![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czego wedŁug Was brakuje w Dabrowie GÓrniczej??? I co naleŻaŁoby wybudowaĆ wpisujcie swoje propozycje. WedŁug mnie w Naszym Miescie brakuje np.
-Radia (co jest dziwne jak na 130 tys. miasto), - nie ma porzĄdnej duzej dyskoteki , gdzie moŻna ruszyĆ na weekendowa noc :4: , jest tylko Graffiti, ale to za maŁe i muzyka rockowa( wpadam tam czasami i lubie sie tam bawiĆ), ale chodzi mi o coŚ w stylu dawnego MegaGinu, lub sosnowieckiej Galerii , czy chorzowskiej Piramidy. Gdyz obecnie wiele osÓb jezdzi i wydaje kase na dyskotekach poza DG. -Brakuje tez jakiegoŚ klubu stedenckiego. -A przede wszystkim brakuje DWORCA!!! -Jakby byŁo wiecej kaski to moŻna by zbudowaĆ stadion tak za 30 mln na 15 tys( a zlikwidowaĆ obecny na Konopnickej i ten ZagŁebianki koŁo Ksawery gdyŻ jest zupeŁnie bezuŻyteczny. To moje pomysŁy , a jakie sĄ wasze? :afro: Ten post edytował kwintosz wto, 05 lut 2008 - 19:45 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Nowy dworzec to przepustka do tego aby pociagi sie zaczely zatrzymywac. Wszystko stopniowo. Tak bylo w przypadku Rudy Chebzia :). Najpierw pospiechy, a teraz nawet niektore Intercity - ale oni budynek dworca wyremontowali
![]() Zreszta u nas, z uwagi na przejscie pzrez tory - jak to na wsi, i tak wszystkie pociagi prawie ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:30 |