![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: nie, 17 sty 16 Nr użytkownika: 5,761 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam wszystkich
![]() Tak się składa, że w związku z wykonywaną pracą prawdopodobnie za niedługo przeprowadzę się z Gliwic do Dąbrowy, zamierzam tutaj za jakiś czas kupić mieszkanie... Jaka dzielnica Dąbrowy jest najprzyjemniejsza do życia, pod względem spokoju, bezpieczeństwa, bliskości do szkół, sklepów? Polecacie jakieś konkretne lokalizacje, co możecie mi powiedzieć o dzielnicy Gołonóg? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: nie, 17 sty 16 Nr użytkownika: 5,761 Płeć: Mężczyzna ![]() |
z taxa racja..
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
z taxa racja.. ![]() Wbrew temu co tu napisano ostatnie bezpośrednie połączenie jakie kojarzę było jakoś po 23 i to czasem wystarczy. Natomiast później to taryfa, cennikowo to bodajże wychodzi w weekend nocą 120, idzie się dogadać i zapłacić poniżej 100 ale nie zawsze. Z mojej praktyki wynika, że jak chcesz napić się piwa czy zjeść coś nieskomplikowanego to dasz radę w DG ale jeśli już masz ochotę zjeść coś konkretnego czy pobawić się konkretniej to tylko Kato. W DG dobrym pomysłem jest abstynencja ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:59 |