W zwi膮zku z tym 偶e na forum starsze posty maj膮 z艂膮 czcionk臋, zwi膮zane to jest ze z艂ym kodowaniem po kt贸rym艣 tam przenoszeniu forum, i niestety ci臋偶ko je odczytywa膰 zg艂osi艂em ch臋膰 poprawienia tych post贸w. Dosta艂em funkcj臋 moderatora wi臋c przy niekt贸rych waszych postach mo偶e by膰 napis 偶e zosta艂y edytowane. Oczywi艣cie mowa tu o edytowaniu znak贸w polskich bo przez to si臋 wszystko sypne艂o, wi臋c 偶adna tre艣膰 w jakikolwiek inny spos贸b nie b臋dzie zmieniana. Najlepiej jakby admin zrobi艂 taki temat i przyklei艂 w dziale info 偶eby nie by艂o problem贸w. kwintosz
co to sie stalo - klocek sie przechrzcil
W zwi膮zku z nowymi nominacjami na mod贸w, zapraszam tak偶e ich w miare mo偶liwo艣ci oczywi艣cie i ch臋ci do edytowania tych post贸w kt贸rych si臋 nie da odczyta膰,

sam ostatnio ma艂o czasu mia艂em wiec za du偶o nie da艂o rady zrobi膰.
no no no to juz mamy 3 modow - gratuluje awansow :))
no a dopiero co mielismy z "pozdrawiam" nominacje na szefow KZK GOP, co za tydzien
ale sie ruch zrobil na forum (dziennie potrafi przybyc i kilkadziesiat postow!). Widac ze nowa domena i skrypt, i do tego przed wyborami byla strzalem w "10".
a ja mam nadzieje ze nie bede musial za czesto czegos wycinac ale najlepiej wcale. Do tej pory na forum nie bylo to potrzebne ale wraz ze wzrostem popularnosci i wyborow moze byc goraco
QUOTE(kwintosz @ Oct 12 2006, 02:38 PM)

W zwi膮zku z nowymi nominacjami na mod贸w, zapraszam tak偶e ich w miare mo偶liwo艣ci oczywi艣cie i ch臋ci do edytowania tych post贸w kt贸rych si臋 nie da odczyta膰,

sam ostatnio ma艂o czasu mia艂em wiec za du偶o nie da艂o rady zrobi膰.

no wlasnie ten sam problem z czasem

teraz zamiast przeznaczyc go na dyskusje trzeba by edytowac

ale ok jesli odgrzebia sie jakies stare posty i bedzie to bardzo razilo
No te偶 si臋 boj臋, jaki b臋dzie nast臋pny sto艂ek. Oczywi艣cie, co do starych post贸w to pomog臋 w miar臋 posiadanego czasu. I dzi臋kuj臋 za awans.
Funkcje moderator贸w dostali najbardziej aktywnin uzytkownicy,
g艂ownym powodem bylo ze prowadzi sie dyskusje z kandydatami na prezydent贸w wiec aby w mire mozliwosci mial to ktos pod kontrol膮.
Do tej pory z moderowaniem nie bylo zadnych problem贸w, przy kilku postach dziennie ....
Moderowanie ograniczalo sie tylko do porzadkowania forum raz na jakis czas. Np kasowanie post贸w typu " haha" , "Nie wiem" lub jesli post wyslal sie komus kilka razy.
Czasem tez przenoszenie temat贸w z dzia艂 A do B lub rozdzielenie i 艂aczenie.
Teraz wiecej md贸w , bedzie aby forum prze dluzsza czesc czasu bylo pod kontrola, trzeba uwazac bo zawsze moze Nam tu wpasc Jolanta Kocjan ze swoj膮 propagand膮 lub jakas boj贸wka LPR-u ,
Pozdrawiam
Mam tak膮 pro艣b臋 do moderator贸w!
Je艣li uwa偶acie jaki艣 post za spam nie b贸jcie si臋 kasowa膰 a je艣li kto艣 nagminnie i po kilka razy wkleja to samo dawa膰 ostrze偶enia. I jeszcze co do post贸w kt贸re s膮 napisane ale w nie odpowiednim dziale, lub utworzony temat ju偶 istnieje, to przenosz膮c posty nie zostawiajcie wiadomo艣ci o tym w poprzedniej lokalizacji, bo szybko zrobi si臋 nam ba艂agan.
Mam nadziej臋, 偶e jedanak du偶o pracy nie b臋dziemy mie膰..
poprostu napisz to na PM to pozostalych modow - tak bedzie najlepiej.
wlasnie tak zawsze robie - pokasowalem i ostrzezenia poszly
mozna zostawic link w starym miejscu - przynajmniej na jakis czas
Wybi艂o 200 os贸b
Mam takie pytanie:, czemu nie mam uprawnie艅 do przenoszenia post贸w. Mog臋 przenie艣膰 temat wszystko kasowa膰 itp., ale przy przenoszeniu post贸w wyskakuje mi brak uprawnie艅.
Wi臋c prosz臋 admina o zrobienie porz膮dku w "kampanii wyborczej"
QUOTE(pozdrawiam @ Oct 27 2006, 04:15 PM)

Mam takie pytanie:, czemu nie mam uprawnie艅 do przenoszenia post贸w. Mog臋 przenie艣膰 temat wszystko kasowa膰 itp., ale przy przenoszeniu post贸w wyskakuje mi brak uprawnie艅.
Wi臋c prosz臋 admina o zrobienie porz膮dku w "kampanii wyborczej"
Juz lookam ta usterke
Musisz miec taka opcje oraz miec do niej dostep
Spox ju偶 wiem co by艂o nie tak :-)
No to co straszysz
Mam pro艣b臋 do zespo艂u moderuj膮cego o wi臋ksz膮 aktywno艣膰 w zwi膮zku ze zwi臋kszaj膮c膮 si臋 liczb膮 u偶ytkownik贸w forum. Niesty zaczyna poma艂u robi膰 si臋 ba艂agan na forum.
Innych u偶ytkownik贸w prosz臋 o unikanie bezpo艣renich utarczek mi臋dzy sob膮 i nie rozmijanie si臋 z tematem dyskusji.
Witam!
@pozdrawiam
Sorry 偶e mo偶e Ci臋 m贸j post w temacie "Kandydat贸w do Rady" troch臋 zdenerwowa艂, ale takie wnioski wynios艂em z przeczytania wczesniejszych post贸w dotycz膮cych tego tematu. Ca艂kiem ten post nie jest poza tematem wi臋c prosz臋 by膰 obiektywnym.
Zreszt膮 nast臋pny post Admina jest podobnej tre艣ci i jako艣 nie ma na nim "zielonych uwag" :)
Ja naprawdę mam twardy orzech do zgryzienia z nowymi użytkownikami. Ja po prostu myślę, że jesteście trochę przewrażliwieni. Na tym forum nikt wam nie zabiera prawa do wyrażania swojego zdania tylko proszę dyskusje o tym jak się robi forum prowadzić z dala od polityki. Tylko przypominam, że wchodząc na forum r贸wnież godzicie się na krytykę ze strony innych użytkownik贸w i nie jest to pow贸d do odbiegania od tematu dyskusji. Także proszę o zaprzestanie nowej tradycji na forum - jeśli ktoś inny rozmija się z tematem to nie znaczy że wszyscy inni też mogą to robić. Mam nadzieje, że szybko dojdziemy do porozumienia a forum dalej pozostanie w miarę czytelne.
PS @kursor
Ja już nie denerwuje się takimi wypowiedziami, bo w innym wypadku dawno bym osiwiał udzielając się r贸żnych forach. To samo polecam nowym użytkownikom, aby brali forum bardziej na luzie. To, że ktoś ma inne zdanie nie znaczy, że jest przeciwko Wam.
no wlasnie - tu popieram apel pozdrawiam
wszelka prywata nie odnoszaca sie do tematu danego "pokoju" nadaje sie jedynie jako PRYWATNA WIADOMOSC albo ostatecznie Hyde Park.
Prosze o uszanowanie prosby i nie zasmiecania tematow zbedna gadka
pozdr
Z przyczyn osobistych, nie moge zajmowa膰 sie forum w ostatnim ani najblizyzszym okresie.
kwintosz, ; ) , pozdrawiam pilnujcie porzadku.
Jak cos to piszczie na skrzynke ,
Pozdrawiam
Z przyczyn ,ze jeden z moderatorow musi zalatwic sprawy osobiste, powitajcie nowego modera pulsatilla1214. Mam nadzieje,ze bedzie nam sie wspolpracowalo, jak ze starymi :) moderami.
A Hator to powinien zostac oficjalnym rzecznikiem

zamiast "uzytkowik" pod avatarem spokojnie mozesz wpisac "rzecznik" :)
Dzi臋ki, ch艂opaki :) .
Mam nadziej臋, 偶e z powodu moderowania nie zostan臋 zaszczuty tak jak kiedy艣 @pozdrawiam, kt贸ry od pewnego momentu wola艂 ju偶 w og贸le nic nie pisa膰, aby nie by膰 pos膮dzonym o to, czy o tamto. Na szcz臋艣cie przez najbli偶sze lata kampanii wyborczej i zwi膮zanych z ni膮 u偶ytkownik贸w-agitator贸w niet i raczej nie b臋d膮 rozwala膰 forum, tak jak cho膰by miesi膮c temu :)
Hej, hej :)
Witamy nowego Administratora forum

!
Gratulacje, ": )"! :)
wow
dzielnica IX staje sie powoli tajna baza operacyjna w dowodzeniu forum

PS gratulacje :)
dzieki :)
postaram sie nic nie zepsuc
nic sie nie zepsulo

witamy
No w艂a艣nie, w艂a艣nie

Mozesz rzec "zielono mi"
Serdecznie witamy starego wyjadacza

! Nio nied艂ugo juz wst膮pisz poza tym do elitarnego klubu 1k prowadzonego przez "
: ) "
Teraz nie b臋dzie problem贸w z zapchanymi skrzynkami jakby co

)))
P.S.
A s艂ysza艂e艣 o "chrzcie moderatora"

?
Serdecznie gratuluje
Hator!!
W ko艅cu dosta艂e艣 to co Ci si臋 nale偶a艂o jak nikomu innemu.
Tak tak, chrzest musi by膰.. obowi膮zkowo
dzieki dzieki dzieki :)
PS Jaki chrzest ?

bo juz mnie "1000" z usmiechem czeka

takze miejcie wzglad na moje zdrowie
Zibar zostal moderatorem podforum sportowego
powodzenia
Dzi臋ki, ju偶 nied艂ugo postarm si臋 wprowadzi膰 troch臋 zmian, a Wszystkich zapraszam na hal臋 (ale nie tylko)i do uczestnictwa w dyskusjach zwi膮zanych z d膮browskim sportem.
endriu dolaczyl do zespolu i bedzie sie opiekowal "Siatkowka"
Dawno na forum nie by艂o Pulsatilli. Co si臋 z nim dzieje?
Brakuje nam jego ciekawych wypowiedzi, szczeg贸lnie przyrodniczych.
Pozdrawiam gdziekolwiek teraz jest.
a jeszcze 偶yj臋
ostatnio pr臋dzej podczytuj臋, ni偶 sam napisz臋, ale czasem wpadam
P.S.
D艂ugie wieczory nasta艂y, wi臋c mo偶e nied艂ugo co艣 wysmaruj臋 przyrodniczego
zdrawki. hej, hej
Witam,
Ch臋tnie podejm臋 si臋 moderowania dzia艂em HISTORIA.
pozdrawiam,
Sylwek
www.dawnadabrowa.pl
Przypominam si臋 nie艣mia艂o po 4 miesi膮cach ze wzgl臋du na rozw贸j dzia艂u HISTORIA (jedna z bardziej aktywnych cz臋艣ci naszego forum) i rosn膮c膮 liczb臋 temat贸w/w膮tk贸w.
CYTAT
Witam,
Ch臋tnie podejm臋 si臋 moderowania dzia艂em HISTORIA.
pozdrawiam,
Sylwek
www.dawnadabrowa.pl
Panowie Admini? Zapytanie wci膮偶 aktualne
Administratorzy?
Akurat pojawi艂a si臋 potrzeba wydzielenia nowego tematu z istniej膮cego w膮tku w dziale HISTORIA...
Witam moderator贸w i administrator贸w

dzi臋kuje za to , 偶e kasujecie moje posty
CYTAT(nieznajomy @ pi膮, 13 kwi 2012 - 09:16)

Witam moderator贸w i administrator贸w

dzi臋kuje za to , 偶e kasujecie moje posty
Po prostu to nie onet, i wypowiedzi nic nie wnosz膮ce do dyskusji s膮 tu kasowane. Nie jest to forum dla wszystkich tylko dla tych kt贸rzy przestrzegaj膮 regulaminu, kt贸rego pewnie nie raczy艂e艣 przeczyta膰. Do tego przypominam wszelkie komentarze dotycz膮ce pracy forum zamieszczamy w dziale: "Krytyczne opinie u偶ytkownik贸w pod adresem forum". Na przysz艂o艣膰 radze si臋 jednak zapozna膰 z zasadami tutaj obowi膮zuj膮cymi.
Ponawiam pro艣b臋 z
w膮tku historycznego - albo zr贸bcie porz膮dek w "Historii" (i reagujcie na p贸藕niejsze wnioski) albo zr贸bcie moderatora, kt贸ry b臋dzie si臋 opiekowa艂 tym dzia艂em. Bo jak na razie wszelkie apele o porz膮dek trafiaj膮 w pr贸偶ni臋.
Do Admin贸w - Panowie, dzia艂 Historia czeka na swojego moderatora. To chyba nie jest bardzo wielki problem, aby nada膰 t膮 funkcj臋, tym bardziej, 偶e jest ch臋tny do jej obj臋cia. Nie wiem, sk膮d taka niech臋膰 :/
A tak przy okazji - jaki jest obecny sk艂ad zespo艂u administracyjno - moderuj膮cego? Czy wszyscy jego cz艂onkowie s膮 aktywni na forum?
W zwiazku z wieloma prosbami:
- Slyzaba opiekuje sie teraz podforum Historia i zostal jego moderatorem;
- Zibar bedzie mial mozliwosc moderowania rowniez dzialow poza sportowych.

- dzi臋kuj臋. My艣l臋, 偶e szeregi moderator贸w dzia艂u Historia powinien jeszcze wzmocni膰
Leszek . Jemu nie trzeba chyba wystawia膰 偶adnych rekomendacji ;-). Dodam, 偶e od kilku lat dzia艂am z Leszkiem przy www.dawnadabrowa.pl i w tym tandemie 艣wietnie nam si臋 wsp贸艂pracuje.
Gratuluj臋 awans贸w
To jest wersja lo-fi g丑wnej zawarto禼i. Aby zobaczy pe硁 wersj z wi阫sz zawarto禼i, obrazkami i formatowaniem prosz
kliknij tutaj.