![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W tym roku, 3 sierpnia ponownie będziemy mieć w Dąbrowie metę Naszego narodowego wyścigu kolarskiego..
![]() http://www.bip.dabrowa-gornicza.pl/BIP.asp...amp;ident=79004 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powiem Wam tak. Byłem na Tour de Pologne i widziałem całą masę zadowolonych ludzi. Starszych, młodszych, dzieci. Te kilkaset tysięcy złotych, które wydajemy na to, by wyścig przejeżdżał przez Dąbrowę, to tak naprawdę nic w porównaniu do wielkich publicznych pieniędzy, które są marnotrawione na inne rzeczy i to tak naprawdę na tym należy się skupić.
Inną kwestią są pewne braki organizacyjne. Jednakże i tu trochę chce mi się śmiać z tego, co piszecie. Poważnie nie macie większych problemów niż jednorazowy utrudniony dojazd do pracy? Założę się, że więcej energii poświęciliście na stukanie tutaj w klawiaturę, niż na rozkminienie tego, jak dojechać i wrócić w ten dzień z pracy ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:07 |