![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
wlasnie przejrzalem pazdziernikowy numer w necie i sa z w nim same pierdoly, dozynki itp jak w jakiejs gminnej gazetce z zapadlej wsi. Szkoda slow juz wiecej tego nie bede czytal bo szkoda czasu i nerwow. Nic sie nie dowiecie o zadnych inwestycjach, planach miasta, jego rozwoju...
Ten post edytował kwintosz wto, 09 paź 2007 - 18:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: wto, 14 wrz 04 Nr użytkownika: 109 Płeć: Mężczyzna Skype: misteradzio2 ![]() |
Panie Klocek!
jak Pan wiesz raz tylko podalem post na to forum. Acz czytam je systematycznie. Czasem sie ubawie, czasem sie zatrwoze, czasem... Ale to cos Pan napisal w swym ostatnim poscie sprawilo, ze musialem zareagowac. Raz: jako JESZCZE przez pare tygodni rzecznik. Dwa: jako JESZCZE przez pare tygodni tzw. red. nacz PD. Trzy: jako Bęben najzwyklejszy. Jak sie wypowiem po ludzku, jako Bęben, a to teraz czynie, to mnie Pan obsobaczysz, ze rzecznik jest taki i owaki i takie tam bla, bla. Pisze Pan: Ten apel p. Kocmy byl tyakze na stronie UM , a do PD pewnie zostal dorzucony bez jego aprobaty. Panie! Miales Pan bliskie spotkanie III stopnia? Czys moze Pan jest drugi Nostradamus? Androny Pan pleciesz i w gebe mi plujesz! Mozesz Pan sobie krytykowac PD jak Pan chcesz, ale nie wmawiaj Pan na PUBLICZNYM FORUM, ze w PD ktos komus puscil cos bez jego zgody!!!!! Po pierwsze: Pan mnie obrazasz i insynuujesz jawnie ZAKAZANA PRAWEM MANIPULACJE! Proponuje zadzwonic do pana Kocmy, to Pan uslyszysz, to o co Pan sie wczesniej powinienes go spytac, nim zes Pan zaczal wypisywac, to cos Pan wypisal. Jak Pan nie masz komorki do pana Kocmy, to przyjdz Pan do mnie (pokoj 406), zadzwonie do R. Kocmy i dam Panu telefon. Niestety, nie mam upowaznienia, by komorka b. przewodniczacego RM szafowac na lewo i prawo. Chcesz Pan sobie poggadac, zapraszam. W dyskusje na forum wdawal sie nie bede, bo - wierz mi Pan - nie chce mi sie dolewac oliwy do dabrowskiego piekielka. Pozdrawiam serdecznie. Z Bogiem! -------------------- POZDROWIENIA!
Andrzej Bęben _______________ MOTTO OBECNEJ WŁADZY: "Możemy z ufnością patrzeć w przyszłość, idziemy bowiem słuszną drogą, posiadamy pewnych przyjaciół i wiernych sojuszników, przewodzi nam nieśmiertelna idea socjalizmu..." |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 08:03 |