po ludzku, jako Bęben, a to teraz czynie, to mnie Pan obsobaczysz, ze rzecznik jest taki i owaki i takie tam bla, bla. Pisze Pan: Ten apel p. Kocmy byl tyakze na stronie UM , a do PD pewnie zostal dorzucony bez jego aprobaty. Panie! Miales Pan bliskie spotkanie III stopnia? Czys moze Pan jest drugi Nostradamus? Androny Pan pleciesz i w gebe mi plujesz! Mozesz Pan sobie krytykowac PD jak Pan chcesz, ale nie wmawiaj Pan na PUBLICZNYM FORUM, ze w PD ktos komus puscil cos bez jego zgody!!!!! Po pierwsze: Pan mnie obrazasz i insynuujesz jawnie ZAKAZANA PRAWEM MANIPULACJE! Proponuje zadzwonic do pana Kocmy, to Pan uslyszysz, to o co Pan sie wczesniej powinienes go spytac, nim zes Pan zaczal wypisywac, to cos Pan wypisal. Jak Pan nie masz komorki do pana Kocmy, to przyjdz Pan do mnie (pokoj 406), zadzwonie do R. Kocmy i dam Panu telefon. Niestety, nie mam upowaznienia, by komorka b. przewodniczacego RM szafowac na lewo i prawo. Chcesz Pan sobie poggadac, zapraszam. W dyskusje na forum wdawal sie nie bede, bo - wierz mi Pan - nie chce mi sie dolewac oliwy do dabrowskiego piekielka. Pozdrawiam serdecznie. Z Bogiem! -------------------- POZDROWIENIA!
Andrzej Bęben _______________ MOTTO OBECNEJ WŁADZY: "Możemy z ufnością patrzeć w przyszłość, idziemy bowiem słuszną drogą, posiadamy pewnych przyjaciół i wiernych sojuszników, przewodzi nam nieśmiertelna idea socjalizmu..." |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panie Klocek! jak Pan wiesz raz tylko podalem post na to forum. Acz czytam je systematycznie. Czasem sie ubawie, czasem sie zatrwoze, czasem... Ale to cos Pan napisal w swym ostatnim poscie sprawilo, ze musialem zareagowac. Raz: jako JESZCZE przez pare tygodni rzecznik. Dwa: jako JESZCZE przez pare tygodni tzw. red. nacz PD. Trzy: jako Bęben najzwyklejszy. Jak sie wypowiem po ludzku, jako Bęben, a to teraz czynie, to mnie Pan obsobaczysz, ze rzecznik jest taki i owaki i takie tam bla, bla. Pisze Pan: Ten apel p. Kocmy byl tyakze na stronie UM , a do PD pewnie zostal dorzucony bez jego aprobaty. Panie! Miales Pan bliskie spotkanie III stopnia? Czys moze Pan jest drugi Nostradamus? Androny Pan pleciesz i w gebe mi plujesz! Mozesz Pan sobie krytykowac PD jak Pan chcesz, ale nie wmawiaj Pan na PUBLICZNYM FORUM, ze w PD ktos komus puscil cos bez jego zgody!!!!! Po pierwsze: Pan mnie obrazasz i insynuujesz jawnie ZAKAZANA PRAWEM MANIPULACJE! Proponuje zadzwonic do pana Kocmy, to Pan uslyszysz, to o co Pan sie wczesniej powinienes go spytac, nim zes Pan zaczal wypisywac, to cos Pan wypisal. Jak Pan nie masz komorki do pana Kocmy, to przyjdz Pan do mnie (pokoj 406), zadzwonie do R. Kocmy i dam Panu telefon. Niestety, nie mam upowaznienia, by komorka b. przewodniczacego RM szafowac na lewo i prawo. Chcesz Pan sobie poggadac, zapraszam. W dyskusje na forum wdawal sie nie bede, bo - wierz mi Pan - nie chce mi sie dolewac oliwy do dabrowskiego piekielka. Pozdrawiam serdecznie. Z Bogiem! Szanowny Panie Rzeczniku! Przeczytałem Pańską wypowiedź i zjeżyły mi się włosy na głowie... Pozwoli Pan jednakowoż, że wypowiem się w podobnym do Pańskiego stylu. Oczywiście, w sposób niedoskonały, gdzie mnie prostemu równać się z Panem! Panie Andrzeju Bęben! Zarejestrowałeś się Pan na tym forum i oficjalnie przedstawiłeś jako Rzecznik Prasowy Urzędu Miejskiego. A skoro tak, to forma, w której zwracasz się Pan do forumowicza winna być formą oficjalną, godną piastowanego urzędu. Możesz też Pan zmilczeć tutaj a skrytykować nas na łamach swojego nielegalnego pisemka jako wichrzycieli, wywrotowców, mącicieli społecznego porządku. Tymczasem nie, wlazłeś Pan na prywatne grządki w buciorach i jeździsz Pan sobie po ludziach. A ludzie sobie zapłacili za to, żeby móc dyskutować na różne tematy! Forum jest prywatne (nie jak Pan piszesz publiczne) i reprezentuje prywatne poglądy jego uczestników. Jeśli masz Pan życzenie, to zarejestruj się Pan jako "cywil" i wal Pan po nas równo, przemycając przy okazji poglądy Pańskiego pryncypała. Co do apelu Pana Przewodniczącego Koćmy. Ponieważ to właśnie ja wywołałem ten temat pozwolisz Pan, że ja go dokończę (nie liczę bowiem na odpowiedź z Pańskiej strony, sam żeś Pan zresztą napisał, że się Panu nie chce). Otóż Przewodniczący Rady Miejskiej zaapelował do mieszkańców miasta na łamach pisma, które zgodnie z uchwałą organu, któremu przewodniczy winno zostać zlikwidowane jako nieobiektywne, prezentujące wyłącznie poglądy Pana Prezydenta Talkowskiego. Kolega Klocek zaryzykował pogląd, że apel ten - w istocie swojej słuszny, temu nikt nie przeczy - mógł zostać zamieszczony w PD bez zgody Pana Przewodniczącego. Nie do pojęcia jest bowiem, aby działacz samorządowy łamał prawo ustanowione przez organ samorządowy, któremu w dodatku przewodniczy (przypominam, że chodzi o Uchwałę RM LVII/1001/06 z dnia 31 maja 2006 roku). Pomijam już milczeniem zlekceważenie tejże uchwały przez inne organa samorządowe... A popatrz Pan, wystarczyło napisać jednym krótkim zdaniem, że Klocek się myli ponieważ Pan Koćma sam nalegał, aby Jego apel znalazł się na łamach PD... A z tym zapraszaniem do siebie to żeś Pan pojechał, że strach się nie bać! Może niech Klocek i Hator lepiej wezmą ze sobą szczoteczki do zębów? ![]() Na koniec - myślę, że forumowicze podzielą moje zdanie - powiem jeszcze, że cieszę się, iż czytanie treści naszego forum tak Pana bawi. My też mieliśmy niezły ubaw czytając "Przegląd Dąbrowski". Ja np. zaczynałem się śmiać już czytając w nagłówku, że jest to "Miesięcznik Mieszkańców Miasta"! Ten post edytował Dami7 pią, 10 lis 2006 - 03:27 -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:09 |