![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W tym roku, 3 sierpnia ponownie będziemy mieć w Dąbrowie metę Naszego narodowego wyścigu kolarskiego..
![]() http://www.bip.dabrowa-gornicza.pl/BIP.asp...amp;ident=79004 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Od kiedy miasto zwraca mieszkańcom za paliwo potrzebne na objazdy i inne niedogodności z ściągniętych uprzednio podatków? Według mnie to raczej sięga jeszcze raz do kieszeni mieszkańców by sfinansować imprezę z której profity dla mieszkańców sa dość mgliste, kiedy dla sponsorów i Langa są dość konkretne.
Pytanie czy urząd ma robić dobrze mieszkańcom czy Langowi? Pytanie czy zasadne jest finansowanie z publicznych pieniędzy imprezy kiedy w zamian dostaje się praktycznie nie możliwy do sfinansowania prestiż miasta przez który przejada jacyś cykliści? To jest ta uczciwa redystrybucja dobr publicznych? Ten post edytował xMarcinx nie, 09 sie 2015 - 11:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Od kiedy miasto zwraca mieszkańcom za paliwo potrzebne na objazdy i inne niedogodności z ściągniętych uprzednio podatków? Według mnie to raczej sięga jeszcze raz do kieszeni mieszkańców by sfinansować imprezę z której profity dla mieszkańców sa dość mgliste, kiedy dla sponsorów i Langa są dość konkretne. Pytanie czy urząd ma robić dobrze mieszkańcom czy Langowi? Pytanie czy zasadne jest finansowanie z publicznych pieniędzy imprezy kiedy w zamian dostaje się praktycznie nie możliwy do sfinansowania prestiż miasta przez który przejada jacyś cykliści? To jest ta uczciwa redystrybucja dobr publicznych? Wiesz też żałuje że miasto nie dopłaca mi do paliwa, samochodu i innych rzeczy ale niestety albo stety PRL się skończył, za to dzięki taki imprezom mogę coś zobaczyć i emocjonować się a nie tylko siedzieć i narzekać jak mi źle bo miasto zamiast Mnie kasę dawać daje komuś innemu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:06 |