![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 418 Dołączył: wto, 24 cze 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,349 Płeć: Mężczyzna GG: 1309044 ![]() |
Chyba tego tematu jeszcze nie było na forum.
Jakiś czas temu ogrodzono działkę, przy Granicznej, vis a vis Policji. To ta za przystankiem przy placu z dębami. Dziś zauważyłem tam taką tablicję "Tu od VII 2012 Powstaje inwestycja "fair play" Urzędu Miasta" oraz adres czekamynazjazd.pl/. W skrócie ze strony wychodzi, że ktoś chciał wybudować kolejną myjnię samochodową (dbamy w mieście o błysk aut ![]() Ktoś coś wie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: pon, 01 sie 11 Nr użytkownika: 4,733 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I było by bardzo dobrze jak by to była myjnia, bo to co się dzieje na myjni koło opla to jest masakra ( ciągłe kolejki ). widać że brakuje tego w D.G
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 59 Dołączył: czw, 06 lut 14 Nr użytkownika: 5,326 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I było by bardzo dobrze jak by to była myjnia, bo to co się dzieje na myjni koło opla to jest masakra ( ciągłe kolejki ). widać że brakuje tego w D.G Naprawde brakuje? ![]() Najbliżej od tej od opla masz albo za lidlem (nie wiem szczerze czy to jeszcze działa) albo przy zagłębia dąbrowskiego przy stacji kontroli pojazdów (marex II bodajże) w której kolejki są może jedynie w pierwszy ciepły dzień po dłuższej przerwie ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: pon, 01 sie 11 Nr użytkownika: 4,733 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I było by bardzo dobrze jak by to była myjnia, bo to co się dzieje na myjni koło opla to jest masakra ( ciągłe kolejki ). widać że brakuje tego w D.G Naprawde brakuje? ![]() Najbliżej od tej od opla masz albo za lidlem (nie wiem szczerze czy to jeszcze działa) albo przy zagłębia dąbrowskiego przy stacji kontroli pojazdów (marex II bodajże) w której kolejki są może jedynie w pierwszy ciepły dzień po dłuższej przerwie ![]() Kolejki mówią same, podjedz na opla w weekend to zobaczysz o czym mówię ale raz podjechałem w środku tygodnia po godzinie 21 jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłem że wszystkie stanowiska są zajęte. Właśnie jak zlikwidowali koło Lidla to zaczęły się problemy, a w sumie fajna tam miejscówka na myjkę, aż dziw że to zlikwidowali. Ten post edytował naitsyrk czw, 03 wrz 2015 - 19:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Właśnie jak zlikwidowali koło Lidla to zaczęły się problemy, a w sumie fajna tam miejscówka na myjkę, aż dziw że to zlikwidowali. Widać nie opłacało się remontować/wymieniać wyeksploatowanych urządzeń. Podobnie było z myjnią między Lotosem a Tesco na Redenie. Nie kwestionuję przydatności tego typu myjni (sam z nich nieraz korzystam), ale IMHO powinny być gdzieś na uboczu - tak jak właśnie ta za Lidlem, Lotosem czy przy Alei ZD. Ta przy Oplu jeszcze może być, ale przy Granicznej to zły pomysł. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:57 |