![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Echhhhhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 512 Dołączył: wto, 05 sie 03 Skąd: LONDON Nr użytkownika: 2 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE W związku z tym że na forum starsze posty mają złą czcionkę, związane to jest ze złym kodowaniem po którymś tam przenoszeniu forum, i niestety ciężko je odczytywać zgłosiłem chęć poprawienia tych postów. Dostałem funkcję moderatora więc przy niektórych waszych postach może być napis że zostały edytowane. Oczywiście mowa tu o edytowaniu znaków polskich bo przez to się wszystko sypneło, więc żadna treść w jakikolwiek inny sposób nie będzie zmieniana. Najlepiej jakby admin zrobił taki temat i przykleił w dziale info żeby nie było problemów. kwintosz
Ten post edytował kwintosz czw, 23 lis 2006 - 15:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jasiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,062 Dołączył: śro, 06 sie 03 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 3 ![]() |
Ja naprawdę mam twardy orzech do zgryzienia z nowymi użytkownikami. Ja po prostu myślę, że jesteście trochę przewrażliwieni. Na tym forum nikt wam nie zabiera prawa do wyrażania swojego zdania tylko proszę dyskusje o tym jak się robi forum prowadzić z dala od polityki. Tylko przypominam, że wchodząc na forum również godzicie się na krytykę ze strony innych użytkowników i nie jest to powód do odbiegania od tematu dyskusji. Także proszę o zaprzestanie nowej tradycji na forum - jeśli ktoś inny rozmija się z tematem to nie znaczy że wszyscy inni też mogą to robić. Mam nadzieje, że szybko dojdziemy do porozumienia a forum dalej pozostanie w miarę czytelne.
PS @kursor Ja już nie denerwuje się takimi wypowiedziami, bo w innym wypadku dawno bym osiwiał udzielając się różnych forach. To samo polecam nowym użytkownikom, aby brali forum bardziej na luzie. To, że ktoś ma inne zdanie nie znaczy, że jest przeciwko Wam. Ten post edytował pozdrawiam sob, 28 paź 2006 - 12:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 11:57 |