![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 694 Dołączył: nie, 26 lis 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 337 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W tym roku, 3 sierpnia ponownie będziemy mieć w Dąbrowie metę Naszego narodowego wyścigu kolarskiego..
![]() http://www.bip.dabrowa-gornicza.pl/BIP.asp...amp;ident=79004 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
Mam nadzieje, że prezydent Podraza, zapłaci te mandaty, które policja od samego rana wystawia ludziom próbującym się dostać do swoich zakładów pracy. Kpina zmieniać rozkłady jazdy od 5:00 rano ! Na szczęście i tak mam urlop, bo mocno bym się wku*wił, jak miałbym się ganiać po mieście z psami, autobusami i kolarzami
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Mam nadzieje, że prezydent Podraza, zapłaci te mandaty, które policja od samego rana wystawia ludziom próbującym się dostać do swoich zakładów pracy Za co te mandaty? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
Mam nadzieje, że prezydent Podraza, zapłaci te mandaty, które policja od samego rana wystawia ludziom próbującym się dostać do swoich zakładów pracy Za co te mandaty? za przechodzenie przez barierki koło huty bankowej i lekkie ich odchylenie by przejść na drugą stronę ulicy a co do kraksy, to moja kobita z koleżanką na dwa okrążenia przed końcem na Gołonogu kilkanaście sekund przed przejazdem peletonu przez rondo, zdjęły psa, który postanowił obszczekać peleton, tam to by dopiero była kraksa jakby się biedak zaplątał w tych kolarzy. Ale, że peleton nie docenił gestu, a karma to dziw^a to kilkanaście minut później i tak się położyli Ten post edytował savalas śro, 05 sie 2015 - 01:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:05 |