![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: nie, 29 paź 06 Nr użytkownika: 249 ![]() |
Zapraszam do zapoznania się z sylwetką moim zdaniem najlepszego i najwiarygodniejszego kandydata na radnego z Dąbrowy Górniczej. Zbigniew Łukasik- bo o nim mowa- radny obecnej kadencji- pomysłodawca, organizator, koordynator wielu akcji społecznych m.in. Turystyczne Wakacje kilkaset dzieci miało możliwość praktycznie darmowych wjazdów na wycieczki przede wszystkim te które nie mogły nigdzie wyjechać. Organizacja festynu integracyjnego "Poznaj swojego sąsiada" przyciągnęła rzesze mieszkańców dzielnicy Kasprzaka, Tysiąclecia. Poza tym stworzenie forum organizacji pozarządowych. Wyjazdy dla emerytów i rencistów. Walka o ochronę naszych lokalnych zabytków sakralnych. Pełna dostępność- pomoc dla mieszkańców nie tylko wyborców z okręgu. Znam go osobiście i w pełni go popieram i rekomenduję bo warto i uważam, że jest to mój obowiązek. Bo takich ludzi trzeba promować w dzisiejszych realiach.
Radny Łukasik właśnie stworzył swoją stronę internetową: www.zbigniewlukasik.info- tak są wszystkie informacje o nim o jego dokonaniach-sami się przekonajcie! Poza tym jest również do dyspozycji forum a ostatnio ukazała się prezydencka sonda wyborcza i konkurs dla uczestników(i nie tylko ) "Turystycznych wakacji". Na prawdę fajna strona- własna - nie na zamówienie. Znajdziecie tam wszystko o kandydacie. Polecam serdecznie. www.zbigniewlukasik.info. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: nie, 29 paź 06 Nr użytkownika: 249 ![]() |
Witam
Miałem w sumie następne wiadomości o kampanii Zbigniewa Łukasika przedstawić jutro (no w sumie dziś w godz.południowych bo już piątek . Ale jak widzę znowu temat jak to ujął pulsatilla1214 "czy Łukasik popiera Talkowskiego" to nie chcę ale muszę zareagować. Nie wiem czy czyta całość moich wypowiedzi bo ja takiego problemu tam nie widziałem. O tym, że wujek nie popierał konkretnych działań prezydenta Talkowskiego napisałem od razu. Problem polegał na tym że zostało zarzucone że wujek zrobił niewiele dla miasta bez podania żadnych ku temu przesłanek i na to odpowiadałem. A zarzut był, że to Henryk Zaguła popierał prezydenta i to mojego wujka dyskwalifikuje. To jeszcze raz ostatni powtarzam.Takie rzeczy mnie nie interesują.A poza tym Prezydenta wybrali mieszkańcy Dąbrowy a nie radni. Teraz wyborcy mogą go ocenić za jego działania. Radziłbym czytać co ktoś pisze i szanować ich szczerość o którą mnie zresztą poproszono a nie mówić o rzeczach w ogóle oderwanych od rzeczywistości. Jeśli chodzi o obecność na forum to jest problem natury technicznej. Oczywiście gdyby wujek miał taką możliwość to by bez mojego pośrednictwa wypowiadał się tutaj na forum ale nie ma dostępu do Internetu. I pytania oczywiście można cały czas kierować tutaj na forum i za pośrednictwem strony internetowej-że nikt z tego na razie nie chce skorzystać to co mam zrobić-podobno kandydaci nie są dostępni - nie ma z nimi kontaktu-kontakt mailowy Zbigniewa Łukasika jest na stronie- ja odpowiedzi radnego- zamieszczę jak najszybciej ale na razie niektórzy się skupili się na głupich komentarzach i obrażaniu mojej osoby. Na to nie zezwalam. Powtarzam jeszcze raz -Zbigniew Łukasik jest moim zdaniem najlepszych i najwiarygodniejszym kandydatem na radnego z Dąbrowy Górniczej. Nikt mi nie zabroni takiej wypowiedzi-przedstawiam na to konkretne dowody- bo tak wygląda(powinna wyglądać) kampania wyborcza- promocja kandydatów.I tyle. Że w Dąbrowie to wygląda inaczej to już nie moja wina. Temat jest "Kandydaci do RM okręg 4" - no to przedstawiam kandydata jednego konkretnego- Nie obrażam innych kandydatów-nie atakuję, nawet ich nie wymieniam. O co chodzi? A ktoś jeszcze wchodzi do dyskusji którą przeprowadzałem z kimś innych nawet nie wiedząc o czym ona była i atakuje. "Pozdrawiam" przedstawił swoje zdanie- ja swoje.Ja przedstawiałem swojego kandydata zgodnie z tematem. Sprawa zamknięta. Pełny program wyborczy kandydata Z bigniewa Łukasika zostanie przedstawiony na stronie www.zbigniewlukasik.info tak jak wspomniałem jeszcze dziś a także dokładny termin spotkań z kandydatem i rozmieszczeniem punktów informacyjnych na terenie Gołonoga. I mam nadzieję, że dyskusja w końcu będzie miała jakiś sens. A wracając jeszcze do komentarza pulsatilla1214. Ja nie znoszę ludzi którzy mowią tylko żeby coś powiedziec i kierują się tylko chęcią "popisania się" a do dyskusji nic nie wnoszą. Dąbrowa "prawie jak" miasto- niestety jednak coś w tym jest. Jak mawiał mój profesor na uczelni: Ludzie,ludziska opamiętajcie się! No mam nadzieję, że dziś Polki wygrają spokojnie z Kostaryką. Zamieszczę relację z tego meczu na stronie. Do przodu Polsko! Bartosz Wasilewski |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 06:50 |