![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
wlasnie przejrzalem pazdziernikowy numer w necie i sa z w nim same pierdoly, dozynki itp jak w jakiejs gminnej gazetce z zapadlej wsi. Szkoda slow juz wiecej tego nie bede czytal bo szkoda czasu i nerwow. Nic sie nie dowiecie o zadnych inwestycjach, planach miasta, jego rozwoju...
Ten post edytował kwintosz wto, 09 paź 2007 - 18:11 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
Przegląd Dąbrowski - reaktywacja! Dostałem dziś najświeższy numer naszego miejskiego periodyku.
Wywiad z Januszem Olszówką: - Co sądzi Pan o kandydatach na prezydenta? - Nie mnie ich oceniać. Z tego co wiem wystartuje siedmioro. Dwóch z nich od lat nie mieszka w Dąbrowie, trzeci – drugą kadencję jest posłem RP, a więc problemy miasta i jego mieszkańców są im raczej obce. Najwięcej mogę powiedzieć o kandydacie na prezydenta – obecnym radnym, o którym mam jednak nie najlepsze zdanie. Jego rola w Radzie sprowadzała się jedynie do negowania i utrudniania wszelkich korzystnych i ważnych działań gospodarczych oraz inwestycyjnych gminy. Niestety, ale muszę to powiedzieć, że jest człowiekiem pozbawionym honoru, a nadto nie potrafiącym panować nad swoimi emocjami, nie mówiąc już o szacunku dla innych ludzi. Kandydat o którym mowa publicznie oświadczył, że jeśli Prezydent pozostawi mnie na stanowisku, to nie będzie uczestniczył w kolejnych sesjach Rady, po czym był na nich obecny. Pozostałych kandydatów nie znam. Natomiast o moim Szefie nie będę się teraz wypowiadał – wiem, że posiada wszystkie cechy dobrego gospodarza miasta. Dobrze, że tak cenne wydawnictwo trafiło pod moje drzwi właśnie dzisiaj - 4 dni przed wyborami :) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przegląd Dąbrowski - reaktywacja! Dostałem dziś najświeższy numer naszego miejskiego periodyku. Ja też dostałem i mam takie spostrzeżenia: 1. PD jest miesięcznikiem, obecny numer jest numerem październikowym. Dla zmylenia przeciwnika zawiera oświadczenie Talkowskiego z dnia 2 listopada. Pan Prezydent jest ponad czasem! 2. Rada uchwaliła, że urząd ma zaprzestać wydawania PD jako tuby propagandowej prezydenta (pisaliście o tym powyżej). Tymczasem w tym nielegalnym (sic!) periodyku mowę do ludu wygłosił przewodniczący tejże Rady Miejskiej. Pogratulować Panu Przewodniczącemu konsekwencji w realizacji uchwał organu, któremu przewodzi(ł)! 3. Poza tym - tradycyjnie już - nasz Pan Prezydent na mniej więcej połowie opublikowanych zdjęć, solo, z biskupem, przedsiębiorcami, seniorami, i z kim tam jeszcze. Aha, jeszcze - PD publikuje (co za niedopatrzenie) zdjęcie Pana Vice Olszówki. Fotografowi powinni odebrać prawo wykonywania zawodu!!! No, chyba, że Pan Vice faktycznie tak wygląda... -------------------- "Piorunochron na szczycie wieży kościelnej jest najlepszym dowodem na to, że wszyscy miewamy wątpliwości..."
|
|
|
Guest_tomasz sołtysik_* |
![]()
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |