![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: nie, 29 paź 06 Nr użytkownika: 249 ![]() |
Zapraszam do zapoznania się z sylwetką moim zdaniem najlepszego i najwiarygodniejszego kandydata na radnego z Dąbrowy Górniczej. Zbigniew Łukasik- bo o nim mowa- radny obecnej kadencji- pomysłodawca, organizator, koordynator wielu akcji społecznych m.in. Turystyczne Wakacje kilkaset dzieci miało możliwość praktycznie darmowych wjazdów na wycieczki przede wszystkim te które nie mogły nigdzie wyjechać. Organizacja festynu integracyjnego "Poznaj swojego sąsiada" przyciągnęła rzesze mieszkańców dzielnicy Kasprzaka, Tysiąclecia. Poza tym stworzenie forum organizacji pozarządowych. Wyjazdy dla emerytów i rencistów. Walka o ochronę naszych lokalnych zabytków sakralnych. Pełna dostępność- pomoc dla mieszkańców nie tylko wyborców z okręgu. Znam go osobiście i w pełni go popieram i rekomenduję bo warto i uważam, że jest to mój obowiązek. Bo takich ludzi trzeba promować w dzisiejszych realiach.
Radny Łukasik właśnie stworzył swoją stronę internetową: www.zbigniewlukasik.info- tak są wszystkie informacje o nim o jego dokonaniach-sami się przekonajcie! Poza tym jest również do dyspozycji forum a ostatnio ukazała się prezydencka sonda wyborcza i konkurs dla uczestników(i nie tylko ) "Turystycznych wakacji". Na prawdę fajna strona- własna - nie na zamówienie. Znajdziecie tam wszystko o kandydacie. Polecam serdecznie. www.zbigniewlukasik.info. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Hahahahahaha
![]() Pozwolę sobie zacytować całość tej wypowiedzi pozdrawiam: [quote] I takie odpowiedzi lubię. Jak by mi Pan napisał wcześniej, że nie jest mi w stanie odpowiedzieć na moje pytanie to bym tyle razy nie pytał.[/quote] Odpowiedź znalazł sobie sam, gdyż choć ponawiał pytanie nie uzyskał jej od Ciebie. Jesteś pewien, że rozumiesz co ktoś pisze ![]() Mój post jedynie skomentował Pana "mijanie się" z pytaniem i brak odpowiedzi. Jasne? Czy tak trudno to pojąć..??? A jeśli używa Pan w określeniu do mieszkańców TEGO miasta (abstrahując od kwestii jakie jest pańskie miasto, ale jak zauważyłem zrozumieć coś ciężko) określeń w stylu "głupi" to o szacunku to nie świadczy. Osobiście zapamiętam sobie najbardziej ten fragment Pańskich wypowiedzi: [/quote]Dąbrowa "prawie jak" miasto- niestety jednak coś w tym jest.[quote] P.S. Skoro domagasz się pytań - jakie jest stanowisko Pana Łukasika, jak sam piszesz wieloletniego dyrektora MZBM, a więc osoby kompetentnej, w kwestii nowej siedziby MZBM w Gołonogu na miejscu dawnej kawiarni Kaprys? Ten post edytował pulsatilla1214 śro, 15 lis 2006 - 00:26 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:50 |