![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
Chyba tego tematu jeszcze nie było na forum.
Jakiś czas temu ogrodzono działkę, przy Granicznej, vis a vis Policji. To ta za przystankiem przy placu z dębami. Dziś zauważyłem tam taką tablicję "Tu od VII 2012 Powstaje inwestycja "fair play" Urzędu Miasta" oraz adres czekamynazjazd.pl/. W skrócie ze strony wychodzi, że ktoś chciał wybudować kolejną myjnię samochodową (dbamy w mieście o błysk aut ![]() Ktoś coś wie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
daj znać, gdy dowiesz się coś nowego
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 132 Dołączył: pią, 05 cze 09 Nr użytkownika: 3,346 Płeć: Mężczyzna ![]() |
daj znać, gdy dowiesz się coś nowego Widziałem dzisiaj wizualizacje hotelu który ma powstać przy policji. Będzie też Hostel, którego wizualizacje też widziałem, to już nie od Adateksu ale nie daleko od granicznej. Te dwie inwestycje czekają jeszcze na pozwolenia. Ten post edytował Paulus77 czw, 09 maj 2019 - 21:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Widziałem dzisiaj wizualizacje hotelu który ma powstać przy policji. Będzie też Hostel, którego wizualizacje też widziałem, to już nie od Adateksu ale nie daleko od granicznej. Te dwie inwestycje czekają jeszcze na pozwolenia. super, że idzie do przodu i okolica przestanie straszyć. Jeśli te wszystkie inwestycje w tych okolicach zostaną zrealizowane, to zmieni się nie do poznania.A czy w miarę ładny? I jak on będzie umiejscowiony? Jeśli to tylko działka po garażach, to musiałby być bokiem do ulicy. Chyba, że działka jest większa i moją też tereny obok. A mnie więcej zauważyłeś jak będzie duży, ile kondygnacji itp? A Hostel jeśli niedaleko to na myśl przychodzi Srokowskiego albo Al. Zagłębia Dąbrowskiego, ale na rogu Al. Zagłębia i Srokowskiego teren chyba też należy do Adateksu, bo tak można było zrozumieć ze starego artykułu i planowali tam wstępnie biurowce W DG hotele są dość oblegane szczególnie przez firmy, w Holiday ciężko znaleźć wolny termin na konferencje, także jeszcze jeden fajny hotel może się przydać a wiesz coś jak się ma Holiday Inn? Ja tylko mogę mieć wyobrażenie po parkingu i światłach w oknach ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 132 Dołączył: pią, 05 cze 09 Nr użytkownika: 3,346 Płeć: Mężczyzna ![]() |
super, że idzie do przodu i okolica przestanie straszyć. Jeśli te wszystkie inwestycje w tych okolicach zostaną zrealizowane, to zmieni się nie do poznania.A czy w miarę ładny? I jak on będzie umiejscowiony? Jeśli to tylko działka po garażach, to musiałby być bokiem do ulicy. Chyba, że działka jest większa i moją też tereny obok. A mnie więcej zauważyłeś jak będzie duży, ile kondygnacji itp? A Hostel jeśli niedaleko to na myśl przychodzi Srokowskiego albo Al. Zagłębia Dąbrowskiego, ale na rogu Al. Zagłębia i Srokowskiego teren chyba też należy do Adateksu, bo tak można było zrozumieć ze starego artykułu i planowali tam wstępnie biurowce Hostel ma być postawiony na cypelku pomiędzy Morcinka a Srokowskiego, zaraz na początku skręcając z alei Zagłębia Dąbrowskiego. Hotel robotniczy koło policji będzie ustawiony prostopadle do granicznej. Ma chyba 4 kondygnacje i na wizce wyglada jak blok, z przeszklonym parterem. Będę się widział z inwestorem w poniedziałek to spytam, czy mogę te wizki tutaj wrzucić. Z VAG chyba się dogadali i przeniosą ten warsztat samochodowy. ADATEX wszedł tez w posiadanie dużego terenu w Warszawie i będą tam budować potężne osiedle. |
|
|
![]()
|
|
Hostel ma być postawiony na cypelku pomiędzy Morcinka a Srokowskiego, zaraz na początku skręcając z alei Zagłębia Dąbrowskiego. Chyba niedawno coś tam zrobili z zielenią, może były drzewka itp. Czyżby mieli zaczynać? -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 15:10 |