![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
Info ze strony UM:
W związku z rozpoczęciem prac nad „Strategią miasta Dąbrowy Górniczej na lata 2007 – 2020” Wydział Strategii, Rozwoju i Promocji Miasta Urzędu Miejskiego w Dąbrowie Górniczej uprzejmie prosi o wypełnienie ankiety: http://www.dabrowa-gornicza.pl/index.php?nodeid=ankiety |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
heh ale anketa - beznadziejna...nic z niej nie wynika.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
heh ale anketa - beznadziejna...nic z niej nie wynika. Co do samej ankiety to nie mam zdania. Podejrzewam jednak, że jest jakiś pomysł związany z Unią Europejską. Przy wielu różnych działaniach Unia wymaga przeprowadzenia tzw. konsultacji społecznych. Generalnie jest to zasada bardzo mądra ale zastosowana przez polskich urzedników przyjmuje często kuriozalne formy. Co jest Twoim zdaniem najważniejszym wyróżnikiem mieszkańców Dąbrowy Górniczej? Mam nieodparte wrażenie, że rzucanie śmieci i niedopałków gdzie popadnie. No i wyklejanie wszystkiego co się nie rusza ogłoszeniami w stylu "kredyty tanio". Tak mnie to jakoś ostatni drażni ![]() Ten post edytował bzenek czw, 09 lis 2006 - 13:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:28 |