![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: nie, 29 paź 06 Nr użytkownika: 249 ![]() |
Zapraszam do zapoznania się z sylwetką moim zdaniem najlepszego i najwiarygodniejszego kandydata na radnego z Dąbrowy Górniczej. Zbigniew Łukasik- bo o nim mowa- radny obecnej kadencji- pomysłodawca, organizator, koordynator wielu akcji społecznych m.in. Turystyczne Wakacje kilkaset dzieci miało możliwość praktycznie darmowych wjazdów na wycieczki przede wszystkim te które nie mogły nigdzie wyjechać. Organizacja festynu integracyjnego "Poznaj swojego sąsiada" przyciągnęła rzesze mieszkańców dzielnicy Kasprzaka, Tysiąclecia. Poza tym stworzenie forum organizacji pozarządowych. Wyjazdy dla emerytów i rencistów. Walka o ochronę naszych lokalnych zabytków sakralnych. Pełna dostępność- pomoc dla mieszkańców nie tylko wyborców z okręgu. Znam go osobiście i w pełni go popieram i rekomenduję bo warto i uważam, że jest to mój obowiązek. Bo takich ludzi trzeba promować w dzisiejszych realiach.
Radny Łukasik właśnie stworzył swoją stronę internetową: www.zbigniewlukasik.info- tak są wszystkie informacje o nim o jego dokonaniach-sami się przekonajcie! Poza tym jest również do dyspozycji forum a ostatnio ukazała się prezydencka sonda wyborcza i konkurs dla uczestników(i nie tylko ) "Turystycznych wakacji". Na prawdę fajna strona- własna - nie na zamówienie. Znajdziecie tam wszystko o kandydacie. Polecam serdecznie. www.zbigniewlukasik.info. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Panie Kolego vasyl81 - proponuję wrócić do profesora na naukę czytania ze zrozumieniem. Zrozumienia tego, co sam piszesz, również. Nawet jak zdasz, nie będziesz jednak miał prawa zarzucać innym, że czegoś "nie doczytali". Masz pecha, właśnie wszystko przeczytałem, choć będąc na forum od niespełna tygodnia popełniłeś już niejeden elaborat.
Powtarzać możesz coś do znudzenia, jesteś w tym dobry, wspomniałem. QUOTE (pulsatilla1214) Nie wiem czy czyta całość moich wypowiedzi bo ja takiego problemu tam nie widziałem Trochę szacunku, Panie Rzeczniku. Pozwól też innym myśleć samodzielnie, zamiast streszczać swój punkt widzenia w czym tkwił problem kolejny raz. QUOTE Radziłbym czytać co ktoś pisze i szanować ich szczerość o którą mnie zresztą poproszono Co do szczerości, chyba nie występuje u Ciebie tylko, gdy zostaniesz o nią poproszony przez Hatora..? Nie wiem co udało Ci się "wyczytać', że aż tak się oburzyłeś i uniosłeś, ale jak do tej pory nikt nie zarzucił Ci kłamstwa. Coś jesteś bojowo nastawiony. Zgodnie z zasadą, że wybory to wojna? Tylko dlaczego wg Ciebie z wyborcami (do których się zaliczam)..? Twoją odpowiedzią na wspomniany "problem" jest QUOTE Takie rzeczy mnie nie interesują ,w podobnym tonie odpowiedziałeś pozdrawiam. Ale jak przyznaleś odpowiedzi stały się dla Ciebie po prostu zaprezentowaniem sylwetki wujka - QUOTE A jeśli chodzi o te Pana pytania to w sumie miałem dzięki temu okazję do pełniejszego zaprezentowania sylwetki mojego wujka na forum Pomyśleć, że to jednak właśnie TY jesteś szermierzem trzymania się ściśle tematu: QUOTE nie mówić o rzeczach w ogóle oderwanych od rzeczywistości. Co do kwestii obrażania się : QUOTE na razie niektórzy się skupili się na głupich komentarzach i obrażaniu mojej osoby. Na to nie zezwalam. Nie wiem czy wiesz, ale rzecznikiem była pewien czas temu Pani Kocjan. Czyżbyś chciał iść w jej ślady..? QUOTE przedstawiam kandydata jednego konkretnego- Nie obrażam innych kandydatów-nie atakuję, nawet ich nie wymieniam. O co chodzi? A ktoś jeszcze wchodzi do dyskusji którą przeprowadzałem z kimś innych nawet nie wiedząc o czym ona była i atakuje Ciekawe kto kogo? Jeśli masz ochotę pokonwersować prywatnie z pozdrawiam to proponuję priv, a nie forum z nazwy DYSKUSYJNE. Poza tym nie wtrąciłem się nawet do dyskusji, lecz wyraziłem pogląd, gdy się skończyła. Wyraziłem, gdyż sposób jej prowadzenia przez Ciebie powiedział o Tobie bardzo wiele i to było moje spostrzeżenie. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że rzecznik jest po to, aby odpowiadać na pytania, a nie obrażać się. Sam jednak zachowujesz się niezwykle agresywnie obrażając mieszkańców tego miasta jakbyś zapominał, że ich przychylność powinna być Twoim celem: QUOTE Dąbrowa "prawie jak" miasto- niestety jednak coś w tym jest. (sic!!!!!!!)Ideą forum jest wyrażanie poglądów nie tylko będących wyrazami poparcia, QUOTE A wracając jeszcze do komentarza pulsatilla1214. Ja nie znoszę ludzi którzy mowią tylko żeby coś powiedziec i kierują się tylko chęcią "popisania się" a do dyskusji nic nie wnoszą Coś mam wrażenie,że najchętniej zabroniłbyś nie zgadzającym się z Tobą cokolwiek mówić. Napisałeś tylko kilka postów, ale pobrzmiewa w nich ciągle chęć rządzenia wszystkimi i wszystkim: QUOTE Koniec. QUOTE Oni mają wykonywać swoje zadania i tyle. QUOTE Na to nie zezwalam QUOTE I tyle. Chęć posiadania ostatniego zdania ciągle podkreślasz dosadnie kończąć wypowiedzi. Tędy droga...? Podsumowując - chciałbym wierzyć, że wujek jest inny niż jego rzecznik. Zresztą o nim miałem jak najlepsze zdanie cały czas (co pewnie Ciebie zdziwi w swym zacietrzewieniu, że nigdy nic przeciw niemu nie powiedziałem). Choć mógłby sobie znaleźć rzecznika, który przestanie odbierać mu głosy - czasem o tym czy sie kogoś popiera decydują drobnostki, choćby taka jak sposób zachowania rzecznika. P.S. Z tym meczem całkiem dobra strategia ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:42 |