![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
głosujemy do ciszy wyborczej.
Sonda na pewno w żaden sposób nie będzie odzwierciedlała ogółu mieszkańców a jedynie część forumowiczów, dlatego nie można sugerować się jej wynikami. Dla niezdecydowanych - odłóżcie głosowanie na poźniej bo jest możliwość tylko jednokrotnego głosowania (a jeszcze przed nami ewentualne czaty z kandydatami ![]() PS. Jeśli ma być sonda to nie ma na co czekać, bo potem nie wszyscy będą mogli wziąć w niej udział. Powód zamieszczenia sondy? - myślę że nie tylko ja jestem ciekawy wyników ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zbigniew meres glosow 1 - to ty robinson ?
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
zbigniew meres glosow 1 - to ty robinson ? To ja - co się mam nie przyznać :) Z tym, że nie jest to jeszcze w 100% pewne. Powiem tak - jeśli chodzi o kampanię to najbardziej przekonuje mnie Lewica i Pan Podraza - albo mają dobrych fachowców albo - jak ktoś już napisał - najlepiej poznali zasady demokracji ![]() Za P. Meresem przemawia opinia wśród znajomych/rodziny, którzy znają go osobiście lub "z osiedla". Mówią, że to porządny człowiek, pracowity a do tego PO nie jest partią z mojej "czarnej listy". Tak więc póki co zaufałem mojemu otoczeniu mimo, że kampania PO i P. Meresa jest niemrawa jakaś taka. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:54 |